Yeter artık dayanamıyorum

Kes
keşke bu dediğinizi yapabilecek bir eşim olsa bana sen haklısın demek için 2 yıl
evet biliyorum konuştuğumda fesat kötü niyetli olacağım ben benim söylediklerimi çevirecek olay çıkartacak sanırım birazda bu yüzden susuyorum

Annesinin şu hadsiz davranışları, lafları karşısında son derece pasif kalarak sizi ezdiren, umursamayan bir adamdan çocuk istiyorsunuz?

O zaman hiç konuşma olayları büyütmenin anlamı yok , mesafe koy. Hastalık , düğün, bayram vs.vs. durumlarda kayınvalİdenlere gidersin onun dışında oturmaya falan gitme, çokta umursama çocuğunu da yap, hayatını da yaşa, gez toz gönlünce o da görsünnnnn günüüüüü boşver kardeş en azından eşin arkanda hiç aranı açmaya değmez .

Annesinin şu hadsiz davranışları, lafları karşısında son derece pasif kalarak sizi ezdiren, umursamayan bir adamdan çocuk istiyorsunuz?
Herkesin karakteri farklıdır kayınvaliden bütün ailenin hanımağasıdır eşi dahil herkes onun dediğini yapar eşim bukadar baskın karakterdeki annesine karası gelemiyor diye ondan vazgeçemem birbirimizi cok seviyoruz bu ikimizinde derdi

ya bu karılar kayınvalide olunca insanlıklarını unutuyolar mı? cidden anlamıyorum. niye hepsi böyle canavar ruhlu.

Baskın karakter var, baskın karakter var...
"Edepsiz yalnız kendine fenalık etmedi, ateşini belki bütün etrafa yaydı" derler. Aman bulaşmayalım diye susuyordur millet, sizin de haliniz pek farklı değil.

Görüşmemek tek çözüm. Çünkü edepsiz karşısında nerede susman gerektiğini, öfkeyle fark edemezsen, seni de kendi gibi rezil eder.
Daha başka bir şey söyleyemeyeceğim, ya sabır ya selamet...

Eşim çok iyi bir insan arada kaldı bunaldı artık atayım mi annemi ne yapayım diyor. Eşimle bir problemim yok birbirimizi cok seviyoruz sürekli problem çıkaran kayınvalidem
Sen de onu boz, ama kendini uzme. Esine de laf tasima.

Orada, milletin icinde, sen egleniyorsun ya gerisi dert degil deseydin yeterdi o kadina.

Esin arkandaysa yanindaysa ve iyi bi insansa sallama bile o kayinvalidenin dediklerini.. Onemli olan esinden cocuk sahibi olmayi isteyecek kadar sevmek ve guvenmek..

Ne kadar güzel yazmışsınız

Yok yok seninki susmaktan anlamaz anneciğim beni nasilda dusunuyorsun kirilir miyim darilir miyim gucenir miyim diye düşünüp hic beni zayif noktalarimdan vurmuyorsun de bence ona herkesin icinde hak etmiş o

veremedin mi edepsize ağzının payını. terbiyesiz kötü kalpli kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…