Merhaba,
Ne zaman boş kalsam kendimi diyet sitelerinde geziyor buluyorumHiçbir zaman zayıf biri olmadım ama 2. çocuktan sonra tavana yaptı kilom. Boyum 1.62, kilom 76. Anlayacağınız aynı dertten muzdaribim.
Ben de size katılayım, beraber verelim kilolarımızı.
kendime yoldaş bulduğum için çok mutluyum verelim kızlar kurtulalım bu kilolardan.merhaba ben sana yoldaş olurum eğer istersen.dün başladım diyete.boyum 1.68 ve 74 kiloyum.hayatım boyunca hep kilo almak için savaştım.benden hep manken diye bahsederdi çevremdekiler.4 yıl önce ilk çocuğumu doğum yaptım ve hafif balık etliydim bu durum beni rahatsız etmedi hiç.bebeğim 9 aylıkken tekrar hamile kaldım doğum yaptığımda yine bu kadar kilolu değildim.2 bebekle eve kapanınca maşallah iştahımda yerinde birkaç ay önce 78 kg olduğumu gördüm.dukan diyeti yapmaya başladım 69 kiloya düşünce sıkıldım bıraktım keşke bırakmasaydım çok pişmanım ve şu an tekrar 74 kilo olmuşum.dün yine başladım ama diyetimi kendimce yapıyorum.yeşil çay ve sarımsak çayı içiyorum.çalıştığım için pek fazla egzersiz yapamıyorum ama bu şekilde bıkmadan devam edersem kilolarımın gideceğine eminim.sana bugünkü yediklerimi yazayım:
SABAH:aç karnına bir fincan sarımsak çayı içtim
09:30 da
1 dilim tam buğday ekmeği-1 domates-1 salatalık-kibrit kutusu kadar peynir-bir tutam maydanoz
arada bir fincan yeşil çay ve 2 tane form bisküvi yedim
ÖĞLE:
13:00 de bir tabak haşlanmış karnıbahar yedim üzerine yoğurt dökerek
15:00 2 tane form bisküvi ve yeşil çay içtim
AKŞAM: akşamda 4-5 kaşık ıspanak ve bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum saat 18:00 de.
ayrıca gün içinde 1,5 litre su içtim.
Bugünü not alıyorum 19.11.2013 ve 76 kilo. Hadi bakalım kolay gelsin bizlere:)
Sarmısak çayı çok konuşuluyor son zamanlarda denesem mi acaba diye düşünüyorum. Diyetin yanında destekler belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?