• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık biktimmm

Senin tribini umursamazkar.Zaten karşısındakinin duygu ve düşüncesini.onemseyen kişiler böyle yapmaz ,Önemsemeyen de tribi umursamaz .Evinzde sorun ilacağini tahmin edecek yaşta ce tecrübede.Evet oğlunu evkendirdiği için hevesi olabilir ama önce gelin hevesini alsin sonra da kv sıra gelir.O evin hanimi sensin misafiri de kv....hanimi o degil.Her yaptigina mudahale et ki rahat etmesin ve gelmesin.

Bugün gittiler sonunda bu saate kadar oturdular yine gitmeye hiç niyetleri yoktu kal dememi beklediler kurtarıcı gibi teyzecim aradı sabah kahvaltiya çağırdı bana da bahane oldu.KV bugün hiç konuyu açmadı bile sanki hiçbirşey yaşanmamış hiçbir rahatsızlık yokmuş gibi.Hayretle izledim gün boyunca kendisini eşim bırakmaya gitti konuşacak durumu diye umuyorum

Bu durumu eşinizle paylasabilirsnz

Nisan zamanı teyzenizde bile bi kivrilayim buraya demiş bir kV bence baştan belli etmiş. Başka geline damada kavuşursa o zaman gider ancak sizden sıkılinca. Çok var oğlunun evi olunca orada olmaya bayılan anne.. gelme demek en zor şey.. umarım çözüm bulursunuz..

Incitmeden kibar kibar soyliyceksin kibar kibar laf sokacaksin anlatabildim mi:KK8: kayinvalidem surekli yatak odama gider yatagin uzerinde otururdu en acik secik ic camasirimi yatagin uzerine koydum bi daha asla girmedi demek istedigim bu:KK39:

Esin bir sey demiyosa surat assan da laf soksan da ise yaramaz. Benim ozellikle yapmadigim halde yuzum dusuyordu. Kv esimi doldurdu bana saygisi yok surat asiyo diye. Esim anneme saygisizlik ediyosun diye bosanmaya kalkti bi de.

Arkadaşlar bugün eşim kv leri evlerine bırakırken kv ye demiş kibarca durumu açıklamış anne normalde oturmaya gelin ama kalma durumu çok sık olmaya başladı biz yeni evliyiz lütfen anlayış gösterin demiş kv gelin beni istemiyor mu demiş eşim de hayır gündüz istediğin gibi gelip gidebilirsin demiş.Neyse eşim eve geldi durumu bana anlattı kv anlayışla karşıladığını düşünerek mutlu oldum ne kadar anlayışlı insan diye düşündüm 10 dk sonra kv nin ablası beni aradı kaplıcaya gidecekmiş benden otel bakmamı istemişti syledim teyze dedim böyle fiyatlar var diye neyse bana sürekli soru sormaya başladı.Kv sana et getirdimi? evet dedim allah razı olsun dolabımız doldu.Araba kimde sizde mi duruyor?evet dedim teyze eşimin iş yeri uzak olduğu için kp ona bırakıyor ama kısmetse yakında bizde ikinci el bişi alıcaz babam bizden sebep iş yerine otobüsle gitsin istemiyorum içime sinmiyor dedim.Bunun üzerine teyze ya öyle anne baba öyledir evladını düşünür dolabınıda doldurur ama kıymet bilmiyorsun ki dedi pat diye teli yüzüme kapadı.Bundan önce de bu yaz bu teyzede kalmaya gitmiştik kendi çağırdı.Birgün kv ile konuşmasına yanlışlıkla denk gelmiştim ve dedi ki haklısın kız kardeşim senin ki benim gelinimden de beter.Teyze telefonu kaptınca ben bu gece sinir krizi geçirdim.Eşime de herşeyi anlattım.Kv kprimin kız kardeşleriyle kavgalı olduğu için onlarda her fırsatta ondan intikamını alır gibi bana laf sokuyor.Herşeyi söyledim artık dayanamıyorum ben gidicem dedim.Yada ailen evi bu kadar çok istiyorsa anahtarları verelim biz kiraya çıkalım evleri onların olsun dedim.3 saattir sinirlerim çok bozuk durmadan ağlıyorum.Yarın kv demi arayııp hesap sormak geliyor içimden bir haftalık gelinliğimden beri geldi evime yattı kusur etmedim.Bir kere yapmayınca ben kötü oldum.Çekmek zorunda mıyım.Bazen de diyorum gideyim yarın kayınpederime evin anahtarlarını eline verip geleyim sinirlerim çok bozuk bana yardımcı olursanız sevinirim.

Incitmeden kibar kibar soyliyceksin kibar kibar laf sokacaksin anlatabildim mi:KK8: kayinvalidem surekli yatak odama gider yatagin uzerinde otururdu en acik secik ic camasirimi yatagin uzerine koydum bi daha asla girmedi demek istedigim bu:KK39:
Kibarca defalarca söyledim gerçekten hatta başka örnekler verdim sohbet ederken şunun kaynanası böyle yapıyor ne ayıp vs gibi nuh dedi peygamber demedi anlamamazlıktan geldi.Son care eşim söyledi ama olan bana oldu sinir krizi geçirdim.

Gerçekten yardıma ihtiyacım var sabah da teyzeme gideceğim annem bana uzak olduğu için durumdan şüphelenmiş teyzeme kahvaltıya çağır ne oluyor demiş teyzem bi gel bakiyim noluyo bişey var sende filan dedi belli etmek de istemiyorum annem çok agresfitir çünkü olay çıkar.Arar kv dayanamaz biliyorum.Ne yapmalıyım?

En çok korktuğum şey. Gelmesinler evime. Hiç sevmiyorum kaynanayı :KK34: Allahım uzak et.

Gerçekten yardıma ihtiyacım var sabah da teyzeme gideceğim annem bana uzak olduğu için durumdan şüphelenmiş teyzeme kahvaltıya çağır ne oluyor demiş teyzem bi gel bakiyim noluyo bişey var sende filan dedi belli etmek de istemiyorum annem çok agresfitir çünkü olay çıkar.Arar kv dayanamaz biliyorum.Ne yapmalıyım?

Annen sinirli biriyse büyük ihtimalle çıldırır sinirden. Bence eşine söyleyerek filan halletmeye çalış. Ortalık gerilmesin.

En çok korktuğum şey. Gelmesinler evime. Hiç sevmiyorum kaynanayı :KK34: Allahım uzak et.
Ben gelme de demedim Allah için seyrek gelse mesafeli gelse başım gözüm üstüne,dadandı bu bide son zamanlarda kp de ondan yüz bulup kalmaya başladı yeni gelin kendi evimde misafir gibi hissetmeye başladım kendimi kp ayakları uzatıp yatıyor ben sığıntı gibi utancımdan kenarda oturuyorum buna can dayanmadı isyan ettim artık

Annen sinirli biriyse büyük ihtimalle çıldırır sinirden. Bence eşine söyleyerek filan halletmeye çalış. Ortalık gerilmesin.
Eşime söyledim bunlar oldu işte kv de de kendi bana bişi demedi ablasını aratıp bana laf sokturdu sırf huzurumu bozmak için Allahtan anlattım eşim inandı teyzesini de biliyor annesini de içimden yarın teyzeyi arayıp iki çift laf söylemek geliyor ama kalkıp üstüne katacaklar ben yaşlı insana laf söylemiş olucam suçlu duruma düşücem

Bu erkek anneleri ellerinden gelse kendi oğullarını koynuna alacak . . .
Bu saçma kiskançlıgı anlayabilen beri gelsin ya .
Bunların oğulları da hep aynı tip .
Nipiyim askim kiviyimmi innimi ...

Bu erkek anneleri ellerinden gelse kendi oğullarını koynuna alacak . . .
Bu saçma kiskançlıgı anlayabilen beri gelsin ya .
Bunların oğulları da hep aynı tip .
Nipiyim askim kiviyimmi innimi ...
Ya ben böyle bir edepsizliği kendi ailemde görmediğim için şoklardayım bizde yeni evli insan 3 ay yalnız bırakılır kimse evine gitmez.Bu bide teyzeyi aratıp bana laf soktruyor teyze kim ya benim hiçbişeyim değil kadın üzerimde otorite gibi çat çat bana telefonda laf soktu o kadar içime battı ki anlatamam

Back
X