- Konu Sahibi lamelifAmine
Ben senin yorumunu okudugumu hatırlamıyorum can, konu sahibesi bana gelmiyor sana niye geliyor gibi bir sey dedigini yazmıs esinin onun için dediydim...
kusura bakma canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senin yorumunu okudugumu hatırlamıyorum can, konu sahibesi bana gelmiyor sana niye geliyor gibi bir sey dedigini yazmıs esinin onun için dediydim...
Valla bana azdırıcı damlalarla ilgili mesajlar bile geliyor. Herkesin başındaki bela bu.
Gmail ise spam olarak report ettiğinizde hem siz kurtuluyorsunuz hem de gmailin kara listesine bile girebiliyor.
hotmail kullanıyorsanız "süpür" seçeneği ile önleyebilirsiniz.
Bana gelmiyor sana niye geliyor demis ya hani o bakımdan dedim...Gülüp gecti iseniz sorun yok can...
teşekkür ederim cvp içiniphone unuz varsa engelleyebilirsiniz
mesajı açın sağ üst köşedeki kişi bilgisine tıklayın açılan ekranda en altta bu arayanı engelle seçeneğini işaretleyin bir daha o arayandan sms veya çağrı almazsınız
ben bayadır bu konuda çok rahatım artık hemen hemen hiç spam mesaj almıyorum
Maillerde engel vardı sanırım da bitmek bilmiyorlar ben siliyorum direk umursamadan. Süpür seçeneğine bi bakayım geldiğinde.
Bu mailler normal oldu artık ne utancam
Bir ya da iki kere de telefona geldi ne ile ilgiliydi hatırlamıyorum benimki de cinsel içerikliydi sanırım, yuh iyice özele girdiler artık dedim.
Neyse sonra gelmedi Allah'tan. Bir de hiç netten vs. alışveriş yapmadım ben.
gelen numrayı polise bildirin. ben öyle yapıyorum.Numaran ellerinde,geçmiş olsun...
SüpüremedimBende üsenmeden silerim bikarlar heralde
![]()
Telde yok öyle biyer, bilgisayardan girince bi süpürecem bakalimGelen maili aç canım, GEREKSİZ bölümünün hemen yanında SÜPÜR var, oradan gelecek mesajları da engelleyebilirsiniz. Çok kullanışlı.
bak bu iyiymişaynı sorun bende de var.
mailleri engelledim, ama telefonumun mesaj engellemesi yok bütün gün mesaj geliyor. ayrıca turkcell kendi bilgi mesajlarını da gönderiyor, istemiyorum göndermeyin dedim, yine geliyor. bıktım artık.
aramaları da engellemenin yolunu buldum, aradıkları zaman zaten otomatik olarak karşı tarafın bant kayıtları devreye giriyor.
ben de tekrar teyit ettiriyorum, sesim kaydediliyor mu diye, evet cevabı geliyor. bir daha bu numarayı aramanızı istemiyorum, buna izin vermiyorum diyorum, bunu da banka müdürü bir arkadaşım öğretti, kesin çözüm.
Öperatörünün müşteri hizmetlerini ara. Engelleme servisine üye yapsınlar seni her arayanı engelle kalmaz bi daha. Hiç bi şekilde bi daha arayamaz o nolar. Mesaj da dahil
Rica ederim. Benim operatörüm den arayıp sunmuşlardı teklifi ordan kaldı aklımda. Çok da mantıklı. Dolandırıcı vs.bulaşmasın diye düşünmüştüm ben. Dtürkden benide her hafta istisnasız arıyorlar. Alıştım artık. Açar açmaz kapatıyorum.tşk ederim
bi iki numaralarına yapalım bakalım
sorun hep farklı numaradan gelmesi
hatta sabit telefondan geldi dün
bugün gelmedi şükür
bugünde dtürkten geldi tv eboneliği ben normalde bile çok açarım onu napcaksam![]()