- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
"ev kadını" demekle ne demek istediğinizi anlamadım. "ev kadını" değilim pislikten insan ölür mü? hayır ölmez ama insan rahatsız olur değil mi?kadın olmadan önce ev kadını olmak bence saçma. pislikse pislik insna ölmez ya. niye paralıyosun kendini.
size göre saçma sanırım bizim yaşam tarzımızda buNe saçma evimiz var nişanlınla kalıyosun evlenin bari evlenmeden neden o kadar sorumluluk altına girdin ki ?
rahatsız olmuyorumda ev mis gibi olsun mis gibi koksun istiyorum hep:)Bence birilerinin evinize gelmesinden rahatsiz oluyosunuz,sizi kinayacaklar falan gibi geliyor size... Ama ayni.durum bende de var. Dort dortluk olsun.istiyorum evim ama.pek mumkun olmuyor..Normalde de cok duzenli olmadigim icin hurra temizlik her gelen giden oldugunda,zor oluyor..
"ev kadını" demekle ne demek istediğinizi anlamadım. "ev kadını" değilim pislikten insan ölür mü? hayır ölmez ama insan rahatsız olur değil mi?
O çok yardımcı olur yemeğe ütüye kadar herşeyi yapar yalnız ben hep üstünden geçmek istiyorum o yüzden sorun bende takınto yaptım kendimeNisanliniz ne yapiyo ? Evli bile degilsiniz ev arkadasiniz olsa onun tum islerini kendiniz yapar miydiniz ? Cevap tabiki hayir
Camasiri o yikadin assin utuyu disari verin
Yemegi siz yapin bulasik isi onda olsun
O supursun siz silin , Tozuda donusumlu yaparsiniz
Herkesin aile yapısı farklıdır benim ailem gayet rahatlar onun aileside öok rahatlar hiç bir sıkıntımız yok yani merak etmeyinAy çok alakasız olcak ama valla merak ettim napiyimnişanlımla aynı evde kalıyorsun evlenmeden. Ailen nasıl geliyor o eve ne biliyim toplumda böyle şeyler hoş karşılanmaz. Baban mesela nasıl geliyor gidiyor :) nişanlının ailesi seni nasıl görüyor.
İnşallah okumazsınız ne diym şimdi. Gelmelerindende çok mutlu oluyorum ayrıca herkesin kaynanası bir değil sonuçta:)Nişanlıyız demişsiniz, daha evlenmeden kaynananları ağırlıyorsun evinde.
Daha çok konu okuruz gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?