bu noktaya gelindikten sonra ne yapılır bilemiyorum.
mahkemelik bile olmuşsunuz. hırsızlık olayından eminsen hiiiiç affı olamaz.
o zaman bitirmeliydin bence.
canım ne diyeceğimi bilemedim...Allah senın ve yavrularının yardımcısı olsun...
canım benım öncelıkle eşinin gercek yuzunu gormussun bunuda kabullenıp en dogru kararı vermıssın .en önemlısıde cok guzel bır meslegın var o adama mahkum ve muhtac degılsın yerınde olsam bırak bır dakka durmayı bır salise bıle durmam
durmayacam zaten midem kaldırmaz ki artık bu adamı,tedavi olacam kendimi kaybettim diye ağladı gelince adi herif....
yani kadınlar aldatılmayı nedense ilk önce başka kadın olarak algılıyor.
mesela burda sadece nette kızlarla sohbet ettiğini öğrendim deseydin çok farklı şeyler yazardım sana.
nette yaptığı sohbet çirkin ve sinir bozucu ama başka alt başlıkları olabilecek bir konu. hemen aldatma olarak yorumlamazdım.
bence asıl, senden habersiz borç yaparken, eski borçlarını saklarken ve bunları örtpas etmek için hırsızlık yaparken aldatmış seni.
o borçların ne için yapıldığını öğrendin mi bari
baya kötü olaylar yaşamışsın cnm bence hiç uzatma ayrıl sinir sitres içinde bir evlilik yaşamaktansa kafan rahat bir hayat yaşa daha iyi
daha nasıl aldatılırki be canım alıp yatağımamı getirseydi...borç konusuna gelince evliliğimin ilk iki yılı adinin borçlarını temizlemekle geçti.banka kredileri,elden alınan borçlar vs.evlilik hazırlıklarını yüzüne gözüne bulaştırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?