Yeter ama artık

ben 60 la başladım şuan sınıfım 57 ayrıca bi sürü özel öğrencım var ,hatta down sendromlu öğrencımde vardı.neyse..çocuklar sıradan düşüyor 3 kişi oturdukları için,sıraların kenarına çarpmaktan bacaklarım morardı çünkü sınıfa sığmıyolar müfettiş geldi tebrık edıyorum bu kalabalıkla ıyı eğitmişsinz dedı yınede şikayet etmeden elden gelen ımkanlarla çok şey yapmaya çalışuyoruz ama bazı velıler resmen engel oluyor,gölge etmesınler başka ıhsan ıstemem,yardımda ıstemıyorum bişeyde ya kavga cıkarma yeter
tamam bunun karşılıgında paramı alıyorum ama ben fazlasını yapmak ıstıyorum herkese yetmek ıstıyorum,zaten ımkansızlıklar ıcındeyız bıde velıler herşeye engel oluyor,evet cok harıka velılerde var ama az

merhaba canım, rehberlik servisiyle görüştün mü bu konuyu? Konu seni aşmış, onlarla görüşüp kadınla ilgilenmelerini sağla bence.

kadının rehberlik servisine yönlendirilecek bir durumu yok ki.psikolojik bir sorunu ya da çocuğunun problem davranışı yok.sadece fazla duyarlı ve kindarayrıca veli-öğretmen arasındaki böyle özel durumlara r.servisinin mudehale etmesi doğru olmaz.

Şunca yorumdan anladım ki, bu sorunları sadece ben yaşamıyormuşum demek ki memleketin her yerinde varmış böyle kendini bilmezler..
Sağolun arkadaşlar valla yalnız olmadığımı bilmek, ve bu tarz kişilerle muhatap bile olmamak içimi biraz olsun rahatlattı :)

Müdürün müdahale etmesi de doğru olmaz veliyle kendim halletmeyi yeğlerdim
Ama ben ısrarla çağırın ben konuşayım halledelim şu meseleyi dedikçe yok yok diyen müdürümü de anlamış değilim..

olmaz mı ya,benım psikolojım bozuldu artık,sureklı şikayet sureklı kavga,tabı sonrasında durduruldu bunlar ama olan olduktan sonra,bızdeki veli çocugunu çok şımartıyor,kendısı herşeyı bılır davranıyor akıl verıyor,çocuk napsa haklıdır,sırf yerını degıstırmedık dıye ilçe mudurlugune şikayet edılıyoruz vs vs ...asla ve asla çocugu haksız olamaz,öğretmene küfür kavga dızboyu tabı o cocukdan sonra nasıl dersı ogrenmesını beklerız kı..
sonrasında ne oluyor çocuk 4 e ve 5 e geldımı aıleye ısyankar oluyor bu kez velı gelıyor hocam bıldıgını yap cok degıstı cocuk,e dıyorum zamanında dınlemedınız benı..sureklı dedık şımartmayın her dedıgını yapmayın
bazı velıler kendılerıne düşman olucak bencil ve bı meslegı olamayacak çocuk yetıstırıyorlar o kadar uyarmamıza ragmen

Evet aslında çocuklarına zarar verdiklerinin farkında değiller..Bazı velilerden ben daha çok düşünüyorum çocuğun geleceğini..
Onlar nasıl rahat aklım almıyor.. Ben 1 sene daha buradayım sonrası onlar sağ ben selamet.. Fayda görmek isteyen 1 sene daha görür ne ala ama hır gür çıkarmak isteyen kendisine eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…