Yetemiyorum🥺

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.566
426
73
26
Hanımlar 5 aylık bir kızım var sürekli ağlıyor. Mamayla besleniyor karnı da doyuyor aslında ama neden hep ağlar ki. Doktor gayet iyi sağlığı dedi.dışarda gezerken susuyor evde hep ağlıyor. TV açtığım zMan susuyor izletmek istemiyorum ama mecbur kalıyorum neler önerirsiniz bana

Atak haftasindadir muhtemelen. Internetten bakin. 40 haftalik dogmus bir bebege gore yapilmis hesaplar var, bebek kacinci haftada doğduysa duzeltme yapacaksiniz. Kizimin saat araliksiz agladigi gunler olmuştu, sonrasinda hersey duzelecek merak etmeyin. Tv acmak yerine birinden yardim isteyin. Sirayla gezdirip oyalamata calisin

Atak haftasindadir muhtemelen. Internetten bakin. 40 haftalik dogmus bir bebege gore yapilmis hesaplar var, bebek kacinci haftada doğduysa duzeltme yapacaksiniz. Kizimin saat araliksiz agladigi gunler olmuştu, sonrasinda hersey duzelecek merak etmeyin. Tv acmak yerine birinden yardim isteyin. Sirayla gezdirip oyalamata calisin
Kayınvalidemler köyde yaşıyor. Kendi annem de yakın değil malesef tek bakmak zorundayım. İnşallah bu günleri güzel şekilde geçiririm

Ben bir cozumunu bulamadim. Yemez uyumaz sadece aglardi. Aksamlari babasiyla sirayla, 15dk dönüşümlü olacak sekilde bakiyorduk. Esiniz size destek olamaz mi?

Hanımlar 5 aylık bir kızım var sürekli ağlıyor. Mamayla besleniyor karnı da doyuyor aslında ama neden hep ağlar ki. Doktor gayet iyi sağlığı dedi.dışarda gezerken susuyor evde hep ağlıyor. TV açtığım zMan susuyor izletmek istemiyorum ama mecbur kalıyorum neler önerirsiniz bana
Kolik olabilir mi? Sebepsiz ağladığını düşünmüyorum. Alerji vs de olabilir. Ona baktınız mı ? Maması gaz yapıyor da olabilir. Dişleri geliyor olabilir. Aklıma gelenler bunlar

Ah bacım vah en tatlı aylarındasınuz hiç silayet etmeyin..dediler ki bir yasnda rahstlarsın. Yok. 2 yasında dediler. Yok. 3 girdik hala rahatlayamadım 🤭 yahu en sakin aylarıymıs 5-6 aylar diyorum. Degişik mekan gorunce her bebek susar sakinler . Normal bir durum merak etmeyin ..dişi yüüznden oyledir.havalar sıcak birde diş agrısı kimbilir ne cekiyor of kıyamam yavruya. Saglıkla buyusun

Bebeklerin o dönemlerde sebepsiz ağlamaları olabilir.Hasta değil,cani yanmıyor a,ac değilse çok takılmayın.Mutfakta iş yaparken halıya oturdun destek koyarak eline plastik kap kaçak verin.her gün kısa da olsa dışarı çıkartın.Aksam yatma saatlerini sabitleyin.Her ağladığında tv açarsanız sizi bir süre sonra kullanmaya başlar.bebek deyip gecmeyin

Back
X