Yeşim'in Diyet Günlüğü

yesim5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
21
3
36
Ankara
Benim de bir zamanlar diyet basari hikayelerine yazdigim bir hikayem vardi. Ama kilo vereli neredeyse bir yil oldu. Tekrar almaya basladim. O kadar zor verdigim kilolari tekrar almak o kadar zor geliyor ki. Vucudumun sistigini gordukce tekrar kilo almak istemiyorum diyorum ama hala alabiliyorum. Cok yemiyorum ama benim en buyuk hatam gece yemek. Butun gun azicik bir sey yedim, daha gunluk kalorimi doldurmama cok var diye geceleri tatlilara dadaniyorum. Ikinci en buyuk hatam hareketsizlik. Evde oylece oturuyorum. Ucuncu buyuk hatam da uyku duzensizligi. Gec yatip gec kalkiyorum.
Simdi benle beraber saglikli ve duzenli kilo vermek isteyen varsa, aksam 7den sonra su ve bir-iki meyve harici bir sey yemeyelim, hareketimizi arttiralim. Kilo verebiliyor muyuz diye bakalim. Birbirimize destek olalim. Ben bugun basliyorum. Sonuc alirsam buraya da yazacagim

öncelikle merhaba...
bu topiği bırakıp kendine diyet günlüklerinde yeni bir topik açmanı tavsiye ederim hem senin için motivasyon olur hem de seni takip eder sana destek oluruz...

evet ya bende sigarayı bırakınca aşırı kilo aldım vermem lazım malesef
sinirlenince canım sürekli bir şeyler yemek istiyo mani olamıyorum ve gittikçe vahimleşiyor durumum.. :'(

öncelikle merhaba...
bu topiği bırakıp kendine diyet günlüklerinde yeni bir topik açmanı tavsiye ederim hem senin için motivasyon olur hem de seni takip eder sana destek oluruz...

Merhaba,
Siz soylemeden once oyle bir bolumun oldugunu farketmemistim.
O bolume de baktim ama benim hergun ne yaptigimi, ne yedigimi yazma gibi derdim yok ki. Belki 5 belki 7 gun sonra progresimi yazarim.
Sadece saglikli bir sekilde beraber kilo verebilir miyiz diye. Gece yemek yemeyerek, hareket ederek. Diyet listem yok uyacagim. Ama saglikli ve olculu yemek istiyorum. Bakalim gorecegiz.
Tesekkurler yine de

evet ya bende sigarayı bırakınca aşırı kilo aldım vermem lazım malesef
sinirlenince canım sürekli bir şeyler yemek istiyo mani olamıyorum ve gittikçe vahimleşiyor durumum.. :'(

Sinirlenince kendine bir ugras bulmaya calis. elini yuzunu yika. belki kisa bir dus bile alabilirsin. Acini yemekten cikarma

Benim de saat 11 olmasi hasebiyle su an midem kaziniyor ama yemeyecem kararliyim :)

merhaba bundan 5 gün önce bende artık zayıflamam gerektiğini düşündüm ve başladım öle kalori hesaplamıyorum ama akşam çok acıkırsam meyveyi 2-3 tane yiyebiliyorum ama :/ hem öle canın çook bişi istediğinde büyükçe bi bardak su içiyorum sonra istesemde miğdem dolu olduğu için yiyemiyorum:)

Sindrellaa cim weight loss ticker'ina gore sen zaten su oldukca zayifsin.BMI'in 21.6 zaten normali 19-25 arasi. 25-30 arasi fazla kilolu, 30-35 arasi obez oluyor. Sen normalin alt sinirina yakinsin. Sen 40li kilolarda artik anorexia ya dogru gidebilirsin. 52 zaten cok az bir kilo. Bence kendine ve vucuduna zarar verme. Oldugun kiloyu korumaya calis. Insanin en degerli hazinesi sagiligi. En cok kiymetini bilemedigi, kaybedince anladigi seyler ise zamani ve sagligi yine.

Cnm ben varim senle..
Tek fark ben 8den sonra yememege calisiyorum sadece esimle haftasonlarimiz var diye cumartesileri yiyorum.
Dusukle sonuclanan bir hamileligim oldu 5ay once ve ozaman kilo almistim 25kg aldim ve bu yuzden suan cok bunaliyorum. Herzaman fizigime dis gorunusume onem verirken suan cok kotu hissediyorum.

ama tatlım ben onu yaptım ama pek anlamayarak yaptım boyum kısa benim 155 kilom rejime başlamadan önce 52idi. normalde kilomuzun boyumuzdan 10 eksik olması gerekmiyormuydu ben öyle biliyorum ve aynaya bakamıyorum yani kendimi hiç bukadar şişman görmemiştim

yok canim ben de hesapladim simdi, dogru hesaplamissin. BMI hesaplamasi akildan yapilamayacagi icin halka anlatirken genel olarak oyle anlatiyorlar.

Tabi onemli olan senin gorunusun. Beden numaran. Benim etim sikiydi. Cok kilolu iken 40 beden giyerdim. Ama o zaman spor yapardim.

Senin eger ihtiyacin varsa kilo verebilirsin. ya da soyle yapabilirsin. yediklerinden kisma, ama spor yap.

kolay gelsin

Ttkale'cim destegin icin tesekkurler,

Ben de 7 dedim ama muhtemelen o sekizi bulur gibi geliyor. Br de spor yapabilsem. en son yaptigim spor 4 yil once filandi. o kadar tembelim yani :)

Bence de kendine haftada bir gun bosluk ver. ama olcuyu kacirma. yine kilo aldirmayan seylere yonel, salatayi bol ye. cok kalorilerden uzak dur

Kacirmamaya calisiyorum cnm..
Zaten bende sen gibiyim sanirim, cok fazla bi yaptigim spor yok..arada bir annemle tempolu yuruyuse gidiyoruz ama tek tuk..
Insallah vericez bu kilolari acayip sinirimi bozuyor..

Bugun 5.gundeyim. Yarim kilo vermisim. Cok mutluyum Cunku aylardir verdigim ilk kilo.

Ttkale sende bir degisiklik var mi? aksam 7den sonra sadece su ve bir meyve ise yariyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…