- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
hayır imam nikahlıda değilim sadece nişanlıyım. ben nişanlanmadan öncede aynı evde kalıyordum. ailem o zamanda biliyordu güveniyorlardı seviyorlardı. Türkiye'de birlikte yaşaman bir tabu artık bunları aşmanız gerekiyor. İlla imam nikahına gerek yok aynı evde yaşamak için. Onun ailesi beni çok iyi tanıyor benim ailemde onu ve inanın bana wevlendikten sonra acaba bu adam değişir mi diyip kendimi yiyip bitirmiycm şu huyuda kötüymüş çocuklarıma baba olmaz demiycem bişeylerin zamanı geçtikten sonra. sadece doğru insan olsun yeter. nişanlılıkta yürür evlilikte siz merak etmeyinHerhalde imam nikahlısınız aileleriniz bu kadar rahat olduğuna göre. Değilseniz bu nişanlılık yürümez
ayynen öyle tek derdim bu olsun :)Genislikte sınır tanimiyorsunuz :) madem ayni evde yasiyorsunuz ve ciddisiniz yani nisanlisiniz, evlenin bari. Aileler de durumdan çok mutlu belli ki. Ve sizin bunca sey içinde tek derdiniz temizlik mi :) tebrikler
haklısınız bu tavsiyelerinize uydum bende dün akşam kendşimi çok yıpratmadım sildim süpürdüm nişanlımda aynısını dedi bukadar takma herşey daha güzel olur :)Kendini yıpratma,
iki haftada bir kadın gelsin,
nisanlini yardıma alıştır,
daha pratik yemekler yap
Hiçbir zaman unutma: iyiyken herkes iyi, ama en ufak bir tartışmada eksik bıraktığın birşey yüzüne vurulur ve bu eksik mutlaka bulunur sen kendini " ama ben o kadar fedakarlık yaptim, onu yaptim, bunu yaptım " derken bulursun ama karşında muhattap bulamazsin. o yüzden kendini yıpratmaya değmez.
bu bir tabu olduğu için bukadar göze batıyor sanki çok yanlış bişeymiş gibi ama inanın evlendikten sonra tanıyamadım derdi olmuyorYa millet size ne kadının nasıl yaşadığından, ister evli yaşar ister nişanlı konusu o değil ki. Hayır yani size ne ? Herkesin her isine burun sokmasaniz olmaz ahlak bekcileri
hayır imam nikahlıda değilim sadece nişanlıyım. ben nişanlanmadan öncede aynı evde kalıyordum. ailem o zamanda biliyordu güveniyorlardı seviyorlardı. Türkiye'de birlikte yaşaman bir tabu artık bunları aşmanız gerekiyor. İlla imam nikahına gerek yok aynı evde yaşamak için. Onun ailesi beni çok iyi tanıyor benim ailemde onu ve inanın bana wevlendikten sonra acaba bu adam değişir mi diyip kendimi yiyip bitirmiycm şu huyuda kötüymüş çocuklarıma baba olmaz demiycem bişeylerin zamanı geçtikten sonra. sadece doğru insan olsun yeter. nişanlılıkta yürür evlilikte siz merak etmeyin
Yanlış yada doğru herkesin kendi yasamibu bir tabu olduğu için bukadar göze batıyor sanki çok yanlış bişeymiş gibi ama inanın evlendikten sonra tanıyamadım derdi olmuyor
siz galiba yorumları okumadan yazıyorsunuz. ev işini tek başıma yapmıyorum ben inan bana çok yardımcı olan bi erkek var evimde :)hadi ya kiralim tabuları
sen once ev isini kadin yapar tabusunu kir :)
bende bundan sonra daha rahat olucam qaynen canım :)Bebeğim bende ilk evlendiğim zamanlar eve kadın gelmesine rağmen bende böyleydim. Ama şunu alışkanlık haline getirdim hergün küçük bişey yapıyorum. Bir gün wcler bir gün mutfak gibi...
Ha hala yapmıyorum ütü ıvır zıvır kv sağolsun
Çalışan bayana zor. Ama nişanlına da görev ver .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?