yeter artık canıma tak etti ve eşime mail attım

bence düşün herseyde hemen sinirleniriz ama yapmaya gelince bu kdar kolay olmaz yani söyle etrafımıza baktıgmızda ne eziyet görenkadınlar var hepsi bosanmaya kalksa mahkemeler almaz yani bence tamamyaptıgı VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik acık ve net ama yani bir müddet süründür yemegini yapma suratına bakma onu her halinle mahvet ama ayrılıgı da hemen düşünme cocugun olmasa tamam ama cocuklar herseyimiz sen bolbol allha sıgın

hakkaten aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse seninle canım,sizin maddi,manevi bir düzen oturtmuş olmanıza sevindim,rabbim yavrularımızın bahtlarını güzel etsin,onlar bizim yaşadıklarımızın zerresini yaşamasınlar inş.

Yaşadıklarınızın ağırlığı cümlelerinize dökülmüş.
Ben aldatma konusunda diğer arkadaşlar gibi düşünemiyorum.
Bir erkek eşinden başka bir kadının vücudunu merak ediyorsa,
hiç çekinmeden cinsel konuları konuşabiliyorsa bu aldatma değil de nedir ki?
Merak?Hiç sanmam,belli ki bu durum bilinçaltın da uzun uzadıya ilgisini cezbeden bir konuymuş.
Hırsızlık dediğiniz konuyla ilgili kafama takılan bir soru var;
anladığım kadarıyla eşiniz sizin bilginiz olmayan borçları,
düğün hazırlıkları aşamasında yapmış.
Yani evlenebilmeniz için.
Peki bu borçlar için size dolaylı yoldan ya da direkt ''takıları bozduralım,borçları kapatalım''dedi mi?
Sonuçta düğün hazırlıkları için iyi bir bütçe gerekiyor.
o dönem de bu bütçeyi nasıl sağladığını hiç sormadınız mı?

Yapma arkadaşım allah aşkına
Taman ben de kalkıp "boşan boşan boşan" denmesini uygun bulmuyorum, anladık ki sen de bayanın yuvası dağılmasın istiyorsun iyi niyetlilikle ama senin o bahsettiğin acizliklerin, zaafların evli bir erkekte affedilir şeyler olduğunu düşünmüyorum.
Hani bir laf vardır ya "helal daire keyfe kafiidir" diye, adamın yanında gül gibi karısı varken abuk sabuk işlerin peşinden koşacak, biz de "amaaaan canım, erkek işte yarım akıllı,aciz.Olur öyle şeyler normaldiiir" mi diyeceğiz.
Erkeklerin de aklı fikri mantığı var, yaptıklarının sonucunu, yaptırımlarını düşünebilirler, 5 yaşında çocuktan bahsetmiyoruz neticede.
Ayrıca evliliğin getirdiği sorumluluk ya da sadakat zorunluluğu da kadınların koydukları kurallar değillerdir.Burada adama yakıştıramadığımız o acizlik ve zaafları emin olun erkekler kadınlara hiç mi hiç yakıştıramaz, hatta kadınların böyle durumlarda ödedikleri bedellerin ne kadar ağır olabileceğini hepimizin malumudur.
Neyse, beni yanlış anlama, sadece erkeklerin "masumiyeti" konusunda fazla iyi niyetli olduğunu düşündüm onun için yazım bunları.

Konu sahibi arkadaşım çocukların ve senin adına çok üzüldüm, eğer devam etmeye niyetliysen imkanın varsa psikolojik destek al,zaten maneviyatı kuvetli birine benziyorsun evlilik kıstasından anladığım kadarıyla.Sakın ümitsizliğe kapılma, ne olacaksa senin için de çocukların için de hayırlısı olacaktır eminim,boşansan da boşanmasan da.Ne yapman gerektiğini sana zaman gösterecektir.

öğleyin atmıştım maili, telefonda konuşmadan önce gelmesi öğleden sonraydı okulda açarsa neti okusun diye attım ama sanırım daha okumadı. ben patlattım olayı...

Canım her ne kadar kocan haketse de mail baya ağır olmuş, keşke bunları yazılı bir şekilde iletmeseydin.İlerde ne olur belli olmaz.:26:

ilginc bir yaklasim,o kadin diye bakmaz bakmamali erkegin elinin gözünün bilmem neyinin kirimidir.

bir cok erkek evlilige malesef kadinin baktigi gibi bakamiyor..evi olsun bir karisi olsun cocuklar olsun ama hakkini vermiyorlar aldikarinin.

sakin olmaya calis,Allah yardimcin olsun.

Canım kocana az bıle yazmıssın hakedıyor bu erkek mılletı kasınıyor adıler

hemen açtım davamı elimde bi çocuk bi çantayla çıktım işim de yoktu param da evim de arkamda olan ailem de kuralımı da koydum sınırımı da o aklı bilmemneresinde bi şerefsiz diye ben kimsenin zaafını yalanını şerefsizliğini hoş göremem kimsenin zaafı acizliği beni ilgilendirmez herkes kendi aczine zaafına kişiliğine sahip çıksın kimse kimseyi bu şartlarda çekmek zorunda değil

off yaa bu nasil bir adammis ? bileziklerini calmis hirsizlik affedilecek bisey degil ki onu yapan bir insandan hersey beklenilir !!! sen hirsizliga ugradigini bildigin an onu bosayacaktin ...

-hevestir, beraber takilin, hosgorun, bunun icin bosanilirmi
-kocan seni seviyor
-mumkunse sende katil eglenceye (ne eglencesiyse)
-birak yapsin gorussun
bunlari soylerken ne amerikali ne avrupali olunur gercide
bir muddet ayri kalma fikrine gelince "bu kadarmi amerikali olduk" diyorsunuz
ilginc cok ilginc bir dusunce yapiniz var
oturup camera karsisinda sex yapan kizlara takilmasini istiyorsunuz
evli coluk cocuk babasinin bunun yapmasi normal geliyor size

hatta bunu yaparken kadin iceri girdiginde
"pardon kocacim sen takilmana bak rahatsiz etmiyim" diyip ciksin odadan
hayret bir sey

konu sahibi:
seviyorsaniz ve affedebilirseniz affedin sizin bileceginiz is
ama bosanirim affetmem ayaklarimin uzerinde durabiliyorum
bir daha bu sekil uzulmek istemiyorum derseniz sonuna kadar HAKLISINIZ!

düğünden önce babam yardım edecek bize dedi,hatta nişanlıyken birlikte para çekmeye gitmitik atmden yüklü miktar para vardı sordum nerden aldın diye babam gönderdi dedi,meğer kredi çekmiş bana söylemeden,takıları bozduralım demedi yalanı ortaya çıkmasın diye sanırım keşke param yok düğün için hiçbişey yapamıcam deseydi inan o yaşadığım günlerden daha rahat olurdum en azından kafam rahat olurdu ama dürüstlük karakter işi işte olmayınca olmuyo...

Canım neler yaşadın bilmiyorum Allah yardımcın olsun ama Anne babanın gönül rızası olmayan hiçbir işten insana hayır gelmiyor..

haklısın bunu anlamak için böyle kötü bir tecrübe yaşamam gerekiyormuş demekki...

Allah kolaylık versin canım bende yaşıyorum bi takım sıkıntılar bende ailemi karşıma alarak evlendim bi şekilde razı oldular ben istediğim için ama ben şimdi evimde o iç huzuru derler ya onu bulamıyorum içim rahat değil oda çok kötü bişey

allah yardımcın olsun...
bırak demek bize düşmez tabi ama ne bileyim bu hale getiren bi adamla nasıl devam edersin..
kendini neden yıpratasın ki başkası için..
hemde sana değer vermeyen düşünmeyen bi adam için..

bugün hiç birşey olmamış gibi yaşamına devam etti,ne bir pişmanlık belirtisi ne bir özür...ben se annemle konuşurken ağladım dayanamayıp.o da anladı tabi ne oldu dedi yarın konuşuruz dedim.yarın herşeyi anlatıp bitiricem bu işi...

çok etkilendim yazdıklarınızdan...allah yardımcınız olsun.inşallah güzel günler görürsünüz evlatlarınızla birlikte......

Aradım,okuldaydı dediniz.
Tüm bunları yapan bir öğretmen mi yani?
Gerçekten Kimseye güvenemeyeceğiz...

En mantıklı kararı vermişsiniz.Evlatlarınızı en yakın zamanda bu ortamdan uzaklaştırın.Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…