• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeter artık bıktım

o_O
Valla bana azdırıcı damlalarla ilgili mesajlar bile geliyor. Herkesin başındaki bela bu.

Gmail ise spam olarak report ettiğinizde hem siz kurtuluyorsunuz hem de gmailin kara listesine bile girebiliyor.

Normal email olarak geliyor engellemeye ugrastim ama olmuYor bende siliyorum

Maillerde engel vardı sanırım da bitmek bilmiyorlar ben siliyorum direk umursamadan. Süpür seçeneğine bi bakayım geldiğinde.
Bu mailler normal oldu artık ne utancam :KK53:
Bir ya da iki kere de telefona geldi ne ile ilgiliydi hatırlamıyorum benimki de cinsel içerikliydi sanırım, yuh iyice özele girdiler artık dedim.
Neyse sonra gelmedi Allah'tan. Bir de hiç netten vs. alışveriş yapmadım ben.

Bana gelmiyor sana niye geliyor demis ya hani o bakımdan dedim...Gülüp gecti iseniz sorun yok can...
:cool:dalgasını geçiyo işte :KK67::KK48:
iphone unuz varsa engelleyebilirsiniz

mesajı açın sağ üst köşedeki kişi bilgisine tıklayın açılan ekranda en altta bu arayanı engelle seçeneğini işaretleyin bir daha o arayandan sms veya çağrı almazsınız

ben bayadır bu konuda çok rahatım artık hemen hemen hiç spam mesaj almıyorum
teşekkür ederim cvp için
engelle yok sanırım baktım göremedim
eski telefonda kayıtlı kullanıcılar için vardı
bide hep farklı numara sabit değil ki :)

hat değiştirirm belki

gerçi bi arkadaş yazmışya
dağıtılıyor diye
Maillerde engel vardı sanırım da bitmek bilmiyorlar ben siliyorum direk umursamadan. Süpür seçeneğine bi bakayım geldiğinde.
Bu mailler normal oldu artık ne utancam :KK53:
Bir ya da iki kere de telefona geldi ne ile ilgiliydi hatırlamıyorum benimki de cinsel içerikliydi sanırım, yuh iyice özele girdiler artık dedim.
Neyse sonra gelmedi Allah'tan. Bir de hiç netten vs. alışveriş yapmadım ben.

yok utanma ayrı :oops::KK23:
baydı artık gerçekten :KK34:

nettten alışveriş yaptıkta bu bilgisayarla biimiyorum ama mailler aynı
gelen giden çok oldu bize 2 aydır her gelenin elinde bilgisayar
ama maillerdede yok gelmez inşallah
süpürmenin faydası demekki

ben tvden termal kemer almadan gelmiyordu
onsan sonra bulaştı:KK67::KK67::KK67:

Benim de babama ürün tanıtımı adına saçma sapan mesajlar geliyor.Utanılacak ürünler amaa o_O bir kere tv den alışveriş yapmıştı giyim üzerine ondan o da sanırım dediğiniz gibi farklı numaralardan msj geliyor.Bir kere ben de msj atmıştım "Bu numaraya mesaj atmayın daha"diye tabi dinleyen kiiiim :KK69:

aynı sorun bende de var.
mailleri engelledim, ama telefonumun mesaj engellemesi yok bütün gün mesaj geliyor. ayrıca turkcell kendi bilgi mesajlarını da gönderiyor, istemiyorum göndermeyin dedim, yine geliyor. bıktım artık.
aramaları da engellemenin yolunu buldum, aradıkları zaman zaten otomatik olarak karşı tarafın bant kayıtları devreye giriyor.
ben de tekrar teyit ettiriyorum, sesim kaydediliyor mu diye, evet cevabı geliyor. bir daha bu numarayı aramanızı istemiyorum, buna izin vermiyorum diyorum, bunu da banka müdürü bir arkadaşım öğretti, kesin çözüm.

aynı sorun bende de var.
mailleri engelledim, ama telefonumun mesaj engellemesi yok bütün gün mesaj geliyor. ayrıca turkcell kendi bilgi mesajlarını da gönderiyor, istemiyorum göndermeyin dedim, yine geliyor. bıktım artık.
aramaları da engellemenin yolunu buldum, aradıkları zaman zaten otomatik olarak karşı tarafın bant kayıtları devreye giriyor.
ben de tekrar teyit ettiriyorum, sesim kaydediliyor mu diye, evet cevabı geliyor. bir daha bu numarayı aramanızı istemiyorum, buna izin vermiyorum diyorum, bunu da banka müdürü bir arkadaşım öğretti, kesin çözüm.
bak bu iyiymiş
ben meşgule atıyorum direkt
bynu yapayım bidahaki sefer

yok değil bazen sabah uyurken geliyor
uyku sersemi koş koş bide yatak odama koymuyorum
gele gele telefonun geldiği yer:KK45::KK34::KK34::KK34:

Öperatörünün müşteri hizmetlerini ara. Engelleme servisine üye yapsınlar seni her arayanı engelle kalmaz bi daha. Hiç bi şekilde bi daha arayamaz o nolar. Mesaj da dahil
:KK39::KK39::KK39:tşk ederim

bi iki numaralarına yapalım bakalım

sorun hep farklı numaradan gelmesi :KK64:

hatta sabit telefondan geldi dün

bugün gelmedi şükür:cool:

bugünde dtürkten geldi tv eboneliği ben normalde bile çok açarım onu napcaksam:KK67:

:KK39::KK39::KK39:tşk ederim

bi iki numaralarına yapalım bakalım

sorun hep farklı numaradan gelmesi :KK64:

hatta sabit telefondan geldi dün

bugün gelmedi şükür:cool:

bugünde dtürkten geldi tv eboneliği ben normalde bile çok açarım onu napcaksam:KK67:
Rica ederim. Benim operatörüm den arayıp sunmuşlardı teklifi ordan kaldı aklımda. Çok da mantıklı. Dolandırıcı vs.bulaşmasın diye düşünmüştüm ben. Dtürkden benide her hafta istisnasız arıyorlar. Alıştım artık. Açar açmaz kapatıyorum.

Back
X