YETEMİYORUM

bayankirpikk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
167
134
23
İyi günler kızlar. Benim sorunum ev işlerine yetemiyorum yada artık takıntı haline getirdim ve bana yetemiyorum gibi geliyor. Çalışıyorum akşam 7 de evde oluyorum. Nişanlıyım ve nişanlımla aynı evde kalıyorum. İş çıkışı yemek yap bulaşık yıka iki günde bir çamaşır yıka derken artık halim kalmadı ve 24 yaşındayım daha. Çok erken kendimi bukadar yıpratmak için biliyorum ama ne yapmam gerekiyor inanın bir fikrim yok.
Evimize çok fazla misafir geliyor. Benim ailem,Nişanlımın ailesi,çok kalabalık bir arkadaş grubumuz var onlar ve her geldiklerinde sanki ev çok pismiş gibi dip bucak temizliyorum. Daha geçen hafta ailem geldi evin altını üstüne getirdim temizlerken yarında nişanlımın ailesi geliyor be ben bu akşam iş çıkışı spora gidicem.Eve gitmem 9-10 o saatten sonra yemek yapıp ev temizliğine girişicem sanırım planlı ve programlı değilim. Nişanlım çok takıyorsun ben gelince siler süpürürüm diyor. O benden daha erken evde oluyo. Ama gene içim rahat etmiycek biliyorum ve ben akşamın bi vakti üstünden geçicem. Nasıl bi program yapmalıyım siz daha deneyimlisiniz bana yardımcı olun lütfen.

Bence birilerinin evinize gelmesinden rahatsiz oluyosunuz,sizi kinayacaklar falan gibi geliyor size... Ama ayni.durum bende de var. Dort dortluk olsun.istiyorum evim ama.pek mumkun olmuyor..Normalde de cok duzenli olmadigim icin hurra temizlik her gelen giden oldugunda,zor oluyor..

rahatsız olmuyorumda ev mis gibi olsun mis gibi koksun istiyorum hep:)

Nisanliniz ne yapiyo ? Evli bile degilsiniz ev arkadasiniz olsa onun tum islerini kendiniz yapar miydiniz ? Cevap tabiki hayir

Camasiri o yikadin assin utuyu disari verin
Yemegi siz yapin bulasik isi onda olsun
O supursun siz silin , Tozuda donusumlu yaparsiniz

Ay çok alakasız olcak ama valla merak ettim napiyim nişanlımla aynı evde kalıyorsun evlenmeden. Ailen nasıl geliyor o eve ne biliyim toplumda böyle şeyler hoş karşılanmaz. Baban mesela nasıl geliyor gidiyor :) nişanlının ailesi seni nasıl görüyor.

"ev kadını" demekle ne demek istediğinizi anlamadım. "ev kadını" değilim pislikten insan ölür mü? hayır ölmez ama insan rahatsız olur değil mi?

yani ev için kendini paralayan kadın. çalışıp çalışmama ile alakası yok. kendinden önce evinin temizliğini pisliğini düşünen kadın. oturup nişanlısı ile film izlemek yerine yerleri silen kadın. ayaklarını uzatıp çay içmek yerine toz alan kadın. ama bunları sürekli sürekli sürekli yapan kadın. anlatabiliyor muyum?

O çok yardımcı olur yemeğe ütüye kadar herşeyi yapar yalnız ben hep üstünden geçmek istiyorum o yüzden sorun bende takınto yaptım kendime

Herkesin aile yapısı farklıdır benim ailem gayet rahatlar onun aileside öok rahatlar hiç bir sıkıntımız yok yani merak etmeyin

Şu an yeni olduğunuz için heyecanlısiniz gibime geliyor bir müddet sonra bu hevesiniz geçer orta karar bi temizlik yani etrafın dağınık olmaması bile sizi mutlu eder:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…