Yeşil

canali84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.356
3.180
48
Arkadaslar dogru yeremi aciyorum bilmiyorum..
Bu konu hakkinda cok eskiden acilmis konu buldum yazdimda ama gorulecegini sanmiyorum.

Telaslaniyorum kusura bakmayin.
Ben konu acmasini sevmem ama ne yapayim.

Tam olarak akinti diyemem cunku sivi degil.
Gunluk pedim yeşil renkte kirleniyor. Açık yeşil.
Akinti midir degilmidir bilmiyorim. Oyle beyaz yada seffaf akinti gibi sivi degil cunku.
Hani sari renkte kirlenir ya camasir ama bu yesil renktesi iste.

32 yasindayim ilk defa boyle birsey basima geliyor. Internet, kötü haber tellalligi yapiyor. Okuduğumda cok moral bozucu seylee yaziyor. Iyice korktum.
Pazartesi doktoru arayacagim tabi ama korkuyorum koru birseymi cikar acaba diye. Birde gunluk pedimin markasini degistim o gunden begri boyle. Onunla alakasi olabikir mi? Gerci belirli bir marka kullanmiyorum degistiriyorum ne denk gelirse ama bunu ilk defa kullaniyorum. Kotex ilk defa kullaniyorum ve bunu kullandikta sonra basima geldi bu.

Ve benim normalde kalin olan sac tellerim cook inceldi, tuy kadar inceldi neredeyse ve topar topar dokuluyor. Neler oluyor bana anlamadim ki. Evlenmis evleneyi görmediğimi duymadigimi yasiyorum bedensel degisim olarak.

Fikirlerinizi bekliyorum. Yada tecrubelerinizi.

((

eğer evliysen cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon sonucu oluşabilir diyor.
ya da genital bölgede ortaya çıkan bir rahatsızlık da yeşil akıntıya sebep olabilirmiş.
çok geçmiş olsun.

Günlük pedler mantar yapar anlattığına gore mantar enfeksiyonu yaşıyorsn. İlla kaşıntı olmak zorunda değil mantarda yeşilimsi akıntı mantar belirtisi. Doktora değil acile git maalesef mantarı çok hafife alıyoruz ama alınacak gibi değil. Saçlarına da gelirsek stresten kullandığın şampuan ya da ilaçlardan kaynaklı olabilir.

Go to doctor canım
Bugun pazar, yarin randavu alip giderim ((
eğer evliysen cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon sonucu oluşabilir diyor.
ya da genital bölgede ortaya çıkan bir rahatsızlık da yeşil akıntıya sebep olabilirmiş.
çok geçmiş olsun.
Evliyim evet. Esimdenmi bulasmistir yani?

Doktorda kulkanma dedi ama kulkanmazsam gunde 4-5 kere camasir degismem gerekir herhalde. Buda beni rahatsiz ediyor.

((( acillik kadar durum kötü mü?

Doktorda kulkanma dedi ama kulkanmazsam gunde 4-5 kere camasir degismem gerekir herhalde. Buda beni rahatsiz ediyor.

illa eşten olmayabilir de olabilir de. çünkü umumi klozetlerde de bu bakteri bulaşabiliyormuş.

Banada pamuklu camasir giy dedi ama benim camasirim cok kirleniyor. Ped kullanmazsam gunde 4-5 kere camasir degismem gerekecek.
eski ped markana dön bakalım. belki düzelir.
günlük pedler de mantara sebep olabiliyor.

Banada pamuklu camasir giy dedi ama benim camasirim cok kirleniyor. Ped kullanmazsam gunde 4-5 kere camasir degismem gerekecek.
Ped kapatiyormus hava alması gerek dedi bana doktor. Benim de kirleniyor da kullanmadigimdan beri rahatsızlıklarım geçti.

Pamuklu çamaşır, iç çamaşırlarini utule, temiz bak, dus jeli, sabun vs sürme genital bölgeye doktorun verdiği ilaçları kullan geçer. Seba medin genital bölge temizliği için bir jeli var o çok işime yaramıştı benim doktoruna sor verirse kullanırsınız.

Acillik bir durum yok.
Yarın jinekologa görün.
Muhtemelen enfeksiyon geçiriyorsun.
Günlük pedden dolayı olmuş olabilir mümkün olduğunca kullanma, çamaşır değiş.
Çamaşırları yüksek sıcaklıkta yıka ve ütüle.
Genital bölgenin nemli kalmamasına dikkat et.
Saçların için de aile hekimine ya da olmadı iç hastalıkları ya da dermatolojiye gidebilirsin. Tiroid ya da vitamin düşüklüğünden ya da stres kaynaklı bile olabilir.

Ben anlattığına uyarak mantar dedim canım ben bu tarz konularda çok pimpirikli davranıyorm o yüzden beklemez gereken testleri yaptırırdm. Bende zamanında günlük pedler yüzünden mantar oldum bir daha mı asla !! Şimdi kırk defa daha değişmek zorunda kalsam umrumda değil çünkü en kolay hastalık kaptigimiz yer genital bölge.

Günlük ped kullanmayın.
Sentetik bir şeye sürekli maruz kalıyorsunuz. Kullanmayınca akıntınızın da o kadar olmadığını göreceksiniz, zamanla azalacak. Günlük ped akıntıya sebep oluyor, akıntı olunca günlük ped kullanıyorsunuz, kısır döngü yani.
Ayrıca durumla ilgili bilgim yok, yarın ilk iş doktora gidin. Geçmiş olsun, ciddi bir şey değildir umarım.

Ben artık günlük Ped kullanmıyorum.
%100 pamuk bir kumaşı kendime uygun boyutlarda kestim onu günlük Ped gibi kullanıyorum.
1 ayı geçti bunu yapalı şuan çok memnunum. Hem bu bezleri istersen atarsin istersen dezenfekte edersin. Pedden daha büyük parçalara kesip çamaşıra gecirebilirsin
benim senin gibi yogun bir akintim yok o yüzden kimyasal içermeyen doğal sabunlarla temizliyorum bunları. Sende normale dönünce böyle yaparsan memnun kalabilirsin.

Onun dışında doktor bakıp sebep söylemeli. Neden olmuş.
Geçmiş olsun

tsk ederim cok mantıklı. bende boyle yapayımç
illa eşten olmayabilir de olabilir de. çünkü umumi klozetlerde de bu bakteri bulaşabiliyormuş.
evde 2 kişiyiz. eşim alafrangayı bende klozeti kullanıyorum. dışarda da wc gitmek pek adetim değil, uzun zamnadır dışarıda çıkmıyorum zaten.

eski ped markana dön bakalım. belki düzelir.
günlük pedler de mantara sebep olabiliyor.
en iyi artık kullanmamam. senelerdir yogun akıntımda düzelir belki. dr fitil vermişti ama bir işe yaramadı.

Ped kapatiyormus hava alması gerek dedi bana doktor. Benim de kirleniyor da kullanmadigimdan beri rahatsızlıklarım geçti.

bende kullanmayacagim. gerekirse 4-5 kere degiştirirm artık çamasırımı

ben cok sabunlamıyorum ama bazen duş jeli ile liflenirken bazen lifliyorum yada liflemesen bile sonucta kopuk gidiyor oraya. DR fiti vermişti hiç bir işe yaramadı. Dediğin gibi yaparım. zaten 90 da yıkıyorum çamaşırları. artık kullanmayacağım deneyeyim bakalımç
aile hekimine gittim kan testini yaptı. vitamin. demir, kansızlık normal çıktı. Perşembe günü dermetologdan radavü alıp gideceğim. daha öncede benim hep saçım dökülürdü ama kalın telliydi ve yerine çıkardı. ama şimdi saçlarımın arasından kafamın derisi görünmeye başladı ve saçım çok inceldi. Saç tellerim yani.
güniük pede elvada oysakı ne de rahattı...

bende 40 defa degistireceğim. sağlıklı hal aldığında zaten okadar değişimede gerek kalmaz sanırımç hiç o duyguyu tadacak kadar sağlıklı olmadı umarım bundan sonra olur :)

çok tşk ederim. burada 2008 de konu açılmış, baya kişide varmış oysaki ama herkezin sorunu başka bünyesi başka onlara bakarak içi mi rahatlatıpta ertelemek istemiyorum. yarın ilk işim dr mi aramak bakalım ne diyecek, gel diyecek mi yoksa ilaç mı kullan der.

Ben bekarken olmustu bana aynisi mantar degilde baska biseu demisti doktor surekli orayi yika ve kuru tut ic camasirinida kaynat ve herseyden ayri yika.bekar oldugum icin fitil filan verememisti size firil verir. Tabi once akintidan ornek alip bakacak kesin tani icin

ciddi birsey cıkmadı değil mi?
böyle tam sıvı değil ama camasır o renkte kirleniyor. ay yinemi jenital kontrol edecekler. en çok korktuğum şey ama hep başima gelen birşey. alısılmıyorki bu duruma. çok utanıyorum ya

trichomonas vaginalis gibi duruyor, doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…