• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeter artık bıktım

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298
kızlar bumu demeyin ne olur gerçekten bir senedir hergün gelen bu mesajlardan bıktım

bir termal kemerle başladı herşey başkada alışveriş yapmadım ben tvden

başkada biz hiç böyle bi ürün almadık yani gerçekten saçma sapan şeyler zaten

hani şu gelen şey mesajlar varya ben bunlardan nasıl kurtulcam ne yapmam gerekir

hemde farklı numaralardan geliyor

ve hergün
hatta bazen günde 2 kez fenalık geldi yeminlen:KK34::KK34::KK34::KK34:

hah bide konunun adı niye öyle oldu:KK34::KK34:

Bu iyimis yine, bizim E-Mail e bi arkadaslik(evlilik icin falan) sitesinden günde iki kere mesaj geliyor, yok sundan mesajiniz var bundan mesajiniz var, tanisalim, cok yanlizim bilmem ne... Adamla birbirimize girecez hic yoktan... Kurtulmayi bilen varsa bende faydalanayim...:KK14:

Bu iyimis yine, bizim E-Mail e bi arkadaslik(evlilik icin falan) sitesinden günde iki kere mesaj geliyor, yok sundan mesajiniz var bundan mesajiniz var, tanisalim, cok yanlizim bilmem ne... Adamla birbirimize girecez hic yoktan... Kurtulmayi bilen varsa bende faydalanayim...:KK14:

onlar dıkat et aynı sıteden farklı maıl adreslerınden gelıo her gelenı usenme engelle bı sure sonra bıtıcek kör olasıcalar..ınsan kendını bı zan altında hıssedıo benım bugun telıme bılmem ne buyutucu bılmem ne oyuncagı dıe mesaj geldı bı kotu hıssettım sankı ben ılgılenıorum gıbı töbeler töbesı

yok o değil olur olmadık heryerde geliyor
bide ben duygularımı hemen belli ediyorum suratım kıpkırmızı oluyor herseferinde

bide eşimin dalgası bak bana gelmiyor diyo gıcık şey:KK11:

onlar dıkat et aynı sıteden farklı maıl adreslerınden gelıo her gelenı usenme engelle bı sure sonra bıtıcek kör olasıcalar..ınsan kendını bı zan altında hıssedıo benım bugun telıme bılmem ne buyutucu bılmem ne oyuncagı dıe mesaj geldı bı kotu hıssettım sankı ben ılgılenıorum gıbı töbeler töbesı

evet bide o var suçluluk duygusu:oops::oops::oops:

Ben ilk mesaj geldiginde esime cattim :KK48:
Oda gercek olsa ortak mailimizimi veririm diyor :KK53: Hahaha biliyorum ama olsun catmis olayim ki ayagini denk alsin :KK62: Simdi gelince seninkiler yazmis yine diyom :KK70: Bitmek bilmediler yaaa :mad:

en kötüsüde adım ve soyadınla geliyor

arasam utanıyorum vallahi ya

bugün ankara kod numaralı bi numaradan geldi

zıkımlar:KK34:

Ben ilk mesaj geldiginde esime cattim :KK48:
Oda gercek olsa ortak mailimizimi veririm diyor :KK53: Hahaha biliyorum ama olsun catmis olayim ki ayagini denk alsin :KK62: Simdi gelince seninkiler yazmis yine diyom :KK70: Bitmek bilmediler yaaa :mad:

onları hiç sorma zaten

internetten belli siteden alaydık olmaz diyorum

arada mailede geliyor o nasıl oluyor bilmiyorum

gelen giden çok oldu bu aralar maillerini açtılar virüsmü bulaştı ne oldu duymuştum sanki emin değilim oluyormuş herhalde

hedef gene benim bana kızlardan teklif geliyor

işinize yaramam diye mail atsam korkuyorum:KK53::KK34::-)

en kötüsüde adım ve soyadınla geliyor

arasam utanıyorum vallahi ya

bugün ankara kod numaralı bi numaradan geldi

zıkımlar:KK34:
Evet yaaa bende esime diyorum bak ikimizinde adini biliyorlar(soyisimi bulamamislar :KK49:) emailimiz öyle zaten diyor sende kk ya takila takila yakaldigin biseyde bana catiyorsun diyor :KK11::KK53:

Benim mailime geçen gün cıbıldak bi teyzenin fotoğrafı geldi, üstünde de beni test mi ediyosun yazıyodu :KK48::KK48:

kızlar bumu demeyin ne olur gerçekten bir senedir hergün gelen bu mesajlardan bıktım

bir termal kemerle başladı herşey başkada alışveriş yapmadım ben tvden

başkada biz hiç böyle bi ürün almadık yani gerçekten saçma sapan şeyler zaten

hani şu gelen şey mesajlar varya ben bunlardan nasıl kurtulcam ne yapmam gerekir

hemde farklı numaralardan geliyor

ve hergün
hatta bazen günde 2 kez fenalık geldi yeminlen:KK34::KK34::KK34::KK34:

hah bide konunun adı niye öyle oldu:KK34::KK34:

operarörunuz ne acaba ona göre cevap yazıcam

onları hiç sorma zaten

internetten belli siteden alaydık olmaz diyorum

arada mailede geliyor o nasıl oluyor bilmiyorum

gelen giden çok oldu bu aralar maillerini açtılar virüsmü bulaştı ne oldu duymuştum sanki emin değilim oluyormuş herhalde

hedef gene benim bana kızlardan teklif geliyor

işinize yaramam diye mail atsam korkuyorum:KK53::KK34::-)
Vallah banada girmem icin sifre yolluyorlar, girip sövüp cikayim diyom ama bidaha hic kurtulamam diye tirsiyorum o_O:KK64:

operarörunuz ne acaba ona göre cevap yazıcam

avea:KK64::KK64:
Evet yaaa bende esime diyorum bak ikimizinde adini biliyorlar(soyisimi bulamamislar :KK49:) emailimiz öyle zaten diyor sende kk ya takila takila yakaldigin biseyde bana catiyorsun diyor :KK11::KK53:
dedektif yaptı bu kk bizi napak:KK53::KK53:

kocama kötü kötü bakıyomuşum kkda olduğum zamanlar:KK53:
Benim mailime geçen gün cıbıldak bi teyzenin fotoğrafı geldi, üstünde de beni test mi ediyosun yazıyodu :KK48::KK48:
:KK53::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
mailimi açmadım bu arada kaç gündür gerçi ben artık o maiileri açmadan siliyorum:cool:
evet. kibleri görüp gerekeni yapıyoruz.bölümlerimizin tabii.

tşk:KK39:

Back
X