- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
Yessss anlayabiliyorum sağolun:)yani ev için kendini paralayan kadın. çalışıp çalışmama ile alakası yok. kendinden önce evinin temizliğini pisliğini düşünen kadın. oturup nişanlısı ile film izlemek yerine yerleri silen kadın. ayaklarını uzatıp çay içmek yerine toz alan kadın. ama bunları sürekli sürekli sürekli yapan kadın. anlatabiliyor muyum?
Sırasızda güzelDaha evlenmeden kv geliyor tenizlik derdi ailem geliyor dip kose temiz olsun.herseyin sirali yasanmasi gerektigini dusunuyorun.
O zaman sorununuza çözüm bulabilirsiniz gayet.Sırasızda güzel
vallahi buraya okadar bana göre saçma sapan konular açılıyor ki benimde derdim bu yerli veya yersiz. düzenli bir insanım ve düzeni seviyorum. ama takıntı haline getirmem benim için bir derttir.Yetişemiyor iseniz misafir almayacaksınız. Daha doğrusu öyle her zaman almayacaksınız.
Siz kendiniz söylüyorsunuz evinizin onlar geldiği zaman size pis gibi göründüğünü. Onlar gelse de üstün körü kirlenen yerleri temizleyeceksiniz ya da bu derdinizi gözünüzde büyütmemek adına. Hem karnım doysun hem pastam olsun gibi bir düşünceyle bu sıkıntınızdan kurtulamazsınız.
Şöyle de bir durum var sizin yaptığınız bu işleri çalışan kadınlar artı çocuklarının bakımı da ekli olarak her zaman yapıyor. Yani kendinizi o kadar da zor durumdaymış gibi görmeniz bana göre çok yersiz.
Ben size bu konuyu bu kadar takmamanız adına bu cümleyi kurdum. Her kadın bu sorunları, sıkıntıları yaşıyor demek istedim. Derdinizi, sıkıntınızı küçümsediyimden değil bu yazdıklarım.vallahi buraya okadar bana göre saçma sapan konular açılıyor ki benimde derdim bu yerli veya yersiz. düzenli bir insanım ve düzeni seviyorum. ama takıntı haline getirmem benim için bir derttir.
son mesajım yollanmamış kusura bakmayın öneriniz için teşekkürler demiştim samimi olarak:) sizede iyi günlerBen size bu konuyu bu kadar takmamanız adına bu cümleyi kurdum. Her kadın bu sorunları, sıkıntıları yaşıyor demek istedim. Derdinizi, sıkıntınızı küçümsediyimden değil bu yazdıklarım.
Nasıl bir fikir sunsam hoşunuza giderdi anlamadım. Kaldı ki tavsiye de verdim o cümleyi kullanmadan önce. Her neyse iyi günler..
O çok yardımcı olur yemeğe ütüye kadar herşeyi yapar yalnız ben hep üstünden geçmek istiyorum o yüzden sorun bende takınto yaptım kendime
O çok yardımcı olur yemeğe ütüye kadar herşeyi yapar yalnız ben hep üstünden geçmek istiyorum o yüzden sorun bende takınto yaptım kendime
yani ev için kendini paralayan kadın. çalışıp çalışmama ile alakası yok. kendinden önce evinin temizliğini pisliğini düşünen kadın. oturup nişanlısı ile film izlemek yerine yerleri silen kadın. ayaklarını uzatıp çay içmek yerine toz alan kadın. ama bunları sürekli sürekli sürekli yapan kadın. anlatabiliyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?