Benim de bir zamanlar diyet basari hikayelerine yazdigim bir hikayem vardi. Ama kilo vereli neredeyse bir yil oldu. Tekrar almaya basladim. O kadar zor verdigim kilolari tekrar almak o kadar zor geliyor ki. Vucudumun sistigini gordukce tekrar kilo almak istemiyorum diyorum ama hala alabiliyorum. Cok yemiyorum ama benim en buyuk hatam gece yemek. Butun gun azicik bir sey yedim, daha gunluk kalorimi doldurmama cok var diye geceleri tatlilara dadaniyorum. Ikinci en buyuk hatam hareketsizlik. Evde oylece oturuyorum. Ucuncu buyuk hatam da uyku duzensizligi. Gec yatip gec kalkiyorum.
Simdi benle beraber saglikli ve duzenli kilo vermek isteyen varsa, aksam 7den sonra su ve bir-iki meyve harici bir sey yemeyelim, hareketimizi arttiralim. Kilo verebiliyor muyuz diye bakalim. Birbirimize destek olalim. Ben bugun basliyorum. Sonuc alirsam buraya da yazacagim
Simdi benle beraber saglikli ve duzenli kilo vermek isteyen varsa, aksam 7den sonra su ve bir-iki meyve harici bir sey yemeyelim, hareketimizi arttiralim. Kilo verebiliyor muyuz diye bakalim. Birbirimize destek olalim. Ben bugun basliyorum. Sonuc alirsam buraya da yazacagim