Yeşil

Yok hani derler ya kesilmiş süt kıvamında. Açık yeşil.

Aymen oyle akinti gibi degil boyle camasirim yesile boyanmis gibi oluyordu genital muayene bekarim diye yapmamislardi yani gozle bakmislardi ama evlilere mutlaka yaparlar spektulumla ornek alirlar

Aymen oyle akinti gibi degil boyle camasirim yesile boyanmis gibi oluyordu genital muayene bekarim diye yapmamislardi yani gozle bakmislardi ama evlilere mutlaka yaparlar spektulumla ornek alirlar
Ayni senin dedigin gibi. Yesile boyanmis gibi. Yani kot pantalin filan giyersin bazen onun rengi camasira geçer ya onun gibi.fitilmi vermisti sana? Antibiyotikmi? Ayni senin dedigin gibi benimkide.

Yok hani derler ya kesilmiş süt kıvamında. Açık yeşil.
Yok oyle degil. Ayni semizotunun yazdigo gibi. Yesile boyanmis gibi...
Mantardir onemli bisey olsugunu sanmiyorum
Umarim

Sagolun ilginiz icin. Biraz rahatladim sabah baya telasliydim.

Sakın belki duzelir diye bekleme. Oncelikle cozumsuz degil. Hemen bi iki mudahaleyle yani ilacla vs gecer. Ama onemsemezsen suan kiz kardesimde oldgu gibi cok ciddi sıkıntılara donusebilir. Onemsemedi basta ve suan hamile normal dogum yapamiyor yuksek enfeksiyon riskinden dolayi. Ne kullandiysa da olmuyor.

Doktordan sonra sonucu yaz mutlaka. Bence geçicek.

Enfeksiyon ve mantar olasılığı yüksek.
Hamilelik yoksa büyütülecek bişey değil. Yrn dr ilaç yada fitil verir bikaç güne düzelir.
Geçmiş olsun

Hamilelik yoksa büyütülecek bişey değil. Yrn dr ilaç yada fitil verir bikaç güne düzelir.
Geçmiş olsun
Adetim 10 gun gecikti. Hamilelik beklemiyorum gerci, cunku hep boyle duzensiz.
Bekardim o zaman fitil veremedi antibiyotik vermisti
Bakalim bana ne verecek.
Tirstim gerçektende. Yarin telefon acacagim. Doktorum cok kalabalik oluyor (iyi bir doktor) yarin once durumu anlatir sonrada dedigine gore hareket ederim.
Tamam canim.
Geçmiş olsun
Hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum 10 gun gecikmem var. Her ay boyle gecikmeler oldugu icin onemsemiyorum. Evde test yaptim nefatif çıktı ama bir onceki gebeligimdede idrarda cikmadi 20 gun gecikmeme ragmen kanda cikmisti.
Ayy dr ariyayim ona gore hareket edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…