yeter artık canıma tak etti ve eşime mail attım

bazen keşke böyle bişeye aklı ermeyen,gözü kapalı,uyuz kadın tipleri vardır ya öyle olsaydım diyorum...bilmez,anlamaz sürdürrür giderdim evliliği,kocam olacak adinin hırsı birazda ondan daha yüzüne bakınca anlıyorum aklından geçenleri,hazmedemiyo...

gerçekten ordan o kadar kolay mı görünüyor hayat hadi bunu affetti diyelim adam kendi evini soymuş ya ne çabuk gözardı ettiniz

ayrıca, hiiiiç kolay görünmediği için bu şekilde yazıyorum.
ama boşanmak iki çocukla sana kolay görünüyor galiba. çok ilginç.
siz hiç bişeyi affetmeyin. kurallarınızı koyun. uymazlarsa adamları asın. ne de olsa bu sadece sizin hayatınız adamın ne haddine.
onun herhangi bir yanlışı eksiği acizliği zaafı arzusu hayali ihtiyacı olamaz.
hepsini siz belirlersiniz. ne düşünüp ne düşünmeyeceğini de siz belirleyin.
hatta rüyasında ne göreceğine bile siz karar verin. Allah muhafaza başka bi kadını görür falan.
beynine de taktırın takip cihazı öğrenin ne görmüş rüyasında. hemen açarsınız davayı.

maili hangi ara attınız :44::44::44:

ingilizcesini chat yapmakta kullanan bir inglizce öğretmeni malesef

inanmıyorum ya benim nişanlım da öğretmen böyle bi meslektaşı olduğunu bilse nederdi acaba e siz mesleği olan kimseye muhtaç olmucak boşansanızda çocuklarınıza bakabilecek bi bayansınız onları nie düşünüosunuz neden ayrılmıyosunuz istediği kadar yalvarsın

şu an işle ilgili sorunlarım var malesef çok zamansız oldu bu,isteyeceğim en son şey çocuklarımın ihtiyaçları için annem,babam vs.yakınlarıma muhtaç olmam,bu yaşıma kadar ben babamdan tek kuruş almamışken öğrencilik zamanı dışında çocuklarımın şu ihtiyacı var diyemem kimseye bu kadar düşünüp hala bu evde onunla aynı çatı altında duruyor olmamın en önemli sebebeide bu aslında...

ya hayretle yazdıklarını okuyorum sen ne kadar genişsin ve evlisin. acaba aynı şekilde kocanı yakalasan sen dediklerini uygular mıydın çok merak ediyorum.
yanlış anlama dediklerin doğru yanlış demiyorum ama bana biraz ters geldi sevdigim adamın başka kadınla cinsel içerikli sohbetini görcem aynı yastıga başımı koyamam diye düşünüyorum. o kadar tiksinirim yani.
ama evli değilim belki ondandır "bekara karı boşaması kolaydır" diye söz var o hesap benimki belki de

öğleyin atmıştım maili, telefonda konuşmadan önce gelmesi öğleden sonraydı okulda açarsa neti okusun diye attım ama sanırım daha okumadı. ben patlattım olayı...

Allah yardımcın olsun güzelim.. maalesef böyle şeyleri duydukca ne aşk evliliğine ne de mantık evliliğine inancım kalmadı.

anlıorum ee haklısın tabi evlendikten sonra baba evine dönmekte ayrı bi zor değilki muhtaç olmak

Allah yardımcın olsun güzelim.. maalesef böyle şeyleri duydukca ne aşk evliliğine ne de mantık evliliğine inancım kalmadı.

ALlah razı olsun dua edin olurmu...herkesin evliliği benimk gibi olacak dğil ya vardır mutlaka aradığını bulanların yaptığı mutlu evlilikler buna bende inanmak istiyorum açıkcası...

selam arkadaşım seni çok iyi anlıyorum yalan en büyük aldatma bence çünkü yalan atan kişi herşeyi de yapar Allah sabır versin geleceğine yön vermelisin

selam arkadaşım seni çok iyi anlıyorum yalan en büyük aldatma bence çünkü yalan atan kişi herşeyi de yapar Allah sabır versin geleceğine yön vermelisin

yalan bizim evliliğimizin tüm masumiyetini alıp götürdü,söylediği yalanların bir bir ortaya çıkışı beni ondan bir adım daha uzaklaştırdı.yıllar içinde sinirli,en ufak bişeyi büyüten,abartılı tepkiler veren garip bir tip olup çıktım şimdi şöyle bir bakıyorum da...

Gözüm korktu evlilik meselesi gündemde olan biri olarak Mevla yardımcın olsun kardesım.. Bol bol dua et. Dua mumının en kuvvetlı sılahıdır. :/

kardesim allh sana cocuklarına güzel huzurlu bir ömür versin bundan sonra.aklındakini rabbim sana hayırlı kılsın.... bosanmak çözüm mü blimiyorum ama herseyi bir anda hemen düşünüpte yapma danış başkalarına samimi dostlarına cevrene sor ama sırf maddiyat içinde katlanma ama kendini de üzme cocuklarının sana ihtiyacı var ben öğretmenim bir öğrencmin anne babası bosanıyormus cocuk böyle değilmiş önceden su an berbat ders falan zaten yok ama bu ara iyi sordum oglum ne oldu falan işte öğretmenim annemler barıstı cocugun hali düzelmiş yani birden diycegim cocuklaranlık olaylardan etkileniyor helede küçüklerse iyi düşün cok iyi düşün

Gözüm korktu evlilik meselesi gündemde olan biri olarak Mevla yardımcın olsun kardesım.. Bol bol dua et. Dua mumının en kuvvetlı sılahıdır. :/
korkmayın rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.çok mutlu olursunuz...ama seçimi iyi yapmak önemli... demek ben hata yapmışım,onca evlenme niyetiyle gelenin arasından tüm olumsuz koşullarına rağmen sadece dinini en güzel yaşadığını düşündüğüm için seçmiştim eşimi ama yanılmışım,yaşayacağımız,göreceğimiz günler varmış demekki...mevla görelim neyler bundan sonrasını...

elimi kolumu bağalayan da çocuklarım zaten,büyük olsalar oturup izah etsem belki daha az etkilenirler ama daha 2 yaşında oğullarım,kapı çalsa baba diye koşuyorlar...bilemiyorum ki çok zor çoookkk...

kızlar kusura bakmayın ya içimden ne geldiyse öyle yazdım kaba gelmiş olabilir size ama artık terbiye gözetecek halden çıkardı beni bu adam...hakkınızı helal edin yine de

ah canım benim aynı şeyleri yaşamışız seninle.benimde iki kızım var ikiside küçücük daha.benim eşimde aynı şeyleri yaptı.sürekli yalan,zor günler için sakladığım altınlarımı alıp sattı benden habersiz.
bende terk ettim onu ama çocuklarıma kıyamadım.ben el bebek büyüdüm onlar mahrum kalsın istemedim ve geri döndüm.çalışmaya başladım kafamı dağıttım çocuklarıma bakabiliyorum.çünkü beni herkese muhtaç etmişti.gururumdan aç oturuyodum.ama şimdi artık bunları düşünmüyorum.kendim kazanıyorum evime bakıyorum.oda kazandığıyla eski pisliklerini temizliyor.bir sürü borcu varmış meğersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…