Yeter artık çıldırmak üzereyim!

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.948
Gerçekten artık dayanamıyorum. Annemler boşanıyor. Biz de 4 çocuk ve annem dedemlerdeyiz şu an. Dava yeni açıldı. Ben 19 yaşındayım. Bu sene istanbulda okuyordum ama annem artık şu an bulunduğumuz ile geçiş yapmamı ve yanında okuyup ona destek olmamı istiyor. Tamam dedim. Halbuki istanbulu çok seviyorum ve orada okumak hayalimdi.

Ben şu an okuduğum bölümden memnun değildim sene içinde anneme istediğim başka bir bölüme geçeceğimi söylüyordum, ses çıkarmıyordu. Şimdi istediğim bölüme geçmeme izin veemiyor. Onun istediği bölümde okumamı istiyor ve bunu son derece otoriter biçimd3 yapıyor. Bizi çok özgür büyüttü şimdi bu kadar baskıya dayanamıyorum! Zaten istediğim şehiri bırakıp gelmişim neden yapacağım mesleğe karışıyorsun? Bir de akrabaların yanında ayılıp bayılıp beni asi evlat gibi gösteriyor. Annemin bu depresif hallerinsen cidden çok sıkıldım.

kolay değil boşanma sürecinden geçiyor biraz daha sakin olup karşılıklı konuşmak gerek

Hangi bölümde okuyorsun?
Hangi bölüme gitmek istiyorsun? O istediğin bölüm annenin yaşadığı şehirde de var mı?
Annene söylemeden geçiş yap?
Boşanma süreci stresli olur illa.

Bu gecisler bu kadar kolay mi ya hem uni degisiyosun hem bolum falan. Hangi bolumden hangi bolumd gececeksin?

annenide anlayışla karşıla. neden boşanıyorlar özel deilse? çok uzun yıllar süren evlilikler bitince çok tuhaf oluyorum ben :KK43:

Tabi ki kolay değil ama bizim için de kolay değil. Herkes annenizi üzmeyin diyor ama inanın çocuklar olarak biz yıpranıyoruz...
kolay değil boşanma sürecinden geçiyor biraz daha sakin olup karşılıklı konuşmak gerek

Her şeyden haberdar saklayamam ki. Hukuk okuyorum psikolojiye geçmek istiyorum. Zaten henüz ilk senemdi. Hatta yarım dönem hazırlık yarım dönem hukuk okudum.
Hangi bölümde okuyorsun?
Hangi bölüme gitmek istiyorsun? O istediğin bölüm annenin yaşadığı şehirde de var mı?
Annene söylemeden geçiş yap?
Boşanma süreci stresli olur illa.

Bir evliliğin bitmesi için gerekli her neden vardı. Tabi ki kolay değil ama anlayış gösterilmesü gereken tek kişi o değil. Bizim için de her şey allak bullak. Ben ona destek olmak istedikçe o bana baskı kuruyor. Ciddi ciddi psikolojik şiddet...
annenide anlayışla karşıla. neden boşanıyorlar özel deilse? çok uzun yıllar süren evlilikler bitince çok tuhaf oluyorum ben :KK43:

Gerçekten artık dayanamıyorum. Annemler boşanıyor. Biz de 4 çocuk ve annem dedemlerdeyiz şu an. Dava yeni açıldı. Ben 19 yaşındayım. Bu sene istanbulda okuyordum ama annem artık şu an bulunduğumuz ile geçiş yapmamı ve yanında okuyup ona destek olmamı istiyor. Tamam dedim. Halbuki istanbulu çok seviyorum ve orada okumak hayalimdi.

Ben şu an okuduğum bölümden memnun değildim sene içinde anneme istediğim başka bir bölüme geçeceğimi söylüyordum, ses çıkarmıyordu. Şimdi istediğim bölüme geçmeme izin veemiyor. Onun istediği bölümde okumamı istiyor ve bunu son derece otoriter biçimd3 yapıyor. Bizi çok özgür büyüttü şimdi bu kadar baskıya dayanamıyorum! Zaten istediğim şehiri bırakıp gelmişim neden yapacağım mesleğe karışıyorsun? Bir de akrabaların yanında ayılıp bayılıp beni asi evlat gibi gösteriyor. Annemin bu depresif hallerinsen cidden çok sıkıldım.
yani ne diyim inan bilemedim.ama illa geçmek isteyip ikna edemiyosan haber vermeden geçmek daha iyi gibi.zaten stresli bununla iyice sana saracaktır

İstanbulu bıraktın mı bırakmadın mı bıraktıysan çok yanlış yapmışsın ayrıca bölümünü değiştirmeni tavsiye etmem mümkün değil.

X