Yeşillikleri taze tutmak lütfen yardım edin

benim de vaktim yok bunu yapacağım çok teşekkürler

Hepsini bir güzel yıkayıp kağıt havlunun üzerine serip kurutuyorum. Sonra yine tek kat havlulara sararak tupperware kaplara koyuyorum. Bir ay geçse bişey olmaz. Marul yerine iceberg alırsan daha uzun dayanır.
tamam bu yöntemleri yapacağım herkese çoook teşekkürler!

Valla kızlar harikasiniz maydanoz benim için de sıkıntı idi.
Cam kavanozu bende deneyeceğim
.

Bir de ben maydanoz, dere otu ve naneyi yıkayıp doğrayıp donduruyorum. Salataya biraz biraz katıyorum. Pörsüyor biraz tabi ama zaten ufak ufak doğradığımdan kötü durmuyor. Tadında değişiklik olmuyor.

Kağıt havluya sarıp buzdolabı poşetine koyuyorum. Bazı buzdolaplarımın arka yüzeyine değince yeşillikler çabuk bozuluyor. Sebzeliye koy mutlaka. Önceden yıkama.

Canım marketlerde satılan kilitli poşet diye bir şey var ben onu alıyorum yeşillikleri ayıklayıp ona koyuyorum ihtiyacım oldukça açıp alıyorum sonra tekrar kilitliyorum iki buçuk hafta yemyeşil kalıyor

Ben yeşillikleri önce kağıt havlu üzerinde bikac saat bekletiyorum ki iyice kurusun. Kuruduktan sonra da strec filmle tek tek ve sıkıca sarıyorum. İki hafta bu şekilde saklayabiliyorum.

Merhabalar ben yeşilliklerimi tupperware sera sette sakliyorum ve gerçekten çok uzun süre dayanıyor, 1 ay sonra çıkarıp kullanabiliyorum hemde buzdolabım daha düzenli görünüyor çok uygun fiyata ınstagramdan @ht_tupperware adresinden temin edebilirsiniz..

yıkayıp mı koyuyorsunuz kuru mu peki ? :)

bu kavanoza koyma olayı sadece maydanoz için mi geçerli?
ben marul maydanoz dereotu roka yani butun yesillikleri ayrı ayrı buzdolabı posetlerine koyup, alttan posetin agzına dogru sıkıyorum. vakkumluyormuş gibi içindeki havayı alıp agzını bağlıyorum. pazar gunleri sebze alışverişi yaparım. zaten bişr haftada hiçbir şey olmuyor. tazecik kalıyor. deneyin lütfen. ben yıkamıyorum. su degdiğinde daha cabuk bozuluyor. ihtiyac duydukça yıkayıp kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…