Yeşilim'in günlüğü

Çok geçimş olsun inşallah...Çabucak atlatırr Anneciğiniz dilerim hastalığını..:Saruboceq:.

çok üzüldüm bitanem çookk.çaresizlik belini bükerken küçüçük bir umut haberi bekliyor insan.
dilerim en kısa zamanda beklediğin iyi haberlerini alırsın,.
allah şifa versin,açil şifalar canım benim.:Saruboceq::Saruboceq:

canım bende hiç yemedim çok ilgimi çekti iyi ki link vermişsin sayende orayıda bulmuş oldum ..sitedeki değişimden böyle bir yerin varlığından haberim yoktu sana teşekkür borçluyum uamanın da emeğine sağlık çok güzel bir yer olmuş ....
güneşim kesin bende yapacam canım afiyet olsun

Geçmiş olsun canım. Rabbim ŞAFİ ismi hürmetine şifalar versin... Tez zamanda hayırlı haberlerini duyursun inşaallah.Rabbim annenize ve tüm annelere şifa versin. Sizede sabır.insan böyle zamanlarda kuş olup uçup gitmek istiyor ama olmuyor ...
YA ŞAFİ YA ALLAH(CC) ismi şerifini okudum. Rabbim şifa vesilesi kılsın inşallah
iyi haberlerini bekliyorum bende dualrımla yanındayım

Canlarım, çok teşekkür ederim. İnanın sizlerden moral buluyorum. Dualarınız, temennileriniz insanı ayakta tutuyor
Buranın en güzel yönü bu...Sağolun hep varolun...

Güzel haber alınca sizi de bilgilendiririm...Allah nasip etsin, gitmek için yarın hazırlıklara başlıyacağım..Vize, pasaport işleri umarım kısa sürede olur. Herşey gönlümüzce olsun ..Sizi çok seviyorum.......

ay yeşilim gecmiş olsun güle güle git allahım şifasını versin inş bizi bilgilendir oldum canım benim kıyamammmmopuyorumnanaktan

Yeşilim ablacım anneciğine acil şifalar diliyorum
ınşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur anneciğin :Saruboceq:

yeşilim geçmiş olsun canım,iyi haberlerini bekliyoruz.

Ablacım dualarımız annenizle ...
ınşallah uzaklardan bizlere güzel haberler getirirsiniz...
Lütfen kendinize çok dikkat edin...
aramızda mesafeler var ama yüreğiniz kadar yanınızdayım biliyorsunuz...
sevgiyle kalın...

geçmiş olsun ablacım Allah şifa eylesin şu mübarek gün hürmetine:çok üzgünüm:seni seviyoruzŞeniz

Yeşilim sana hayırlı yolculuklar diliyorum.Endişeli gidiyorsun belki ama.Güle oynaya dönersin inşallah!....

iyi akşamlar güzel haberlerini bekliyoruz canım bizi meraktan bırakma inş güzel gider güzel hgelirsin acil şifa ve dua ediyorum annenizeeee:

Tüm işlemler bitti vize işi uzuyor malumunuz..Konsolosluklar yıldırmak için, zor olan her şeyi deniyorlar, yeter ki yurt dışına çıkmayın, yeter ki....Neyse

Haftaya anca gidebilirim sanırım... ılginize teşekkürler...Yanaklarınızdan öpüyorum

CADIARZUinş siz gidenekadar anneniz iyileşir yerimseniben

Ben de öyle umuyorum esmerim...ınşallah

Vizenin geç gelebilirliği düşünülerek, 30 Ekim gününe bilet alındı.
Şimdilik buradayım... ıçim içime sığmasa da yapacak hiç bir şey yok.

Hepinize tekrar sevgiler yolluyorum

Üzüldüm gidemeyeceğim, göremeyeceğim diye...Vize işlemlerinin zorluğunu bilirdim de gittikçe zorlaştığına inanamadım....Neyse...
Orada vakit buldukça size ulaşırım...

Bu site bana her zaman ilaç gibi iyileştirici geldi.
Birbirimizi seçtiğimiz arkadaşlarım sanal değil, hep gerçek arkadaş oldular.
Birbirimize Dualarımızla yetiştik. Telefonlarla moral verdik.

Bana uğrayan, telefonla ulaşan, sürekli ilgiyle soran gerçek arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanıdım.

Sizi çok özleyeceğim...

.Şeniza.s.

yolun acık olsun ablacım
kendıne cok ıyı bak oralarda
annecığınde ıyı olacak emın ol dualarımız sızınle
sende ıyıkı varsın ablam Şeniz

canım arkadaşım,hayırlı yolculuklar,,hayırlı sevinçli haberlerle dön inşallah,inan şu anda burnum sızladı anneciğim geldi aklıma ,gözlerim doldu,
rabbim iyilikler versin anneciğine ve bütün şifa bekleyen herkese amin:Saruboceq:
gönlüm ,dualarım seninle ve annenle canım benim,,kib oralarda
hayırlı yolculuklar bi tanem,yolun açık olsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…