Ne alakası var kıskanacak miyımda duymamayayım dedimNeden ağlamaktan bitiyorsunuz? Ne gülüyorsun hayırdır diyemediniz mi?
İyi demişsiniz böyle işte. Ağlamayın, elbet olur sizin de bebeğiniz. İnsanlar kaç sene uğraşıyor bunun için. Ay ne kadar kötü bi şey insanı zaaflarından vurmak ya.Ne alakası var kıskanacak miyımda duymamayayım dedim
ya ben biliyorum bu konuyu.bence bu kadın kesşnlikle ama kesinlikle senin çocuk yapmanı oğlunu senden boşandırmak istediği için istemiyo.bide sen niye bu kadar yumuşak davranıyosun.ayrıca o kocanı niye boşamıyosun.Kızlar daha önce olmayan bebeğimin Bebek arabasına bile karışan kayınvalidemden bahsetmiştim burada destek olanlardan Allah razı olsun. Bugün size yaşadığım ve gerçekten cok üzüldüğüm bir olayı paylaşmak istiyorum .
Bugün günde benden sonra evlenen çocuğu 1.5 yaşında olan bir arkadasın gecen gün bebeğiyle yaptığı annekız kombin konuşuluyordu herkes ( bende gerçekten tüm kalbimle ) maşallah diyoruz kayınvalidem benim adımı söyleyerek sısun ....... Duymasın dedi kahkaha atarak. Ki benim çocuk sahibi olmayı nekadar istediğimi bildiği halde bu konunun hassas noktam olduğunu bildiği halde gözümün içine bakarak bunu söyledi . Ağlamaktan bittim kötü niyetle söylemese bile bu söylediğinin bir anlamı var mı benim aklım almıyor
Eşim çok iyi bir insan arada kaldı bunaldı artık atayım mi annemi ne yapayım diyor. Eşimle bir problemim yok birbirimizi cok seviyoruz sürekli problem çıkaran kayınvalidemya ben biliyorum bu konuyu.bence bu kadın kesşnlikle ama kesinlikle senin çocuk yapmanı oğlunu senden boşandırmak istediği için istemiyo.bide sen niye bu kadar yumuşak davranıyosun.ayrıca o kocanı niye boşamıyosun.
Kızlar daha önce olmayan bebeğimin Bebek arabasına bile karışan kayınvalidemden bahsetmiştim burada destek olanlardan Allah razı olsun. Bugün size yaşadığım ve gerçekten cok üzüldüğüm bir olayı paylaşmak istiyorum .
Bugün günde benden sonra evlenen çocuğu 1.5 yaşında olan bir arkadasın gecen gün bebeğiyle yaptığı annekız kombin konuşuluyordu herkes ( bende gerçekten tüm kalbimle ) maşallah diyoruz kayınvalidem benim adımı söyleyerek sısun ....... Duymasın dedi kahkaha atarak. Ki benim çocuk sahibi olmayı nekadar istediğimi bildiği halde bu konunun hassas noktam olduğunu bildiği halde gözümün içine bakarak bunu söyledi . Ağlamaktan bittim kötü niyetle söylemese bile bu söylediğinin bir anlamı var mı benim aklım almıyor
Kesinlikle bunu yapacağım alıp Kars'ıma konuşacağım. Ben 26 yaşındayım gayet iyi bir üniversiteden mezun ticaretle uğrasan bir bayanım içine kapanık ezik bir insan değilim sadece saygımdan cevap vermiyorum çünkü karakterini Okadar iyi biliyorum ki ben ne söylersem ona yün bin katıp olaylar çıkartacak eşimle cok mutluyum huzurumuzu düzenimizi bozacakKaç yaşındasınız ? Çok merak ettim. Kayınvaliden herkesin içinde seni iğneliyor, sende saygısızlık olur diye susuyorsun. O, seni nasıl iğneliyorsa sende aynı şekilde gülerek espriye vurarak , Onu iğnele bir şey derse ayyyy anneciğim çok alıngansın ama ! Ve kayınvalideni, bir gün kahve içmek için dışarı davet et de ki : Annecim neden herkesin içinde beni küçük düşürüyorsun , neden çocuk yapmak için senden izin almak zorundayım hayır yani bilmediğim bir öfken mi var bana karşı? Gerçekten bunu yap.
Konuştum eşimle bana haklısın ama annemin karakteri böyle diyor aslında iyi biyetli arada sana laf sokarak kaynanalık yapıyor diyorBen seni hatırladım, senin kv oğlunun affedersin çküne kadar karışan kadın değil mi?
Çocuk yapmanız için izin verecek olan kv.
Rica ediyorum şu eşinle bi konuşur musun ne yaparsın arkadaşım, annesini bi sustursun, bu kadar yırtıklık olmaz ama. "Çok mu hoşuna gitti?" diye tersleyip, "Kınanı alıvereyim" desen olacak yani bu kadına.
Sende deseydin ya eşine bende bundan sonra gelinlik yapacağım haberin olsun diyeKonuştum eşimle bana haklısın ama annemin karakteri böyle diyor aslında iyi biyetli arada sana laf sokarak kaynanalık yapıyor diyor
Saygı hakedene gösterilir.Kesinlikle bunu yapacağım alıp Kars'ıma konuşacağım. Ben 26 yaşındayım gayet iyi bir üniversiteden mezun ticaretle uğrasan bir bayanım içine kapanık ezik bir insan değilim sadece saygımdan cevap vermiyorum çünkü karakterini Okadar iyi biliyorum ki ben ne söylersem ona yün bin katıp olaylar çıkartacak eşimle cok mutluyum huzurumuzu düzenimizi bozacak
Kesinlikle bunu yapacağım alıp Kars'ıma konuşacağım. Ben 26 yaşındayım gayet iyi bir üniversiteden mezun ticaretle uğrasan bir bayanım içine kapanık ezik bir insan değilim sadece saygımdan cevap vermiyorum çünkü karakterini Okadar iyi biliyorum ki ben ne söylersem ona yün bin katıp olaylar çıkartacak eşimle cok mutluyum huzurumuzu düzenimizi bozacak
Konuştum eşimle bana haklısın ama annemin karakteri böyle diyor aslında iyi biyetli arada sana laf sokarak kaynanalık yapıyor diyor
zaten ger görüşmemizde bir laf soktuğu için sadece zorunlu olduğumda görüşüyordum bundan sonra dahada az görüşeceğimSende deseydin ya eşine bende bundan sonra gelinlik yapacağım haberin olsun diye
Gerçekten kayınvalidemin beni kıskandığını düşünüyorum girdiğimiz ortamlardan herkes beni över güzelliğimden nezaketimden bahseder günlere gittiğimde arkadaşları yanımdan ayrılmaz allahım bizede böyle bir gelin nasip et diye insanların yanında gururlanır ama incen içe kıskanıyor. Allah askına 47 yaşında kapalı namazında Niyazında kadın bugün günde spk geçirdim saçlarını maviye boyamış Nasıl dikkat çekeceğini şaşırdı artıkKadın haddini bilmiyor, kaç yaşına gelmiş yerini bilmiyor, bazı insanlar niye kendine saygı vermez , gerçekten insanın saygısı kendi elinde ! Sen sustukça seni eziyor ,toplum içinde küçük düşürüyor ve adeta zevk alıyor , o yüzden ciddi ciddi konuşup sormalısın bence ayy sinir oldum ya akşam akşam !
Gerçekten kayınvalidemin beni kıskandığını düşünüyorum girdiğimiz ortamlardan herkes beni över güzelliğimden nezaketimden bahseder günlere gittiğimde arkadaşları yanımdan ayrılmaz allahım bizede böyle bir gelin nasip et diye insanların yanında gururlanır ama incen içe kıskanıyor. Allah askına 47 yaşında kapalı namazında Niyazında kadın bugün günde spk geçirdim saçlarını maviye boyamış Nasıl dikkat çekeceğini şaşırdı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?