Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kibarca defalarca söyledim gerçekten hatta başka örnekler verdim sohbet ederken şunun kaynanası böyle yapıyor ne ayıp vs gibi nuh dedi peygamber demedi anlamamazlıktan geldi.Son care eşim söyledi ama olan bana oldu sinir krizi geçirdim.Incitmeden kibar kibar soyliyceksin kibar kibar laf sokacaksin anlatabildim mikayinvalidem surekli yatak odama gider yatagin uzerinde otururdu en acik secik ic camasirimi yatagin uzerine koydum bi daha asla girmedi demek istedigim bu
![]()
Gerçekten yardıma ihtiyacım var sabah da teyzeme gideceğim annem bana uzak olduğu için durumdan şüphelenmiş teyzeme kahvaltıya çağır ne oluyor demiş teyzem bi gel bakiyim noluyo bişey var sende filan dedi belli etmek de istemiyorum annem çok agresfitir çünkü olay çıkar.Arar kv dayanamaz biliyorum.Ne yapmalıyım?
Ben gelme de demedim Allah için seyrek gelse mesafeli gelse başım gözüm üstüne,dadandı bu bide son zamanlarda kp de ondan yüz bulup kalmaya başladı yeni gelin kendi evimde misafir gibi hissetmeye başladım kendimi kp ayakları uzatıp yatıyor ben sığıntı gibi utancımdan kenarda oturuyorum buna can dayanmadı isyan ettim artıkEn çok korktuğum şey. Gelmesinler evime. Hiç sevmiyorum kaynanayıAllahım uzak et.
Eşime söyledim bunlar oldu işte kv de de kendi bana bişi demedi ablasını aratıp bana laf sokturdu sırf huzurumu bozmak için Allahtan anlattım eşim inandı teyzesini de biliyor annesini de içimden yarın teyzeyi arayıp iki çift laf söylemek geliyor ama kalkıp üstüne katacaklar ben yaşlı insana laf söylemiş olucam suçlu duruma düşücemAnnen sinirli biriyse büyük ihtimalle çıldırır sinirden. Bence eşine söyleyerek filan halletmeye çalış. Ortalık gerilmesin.
Ya ben böyle bir edepsizliği kendi ailemde görmediğim için şoklardayım bizde yeni evli insan 3 ay yalnız bırakılır kimse evine gitmez.Bu bide teyzeyi aratıp bana laf soktruyor teyze kim ya benim hiçbişeyim değil kadın üzerimde otorite gibi çat çat bana telefonda laf soktu o kadar içime battı ki anlatamamBu erkek anneleri ellerinden gelse kendi oğullarını koynuna alacak . . .
Bu saçma kiskançlıgı anlayabilen beri gelsin ya .
Bunların oğulları da hep aynı tip .
Nipiyim askim kiviyimmi innimi ...