YETEMİYORUM

Yessss anlayabiliyorum sağolun:)

Daha evlenmeden kv geliyor tenizlik derdi ailem geliyor dip kose temiz olsun.herseyin sirali yasanmasi gerektigini dusunuyorun.

Yetişemiyor iseniz misafir almayacaksınız. Daha doğrusu öyle her zaman almayacaksınız.

Siz kendiniz söylüyorsunuz evinizin onlar geldiği zaman size pis gibi göründüğünü. Onlar gelse de üstün körü kirlenen yerleri temizleyeceksiniz ya da bu derdinizi gözünüzde büyütmemek adına. Hem karnım doysun hem pastam olsun gibi bir düşünceyle bu sıkıntınızdan kurtulamazsınız.

Şöyle de bir durum var sizin yaptığınız bu işleri çalışan kadınlar artı çocuklarının bakımı da ekli olarak her zaman yapıyor. Yani kendinizi o kadar da zor durumdaymış gibi görmeniz bana göre çok yersiz.

vallahi buraya okadar bana göre saçma sapan konular açılıyor ki benimde derdim bu yerli veya yersiz. düzenli bir insanım ve düzeni seviyorum. ama takıntı haline getirmem benim için bir derttir.

vallahi buraya okadar bana göre saçma sapan konular açılıyor ki benimde derdim bu yerli veya yersiz. düzenli bir insanım ve düzeni seviyorum. ama takıntı haline getirmem benim için bir derttir.
Ben size bu konuyu bu kadar takmamanız adına bu cümleyi kurdum. Her kadın bu sorunları, sıkıntıları yaşıyor demek istedim. Derdinizi, sıkıntınızı küçümsediyimden değil bu yazdıklarım.

Nasıl bir fikir sunsam hoşunuza giderdi anlamadım. Kaldı ki tavsiye de verdim o cümleyi kullanmadan önce. Her neyse iyi günler..

son mesajım yollanmamış kusura bakmayın öneriniz için teşekkürler demiştim samimi olarak:) sizede iyi günler

O çok yardımcı olur yemeğe ütüye kadar herşeyi yapar yalnız ben hep üstünden geçmek istiyorum o yüzden sorun bende takınto yaptım kendime

Neden ustunden gecmek istiyosun ? O senin yaptiklarinin ustunden gecse oturup sinirden aglarsin kirilirsin .

Begenmedigin bisey varsa orasini soyle bidaha oyle yapsin .

Ayni seyi iki kere yapmis oluyosunuz bosa vakit kaybi

O çok yardımcı olur yemeğe ütüye kadar herşeyi yapar yalnız ben hep üstünden geçmek istiyorum o yüzden sorun bende takınto yaptım kendime

Neden ustunden gecmek istiyosun ? O senin yaptiklarinin ustunden gecse oturup sinirden aglarsin kirilirsin .

Begenmedigin bisey varsa orasini soyle bidaha oyle yapsin .

Ayni seyi iki kere yapmis oluyosunuz bosa vakit kaybi

Şimdiden adamı alıştırmayın. Bakın ne güzel ben yaparım diyormuş bırakın yapsın. Ev işleri nankördür. Bu kadar takarsanız içinizi çürütür.

Bence yavaş yavaş nişanlınıza bazı görevleri gözünüz arkada kalmadan devredin, o da güzelce yapabilir, endişelenmenize hiç gerek yok. İlerde daha büyük bir eviniz olsa tüm bu işlerin yükü size biner ve perişan olursunuz. Hem diyelim ki işleri sizin kadar iyi yapmadı; "aaa canım şurayı iyi süpürmemişsin" deyip ailesinin yanında suçu ona atın, aklayın kendinizi

Bu kadar paralama kendini bence hepsi bos pis olmasin yeter ne derlerse desinler nasil alisirsan oyle gidersin 50 li yaslarda da annelerimiz gibi ah dizim vah boynun diye aglarsin

Nişanlısınız aynı evde kalıyorsunuz ve bu durumu aileler biliyo bide eve geliyolar. E geriye bi imza atmak kalmış canım. Ama sen daha evlenmeden bunaldıysan evlenip bide çocuk yapsan düşünemiyorum.

Nişanlısınız aynı evde kalıyorsunuz ve bu durumu aileler biliyo bide eve geliyolar. E geriye bi imza atmak kalmış canım. Ama sen daha evlenmeden bunaldıysan evlenip bide çocuk yapsan düşünemiyorum.

Herhalde imam nikahlısınız aileleriniz bu kadar rahat olduğuna göre. Değilseniz bu nişanlılık yürümez

bu bence bir takinti ben hergun evdeyim 3+1 evde mutfak oturma odasi kullaniriz birde yatariz ama ben hergun salon diger odalarda dahil olmak uzere temizliyorum evimize gelen gidende yok ama temizliyorum temizliyorum birak daginik kalsin bunun sonu yok inan ki zamaninin yasinin nisanliliginin tadini cikar. tuvaletleri hergun yika yeter digerlerini 2 3 gunde 1 e dusur daginikligini toplasan fazlasiyla temiz durur haftada 2 3 kez supurulen ev

Genislikte sınır tanimiyorsunuz :) madem ayni evde yasiyorsunuz ve ciddisiniz yani nisanlisiniz, evlenin bari. Aileler de durumdan çok mutlu belli ki. Ve sizin bunca sey içinde tek derdiniz temizlik mi :) tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…