Canım duygularını çok güzel ifade etmişsin .Ne demek istediğini çok iyi anladım .Mekanı cennet olsun , Allah sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin .Artık Allah acı yüzü göstermesin hep mutlu ol birtanem .Günlüğüme, profilime,ö.m, telefonlarla, msn ile başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Sizler sağolun, Allah hepinize ailenizle sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Gidişimin 4. gününde vefat etti..Bizi beklediğine eminim..İlk gittiğimden itibaren hfifte olsa uyutuyorlardı. Beni duydu, hissetti, son ana kadar mutluydu
.
Tüm fonksyonlar bitene kadar konuştum, selamları ilettim, defalarca onu kaybettiğim ana kadar öptüm, kokladım, helalleştim, Dualarımı ettim.
Çocukluğumun Annesini kaybetmiş olsam da, iyi ki gitmişim, iyi ki görmüşüm. Kaderde onu oralarda temelli bırakmak varmış.
Sevgiyle kalın.... Ben de sizi çok seviyorum
Günlüğüme, profilime,ö.m, telefonlarla, msn ile başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Sizler sağolun, Allah hepinize ailenizle sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Gidişimin 4. gününde vefat etti..Bizi beklediğine eminim..İlk gittiğimden itibaren hfifte olsa uyutuyorlardı. Beni duydu, hissetti, son ana kadar mutluydu
.
Tüm fonksyonlar bitene kadar konuştum, selamları ilettim, defalarca onu kaybettiğim ana kadar öptüm, kokladım, helalleştim, Dualarımı ettim.
Çocukluğumun Annesini kaybetmiş olsam da, iyi ki gitmişim, iyi ki görmüşüm. Kaderde onu oralarda temelli bırakmak varmış.
Sevgiyle kalın.... Ben de sizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?