YETEMİYORUM

niye her şeyi siz yapıyorsunuz nişanlı da orada yaşıyor hadi iş yapalım diyerek ver eline süpürgeyi ev o süpürsün
ya da çamaşırı serip katlayıp ütülesin
vallahi temizliğe harcanan bu kadar zamana yazık
ilerde sırt bel vs.ağrılarından duramaz hale gelince ararsınız bu günleri

Bence temizlik takıntınız var. O evin o kadar kirlenme imkanı yok, sanki beş çocuk var da sürekli dip köşe temizlik gerekiyor gibi... Gelen misafir de normal yetişkin insanlar. Olsa olsa mutfak kirlenir. Salon bir süpürülür, hiç misafir gelmemiş gibi olur. Psikologa gidin.

Her kullandiginiz esyayi mutlaka yerine koyun
Aksam yatmadan önce tüm evi gezip daginikları toplayıp yatın
Bulasik bırakmayın ertesi güne
Her akşam yatmadan tuvalete.domestos dokun
Ev toplu olunca gerisi kolaylasiyo
Misafir gelcek diye ben de çok stres oluyorum ama baksaniza hepsi çok yakınınız takmayın olduğu kadar

Herhalde imam nikahlısınız aileleriniz bu kadar rahat olduğuna göre. Değilseniz bu nişanlılık yürümez
hayır imam nikahlıda değilim sadece nişanlıyım. ben nişanlanmadan öncede aynı evde kalıyordum. ailem o zamanda biliyordu güveniyorlardı seviyorlardı. Türkiye'de birlikte yaşaman bir tabu artık bunları aşmanız gerekiyor. İlla imam nikahına gerek yok aynı evde yaşamak için. Onun ailesi beni çok iyi tanıyor benim ailemde onu ve inanın bana wevlendikten sonra acaba bu adam değişir mi diyip kendimi yiyip bitirmiycm şu huyuda kötüymüş çocuklarıma baba olmaz demiycem bişeylerin zamanı geçtikten sonra. sadece doğru insan olsun yeter. nişanlılıkta yürür evlilikte siz merak etmeyin

Spora gideceğin gün yemeğini önceden hazırla.
Yada kolay yemek yap o gün
Temizliği haftada 1 kez yapsan
misafir geleceği zaman ev toplu olsa yeterli
Ne güzel nişanlında yardımcı oluyormuş sana

Aslında bende temizlikten yana dertliyim.
Program yaptım bakalım :)

Kendini yıpratma,
iki haftada bir kadın gelsin,
nisanlini yardıma alıştır,
daha pratik yemekler yap
Hiçbir zaman unutma: iyiyken herkes iyi, ama en ufak bir tartışmada eksik bıraktığın birşey yüzüne vurulur ve bu eksik mutlaka bulunur sen kendini " ama ben o kadar fedakarlık yaptim, onu yaptim, bunu yaptım " derken bulursun ama karşında muhattap bulamazsin. o yüzden kendini yıpratmaya değmez.

Ya millet size ne kadının nasıl yaşadığından, ister evli yaşar ister nişanlı konusu o değil ki. Hayır yani size ne ? Herkesin her isine burun sokmasaniz olmaz ahlak bekcileri

haklısınız bu tavsiyelerinize uydum bende dün akşam kendşimi çok yıpratmadım sildim süpürdüm nişanlımda aynısını dedi bukadar takma herşey daha güzel olur :)

Ya millet size ne kadının nasıl yaşadığından, ister evli yaşar ister nişanlı konusu o değil ki. Hayır yani size ne ? Herkesin her isine burun sokmasaniz olmaz ahlak bekcileri
bu bir tabu olduğu için bukadar göze batıyor sanki çok yanlış bişeymiş gibi ama inanın evlendikten sonra tanıyamadım derdi olmuyor

hadi ya kiralim tabuları

sen once ev isini kadin yapar tabusunu kir :)

Bebeğim bende ilk evlendiğim zamanlar eve kadın gelmesine rağmen bende böyleydim. Ama şunu alışkanlık haline getirdim hergün küçük bişey yapıyorum. Bir gün wcler bir gün mutfak gibi...
Ha hala yapmıyorum ütü ıvır zıvır kv sağolsun
Çalışan bayana zor. Ama nişanlına da görev ver .

bende bundan sonra daha rahat olucam qaynen canım :)

piril piril bir ev bosa harcanmis bir omur demektir...
evinin durumuyla ilgili.soz edecek.insan gercek dostun degildir.
bebegim var hamileyim 2 haftada bir yardimci aliyorum artik. geri kalan zamanda haftada bir supuruyor siliyorum bukadar.
3 hafta once arkadaslarim geldi. giderken bulasiklari yerlestirdiler oturduklari odayi supurduler. onlarin da bebekleri var. velhasil cok keyif aldigim misafirlerim geliyor evime.
esyani azalt bukadar takma. hayat kendini bukadar yipratmak icin okadar uzun degil....
eyyy yorum yapanlar sizin hayatiniz da kisinin yasam bicimini bukadar elestirecek kadar bos mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…