• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşilçam

cemre25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.681
18
118
Ankara
Böyle bir konu var mı diye aradım ama bulamadım :)

Yeşilçam hastalarının başlığı olsun

En sevdiğiniz yeşilçam klasiklerinden örnekler verelim :)

Çocukken sezercik ve ayşecik filmlerine bayılırdım 1000 kez izlesem gene sıkılmazdım... Hababam sınıfı deseniz öyle... Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun ah nerede filminide çok severdim

Sizler ?

içinde kemal sunal,adile naşit,hülya koçyiğit,tarık akan,ediz hun ve daha bilimum kişileri 100038432849 kere izlesem de doyamam :)

hepsini birbirinden çok sevip beğeniyorum ama ediz hun a ayrıca bir hayranlığım var kaç gündür sardım sürekli onun filmlerini izliyorum :)

Böyle bir konu var mı diye aradım ama bulamadım :)

Yeşilçam hastalarının başlığı olsun

En sevdiğiniz yeşilçam klasiklerinden örnekler verelim :)

Çocukken sezercik ve ayşecik filmlerine bayılırdım 1000 kez izlesem gene sıkılmazdım... Hababam sınıfı deseniz öyle... Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun ah nerede filminide çok severdim

Sizler ?

hepsi birbirinden güzel :16::16::16: hangisini desem bilemedim secim yapamadim :31:

bayılırım yeşilçam filmlerine.
Size bir film tavsiye edeyim tarık akan ve necla nazırın oynadığı umut dünyası adlı film pek bilinmese de bence türk sinemasının en güzel filmlerinden birisidir.
izlemediyseniz arayın tarayın bulun izleyin mutlaka.

Back
X