canım bende hiç yemedim çok ilgimi çekti iyi ki link vermişsin sayende orayıda bulmuş oldum ..sitedeki değişimden böyle bir yerin varlığından haberim yoktu sana teşekkür borçluyum uamanın da emeğine sağlık çok güzel bir yer olmuş ....Torunumun İlk öğretim mezuniyeti dolayısıyla kermes düzenlenmişti... Gittik.. Herkes bir şeyler satın alıyordu okul yararına. Gözüme takılan enfes görünen, güzel koku yayan, köfte şeklindeki yiyecekten birkaç paket aldım. Eve gelince hepimize pay ettim. Yanında turşu, salata, ayran falan
Yemeğe başladım hayatımda yediğim en güzel tatlardan biriydi...Bitmesini istemeden bitti...Öylece bakakaldım..Ne adını ne hangi yörenin olduğunu bilmeden...Bitti
Çok araştırıp tanıdıklarıma sordum ...Kimse bilmiyor. Sadece bulgurlu bir şey. O kadar.
Yıllar içinde özledim o tadı...Ta ki sitede görene kadar..
Evet bu oydu, yapıştım ekrana
Fellah köftesiymiş adı okudum, tarifini aldım ve yaptım
Nefis oldu... Yerken gözlerimi kapattım hmmm hmmm hmmm çok güzel diye diye yedim.
Sağ olsun Uzmanım....Ellerine, emeklerine, vaktine sağlık.
Tavsiye ederim deneyin. Tarifiyle beraber şekliyle vermeseydi ben hâla o yemeğin özlemi ve merakıyla bekliyor olacaktım.
Her gün yeni çeşit ve tarifleriyle ben oradayım, sizi de bekleriz
Kadınlar Kulübü Yemek Tarifleri Gurme
güneşim kesin bende yapacam canım afiyet olsungünaydın hanımlar,,
yeşilim fellak köftesi hiç yemedim ,verdiğin linkten baktım,,yapması kolay ve malzemesi
her evde bulunan malzeme,,bulgurlu sarmısaklı yiyeceklere bayılırım ,
buğün yapıcam,,sağol arkadaşımopuyorumnanaktan
Huzurumu düzenlerken, keyfim yerindeyken geldi yüreğimin üstüne oturdu bir taş. Öyle ağır bir taş ki anlatamam
Eşime yürüyüş yapalım mı? Dedim. Çıktık..Piramit Parkına girdik...
Denize baktım kabarmış yüreğim gibi, koyu gri olmuş o maviş hali
Rüzgar indirmiş kuru yaprakları yerlere, bastıkça çıtır çıtır
Palmiyeler devasa yapraklarını yelpaze gibi çırpınıp, dövünüyorlar adeta ..
İlk defa yürüyüşten haz alamadım, rüzgarın sesi ürküttü, gözyaşlarıma da mani olamadım...
Sandım ki yaz bitti, sonbahar hüzünlendirdi beni.
Halbuki o sıralarda, çok uzaklarda Annem aniden hastalanmış, Midesinden ameliyat oluyormuş...Nereden bilebilirdim uzağın bu kadar acıtacağını, nereden bilebilirdim yüreğimi bu kadar yakacağını.
Yine o sıkıntıyla eve döndük. Banyoya girdim, isteksiz yemek yedim, sitede oyalandım. Show Tv de yeni başlayan diziye bakıyordum ki, telefonla aldım haberi Annem yoğun bakımdaymış, ameliyat sonrası durumu ciddiyetini koruyormuş,
Öylece kalakaldım öylece...
Buralarda yakında olsa hemen hazırlan, koy ıvır zıvırını al biletini git...Mümkünü yok, çaresizlikle isyan ettim bir yandan da Affet Allah’ım diyorum.
Şimdi sabırla, Dualarımla gelecek güzel bir haber bekliyorum....
Az önce kardeşimden gelen telefonla hâla yoğun bakımda olduğunu, üzülmememi söyledi. İnşallah daha iyi haberler alırım
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canlarım, çok teşekkür ederim. İnanın sizlerden moral buluyorum. Dualarınız, temennileriniz insanı ayakta tutuyor
Buranın en güzel yönü bu...Sağolun hep varolun...
Güzel haber alınca sizi de bilgilendiririm...Allah nasip etsin, gitmek için yarın hazırlıklara başlıyacağım..Vize, pasaport işleri umarım kısa sürede olur. Herşey gönlümüzce olsun ..Sizi çok seviyorum.......
Tüm işlemler bitti vize işi uzuyor malumunuz..Konsolosluklar yıldırmak için, zor olan her şeyi deniyorlar, yeter ki yurt dışına çıkmayın, yeter ki....Neyse
Haftaya anca gidebilirim sanırım... İlginize teşekkürler...Yanaklarınızdan öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?