Öğretmenliğin en zor tarafı psikopat veliler sanırım.
Veli çocuğunun psikolojisini o kadar düşünüyormuş da neden ayrıca sormamış o zaman durumunu, illa arıza çıkartacak.
Müdüre ne diye şikayet edip duruyor ki, müdür sizi işten mi kovacak? kulağınızı çekip ceza mı verecek sanki. Hey Allah'ım.
İmkanlarınızı bilmiyorum da, bence hiç bulaşmayın.
merak içerisindeyim acaba müdürüm neler söylüyor da, her seferinde soluğu müdürün yanında alıyor..
Ben de aynısını söyledim, "çocuğunun psikolojisi bu kadar çabuk bozuluyormuş da neden yanımda sormuş, pohpohlamamı mı bekliyordu" diye
Kadın vukuatı , kendısınden bahsedılmesini sevıyor demekkii.. yani baş rolde olmayı . Anlattığınıza göre psıkolojık sorunlu ..
müdür de başından savmak için haklısınız haklısınız deyip gönderiyor olabilir, ondan yüz buluyordur o kadar diye düşünüyorum.
zamanında annem de soruyordu beni hocalara, aklıma o anlar geldi.
insanlar öğretmenlerden ne çok şey bekler oldu.kızmayacak,sakin olacak,bi bakışta çocuğun ruh halini anlayacak vb...şimdi gördüm haberlerde samsunda yine bir öğretmene şiddet olayı var ve ne çok artmaya başladı farkında mısınız? bize verilen değer gittikçe azalıyor..arkadaşım keşke öğrencinin yanında veliyle konuşmasaydınız.evet çocuk için hoş bir durum olmamış.bence yalnız konuşmayı tercih edin ve o veliden uzak durun.
deliyle uğrasırım cahille uğrasmam ben .. senın kulvarında ınsanlar degıller . sosyal ve aıle hayatı pasıf olan ınsanlar ee butun gun bos durmaktan sıkılıyorlar dedıkodu laff o nededi aa bu böyleymişşşş:))))
Okuldaki vukuatlarından sonra tüm öğretmenler aynı kanıda amaa anlamadığım apartmandaki noksan akıllıları nasıl ayartıp da bana karşı kışkırtmayı başarıyor anlamıyorum:26:
Evet aynen öyle..Ve veliyi öğrenciyi pohpohlattıran bir sistem artık..
Öğretmenin eskiden bir saygınlığı vardı..Şimdi öğrenciler taklidini yapıyor, karşı geliyor saygısızlık dizboyu ve bizim yapabildiğimiz ancak bunların karşısında susmak yoksa benim gibi her gün başınız ağrır..
Yaa söyleme tarzım inanın ki öyle aşağılayıcı değildi..Ben başka çocuklara da yapıyorum bak annenin babanın yanındayken söylüyorum şöyle şöyle diye
Valla veli öğretmenle iyi olursa çocuğun başarısı da o oranda artar..Yazık kendi çocuğuna ediyor..
Kızmazsanız bi sorum olacak;o kalemkutusu koridorda kalsa ne olurdu ?
Neden kızdınız buna ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?