yani.. sadece chat yapmış.. bunu boşanma sebebi yapmamalısın. eğer buna taktıysan.
diğer konuları zaman içinde hallettinizse şimdi sinirlerin bozuldu diye eski olaylar depreştiyse
bence önce sakinleş.
hiç tanımadığı, tanıma niyeti bile olmadığı kızlar bunlar değil mi. ingiliz demişsin. tanışma buluşma imkanı ve niyeti yok ortada.
biraz abartmış haklısın. ama boşanma nedeni değil bence. ben olsam aç bakalım neler yazıyorlar beraber takılalım derdim.
bunlar sadece merak ve heves. seni sevmediği anlamına asla gelmez.
sevdiğini biliyorsan bi daha düşün derim.
yaa bu kadar delirtme kendini :)
erkek bunlar... beyinlerinin yarısı orda.
napcaktı kızlarla ekonomi sohbetimi yapacaktı.
bak hep söylüyorum bunlar geçici hevesler.
bırak yapsın. görsün. çok afedersin ingiliz kızların da şeyinde boncuk olmadığını..
merak etmiş. eder ya normal aslında.
cinsel konularda bu kadar kısıtlayıcı olma.
dürtüleri kontrol edemezsin. o kendini kontrol edecek. yani evli ise bunları fiiliyata dökmeyecek.
eşinin onurunu incitmeyecek.
ama bu yaptığını büyümüş çocukların lunaparkı olarak düşün ve geç gitsin.
bir daha yapmasını istemiyorsan da yasaklama ve bunun için suçlama.
mümkünse sen de katıl eğlenceye.
bir süre sonra geçer hevesi.
ama merakta kaldığı sürece geçmez.
yaa bu kadar delirtme kendini :)
erkek bunlar... beyinlerinin yarısı orda.
napcaktı kızlarla ekonomi sohbetimi yapacaktı.
bak hep söylüyorum bunlar geçici hevesler.
bırak yapsın. görsün. çok afedersin ingiliz kızların da şeyinde boncuk olmadığını..
merak etmiş. eder ya normal aslında.
cinsel konularda bu kadar kısıtlayıcı olma.
dürtüleri kontrol edemezsin. o kendini kontrol edecek. yani evli ise bunları fiiliyata dökmeyecek.
eşinin onurunu incitmeyecek.
ama bu yaptığını büyümüş çocukların lunaparkı olarak düşün ve geç gitsin.
bir daha yapmasını istemiyorsan da yasaklama ve bunun için suçlama.
mümkünse sen de katıl eğlenceye.
bir süre sonra geçer hevesi.
ama merakta kaldığı sürece geçmez.
yine de evliyken bu konuları kolay kolay geçiştiremiyorrsun.aynı şeyi sen yapsan o da hevesini alsın dermiydi?asla
ortada çocuklar var belki kısa süreli bir ayrılık ikinizede iyi gelebilir.birbirinizi anlamanız ve özlemeniz için zamana ihtiyaç olabilir.(bende şu sıralar aynı şeyi düşünüyorum)
bazen fazla sinir bozucu oluyorlar ben bu kadar ilgilenirken çabalarken neden yalnızım diyorum neden herşeyi bben düşünüp ben idare etmek zorundayım ki çıkıp gitmek istiyorum o evden gidince arasın oğluumla beni bulamasın ama ayrılık büyük bir karar sonra onunla yaşamaya ne kadar alıştığımı farkediyorum.kısa süreli biraz kafalarınızı dinleyin belki bazı şeyleri unutup yeniden devam edebilirsiniz bol şans herkese
arkadaşım vallahi takdir ettim
herkes senin kadar hoşgörülü olsa ne boşanma olur ne de cinayet
ben olsam kaza süsü verip haşlardım onu, bana da
konu sahibi arkadaşım, bence de aldatmış sayılmaz.
yasalar da aldatmış saymıyor zaten. boşanılacak bir konu da değil tabi sakin ol ya da döv.
ne bileyim. üzme kendini, pislik işte bazı erkekler(bazı diyorum genel hakaret gibi olmasın diye =)
çocuklarınız da varmış. sağduyulu olmaya çalışın bence..
en çok ta bir kaç yıl önce gözlerine bakmaya doyamadığın adamın bir kaç yıl sonra mideni bulandıracak kadar pislik olduğunu anlamak koyuyor insana...
Sevgili arkadaşım, çok üzüldüm yaşadıklarına, insan karısından çalar mı ya, ne ayıp! Sen doğru kararı verdiğini düşünüyorsan ardına bile bakma. Tek boşanacak insan sen değilsin sonuçta.
Ama iyi düşün. Sonuçta ortada yavrucukların var. Iyi bir eş olamasa da iyi babaysa belki bir şans daha vermek istersin. Babalığının hatrına yani...
ah yavrularım sabahtan beri onlar için bu evlilik müsvettesine katlanabilirmiyim diye tartıp düşünüyorum ya zaten....bilmiyorum bu gece nasıl sabah olacak....
kızlar
bırakın ya nolur şu 'bi süre ayrı kalsak iyi olur!...' tavrını.
Bu kadar mı amerikalı olduk..
Nerde gördünüz böyle şeyleri.
Canım, sen de yuvanı yıkma böyle saçma sapan bişey yüzünden.
Anlamamakta direndiğin şeyi tekrar yazayım hani soruyorsun ya neden ben kimseye bakmıyorum diye,
sen kadınsın o erkek. şunu bi kabul etsen anlasan rahat ediceksin inan.
Boşanmak o kadar basit mi ya hele iki çocukla. Hele kocan da seni seviyorken.
Allah kolaylık versin size..Boşanın ya da boşanmayın demek bize düşmez ancak burnundan iyice bir getirin ve en önemlisi de siz kendinize ve çocuklarınıza iyi bakın,onu umursamayın ilgilenmeyin yokmuş gibi davranın ..Bence bir insana verilecek en büyük ceza bu..
çok doğru ve yerinde bir tabir kullandın: katlanmak...
Demek aşk bitmiş... Ve tabi ki bitmemesi mucize olurdu.
Iki eylem sonucunda iki lakap insana bir ömür yapışır kalır: katil ve hırsız... Bir ömür unutamayacaksın. Bununla nasıl yaşanır ya da seni nasıl teselli ederim bilemiyorum. Yüreğine bak, eğer cız etmiyorsa gidersin. Ama önce yatışman gerek. Mantık ve öfke; biri geldi mi diğeri çıkar gider bedenden. Öfkenin yatışmasını bekle. Kocana da söyle gözüne gözükmesin bir süre. Yüzünü ne kadar az görürsen o kadar kolay yatışırsın bana göre.
git dedim topla pılını pırtını git dedim azıcık aamlığı kaldıysa gider heralde...
gerçekten ordan o kadar kolay mı görünüyor hayat hadi bunu affetti diyelim adam kendi evini soymuş ya ne çabuk gözardı ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?