yeter artık canıma tak etti ve eşime mail attım

öncekilere göz yumdum diyelim ama bu masum bir chat değilki cinsel içerikli şeyler yazmış,kamera aç falan demiş sapık o da açmış ,ben aynını yapsam sen görsen napardın diyorum haklısın haklısın deyip duruyor ben napayım bu adamı ALlahım sen bana bir yol göster...

yaa bu kadar delirtme kendini :)
erkek bunlar... beyinlerinin yarısı orda.
napcaktı kızlarla ekonomi sohbetimi yapacaktı.
bak hep söylüyorum bunlar geçici hevesler.
bırak yapsın. görsün. çok afedersin ingiliz kızların da şeyinde boncuk olmadığını..
merak etmiş. eder ya normal aslında.
cinsel konularda bu kadar kısıtlayıcı olma.
dürtüleri kontrol edemezsin. o kendini kontrol edecek. yani evli ise bunları fiiliyata dökmeyecek.
eşinin onurunu incitmeyecek.
ama bu yaptığını büyümüş çocukların lunaparkı olarak düşün ve geç gitsin.
bir daha yapmasını istemiyorsan da yasaklama ve bunun için suçlama.
mümkünse sen de katıl eğlenceye.
bir süre sonra geçer hevesi.
ama merakta kaldığı sürece geçmez.

yine de evliyken bu konuları kolay kolay geçiştiremiyorrsun.aynı şeyi sen yapsan o da hevesini alsın dermiydi?asla
ortada çocuklar var belki kısa süreli bir ayrılık ikinizede iyi gelebilir.birbirinizi anlamanız ve özlemeniz için zamana ihtiyaç olabilir.(bende şu sıralar aynı şeyi düşünüyorum)
bazen fazla sinir bozucu oluyorlar ben bu kadar ilgilenirken çabalarken neden yalnızım diyorum neden herşeyi bben düşünüp ben idare etmek zorundayım ki çıkıp gitmek istiyorum o evden gidince arasın oğluumla beni bulamasın ama ayrılık büyük bir karar sonra onunla yaşamaya ne kadar alıştığımı farkediyorum.kısa süreli biraz kafalarınızı dinleyin belki bazı şeyleri unutup yeniden devam edebilirsiniz bol şans herkese

arkadaşım vallahi takdir ettim
herkes senin kadar hoşgörülü olsa ne boşanma olur ne de cinayet

ben olsam kaza süsü verip haşlardım onu, bana da

konu sahibi arkadaşım, bence de aldatmış sayılmaz.
yasalar da aldatmış saymıyor zaten. boşanılacak bir konu da değil tabi sakin ol ya da döv.
ne bileyim. üzme kendini, pislik işte bazı erkekler (bazı diyorum genel hakaret gibi olmasın diye =)
çocuklarınız da varmış. sağduyulu olmaya çalışın bence..

bilmiyorum ki canım böyle geçici hevesmi olur bizde niye yok bu heveslerden acaba,neden gözümüz bile değmiyor başka erkeklere,bende onlarca erkekle çalışıyorum neden biriyle en ufak böyle bir hadise geçmiyor aramızda neden sadık olan taraf hep ben oluyorum.kendisine de dedim sana senin gibi bir eş lazımmış al gülüm ver gülüm idare edip giderdiniz dedim...

ayrılık büyük bir karar evet,bizde bir süreliğine olmaz ama bu saatten sonra geçen seferki büyük sorunumuzda anne babam son bir şans vermemi söylemişti bunu onlara aksettirirsem zaten herşey biter,onunla yaşamaya tabi ki bende çok alıştım ama evliliği hakkını vererek yaşamadıktan sonra ayrılığı tercih ederim doğrusu...

en çok ta bir kaç yıl önce gözlerine bakmaya doyamadığın adamın bir kaç yıl sonra mideni bulandıracak kadar pislik olduğunu anlamak koyuyor insana...

en çok ta bir kaç yıl önce gözlerine bakmaya doyamadığın adamın bir kaç yıl sonra mideni bulandıracak kadar pislik olduğunu anlamak koyuyor insana...

evet dokunmuştur eminim getirmişsiniz biraz da burnundan, epey saymışsınız adama =)
ağzınıza sağlık , sıkmayın canınızı..
iyice dersini aldıktan sonra bir daha yapmaz..

Sevgili arkadaşım, çok üzüldüm yaşadıklarına, insan karısından çalar mı ya, ne ayıp! Sen doğru kararı verdiğini düşünüyorsan ardına bile bakma. Tek boşanacak insan sen değilsin sonuçta.
Ama iyi düşün. Sonuçta ortada yavrucukların var. Iyi bir eş olamasa da iyi babaysa belki bir şans daha vermek istersin. Babalığının hatrına yani...

eşiniz manen olgunlaşmamış biri üzüldüm size..borcu bile olsa açıkça söyleyebilirdi..borcum var diyebilirdi..iletişim bozukluğu var sanırım aranızda..sonra internette cinsellikle ilgili günah deyin birfe namaz kılıyorsun deyin..çabuk affedersenizde akıllanmaz bu defa..

affetmeyin demiyorum yanlış anlaşılmasın..ama açıkça konuşun her şeyi yada terapiste gidin birlikte..

ah yavrularım sabahtan beri onlar için bu evlilik müsvettesine katlanabilirmiyim diye tartıp düşünüyorum ya zaten....bilmiyorum bu gece nasıl sabah olacak....

Allah kolaylık versin size..Boşanın ya da boşanmayın demek bize düşmez ancak burnundan iyice bir getirin ve en önemlisi de siz kendinize ve çocuklarınıza iyi bakın,onu umursamayın ilgilenmeyin yokmuş gibi davranın ..Bence bir insana verilecek en büyük ceza bu..

ah yavrularım sabahtan beri onlar için bu evlilik müsvettesine katlanabilirmiyim diye tartıp düşünüyorum ya zaten....bilmiyorum bu gece nasıl sabah olacak....

çok doğru ve yerinde bir tabir kullandın: katlanmak...
Demek aşk bitmiş... Ve tabi ki bitmemesi mucize olurdu.
Iki eylem sonucunda iki lakap insana bir ömür yapışır kalır: katil ve hırsız... Bir ömür unutamayacaksın. Bununla nasıl yaşanır ya da seni nasıl teselli ederim bilemiyorum. Yüreğine bak, eğer cız etmiyorsa gidersin. Ama önce yatışman gerek. Mantık ve öfke; biri geldi mi diğeri çıkar gider bedenden. Öfkenin yatışmasını bekle. Kocana da söyle gözüne gözükmesin bir süre. Yüzünü ne kadar az görürsen o kadar kolay yatışırsın bana göre.

kızlar
bırakın ya nolur şu 'bi süre ayrı kalsak iyi olur!...' tavrını.
bu kadar mı amerikalı olduk..
nerde gördünüz böyle şeyleri.

canım, sen de yuvanı yıkma böyle saçma sapan bişey yüzünden.
anlamamakta direndiğin şeyi tekrar yazayım hani soruyorsun ya neden ben kimseye bakmıyorum diye,
sen kadınsın o erkek. şunu bi kabul etsen anlasan rahat ediceksin inan.
boşanmak o kadar basit mi ya hele iki çocukla. hele kocan da seni seviyorken.

gerçekten ordan o kadar kolay mı görünüyor hayat hadi bunu affetti diyelim adam kendi evini soymuş ya ne çabuk gözardı ettiniz

git dedim topla pılını pırtını git dedim azıcık aamlığı kaldıysa gider heralde...

aşk öyle uzak ki bize...belki başından beri sadece bana yakın olmuştu kimbilir,aksi olsaydı bu evliliği bu hale getirmezdi heralde kocam olacak adam....defolup gitse keşke...

gerçekten ordan o kadar kolay mı görünüyor hayat hadi bunu affetti diyelim adam kendi evini soymuş ya ne çabuk gözardı ettiniz

bunu gözardı falan etmedim. asıl aldatmanın bu olduğunu belirttim daha önce okumamışsın.
ama arkadaşın bunları değil son olayı kafasına taktığını ve sinirinden eski defterleri açtığını anladım.
onlar eski konuları bişekilde halletmişler ki devam etmişler. deşmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…