yeter artık evlenmek istiyorum

arkadaşlar benim evimde internet olmadığı için yazdıklarını yeni okuma fırsatım oldu. bazıları dalga geçmiş bazıları klasik laf olsun diye tavsiyelerde bulunmuş. benim derdi bana yetiyorken bir de sizin vurmanıza hiç gerek yok.

başıma berbat bir olay daha geldi. yakın bir dostumuzun düğünü vardı :( düğününe gittik. ben belki kısmetim çıkar diye iyice süslendim büyük umutlarla gittim gayet güler yüzlüydüm de düğünde ama bilin ne oldu.

karşı taraftan 2 kişi benim 25 yaşındaki kuzenimi beğenmişler :( görüşmek istemişler :'( ben yine elim boş döndüm. artık ölmek istiyorum!!! berbat bir hayatım var. istedikçe olmuyor, o kadar kalabalıkta bile kimse beni beğenmemiş ne tavsiye eden ne beğenen olmadı. ama 25 yaşındaki universite okuyan kuzenimi 2 aile beğenmiş ayrı ayrı. resimleri falan yolladılar 1 tanesiyle görüşecekmiş :( :( hem de daha evliliği düşünmüyor bile. allahım ya ben kıskanç biri de değildim ama yalan konuşamıcam deli gibi kıskandım. imrendim . gerçekten çirkin bir kız değilim. neden böyle oluyor.

arkadaşlar benim evimde internet olmadığı için yazdıklarını yeni okuma fırsatım oldu. bazıları dalga geçmiş bazıları klasik laf olsun diye tavsiyelerde bulunmuş. benim derdi bana yetiyorken bir de sizin vurmanıza hiç gerek yok.

başıma berbat bir olay daha geldi. yakın bir dostumuzun düğünü vardı :KK43: düğününe gittik. ben belki kısmetim çıkar diye iyice süslendim büyük umutlarla gittim gayet güler yüzlüydüm de düğünde ama bilin ne oldu.

karşı taraftan 2 kişi benim 25 yaşındaki kuzenimi beğenmişler :KK43: görüşmek istemişler :'( ben yine elim boş döndüm. artık ölmek istiyorum!!! berbat bir hayatım var. istedikçe olmuyor, o kadar kalabalıkta bile kimse beni beğenmemiş ne tavsiye eden ne beğenen olmadı. ama 25 yaşındaki universite okuyan kuzenimi 2 aile beğenmiş ayrı ayrı. resimleri falan yolladılar 1 tanesiyle görüşecekmiş :KK43: :KK43: hem de daha evliliği düşünmüyor bile. allahım ya ben kıskanç biri de değildim ama yalan konuşamıcam deli gibi kıskandım. imrendim . gerçekten çirkin bir kız değilim. neden böyle oluyor.

Düğünlerde iyice süslenmek her zaman iyi intiba bırakmıyor, düğünlerde oynamak yerine teyze dedikodularına karışmayı yeğleyen safkelebek kurabiyelere ve görümcenin saçına laf ederken bildirdi.:KK72:

bende geç evlendim otuzuma yakın bir yaşda evlendim , çevremde hiç bekar kalmamıştı en son ben evlendim
iyi ki beklemişim bu kadar iyi ki daha erken birileri çıkmamış karşıma ..
bu kadar beklemenin mükafatı mükkemele yakın bir eş oldu :KK36:

başıma berbat bir olay daha geldi. yakın bir dostumuzun düğünü vardı :KK43: düğününe gittik. ben belki kısmetim çıkar diye iyice süslendim büyük umutlarla gittim gayet güler yüzlüydüm de düğünde ama bilin ne oldu.

karşı taraftan 2 kişi benim 25 yaşındaki kuzenimi beğenmişler :KK43: görüşmek istemişler :'( ben yine elim boş döndüm. artık ölmek istiyorum!!! berbat bir hayatım var. istedikçe olmuyor, o kadar kalabalıkta bile kimse beni beğenmemiş ne tavsiye eden ne beğenen olmadı. ama 25 yaşındaki universite okuyan kuzenimi 2 aile beğenmiş ayrı ayrı. resimleri falan yolladılar 1 tanesiyle görüşecekmiş :KK43: :KK43: hem de daha evliliği düşünmüyor bile. allahım ya ben kıskanç biri de değildim ama yalan konuşamıcam deli gibi kıskandım. imrendim . gerçekten çirkin bir kız değilim. neden böyle oluyor.
Bu kafa yapısıyla sen daha çookk üzülürsün.
İçler acısı. Süslendim püslendim ama beğenmediler nedir ya...
O senin özgüven eksikliğinden kaynaklanmıştır.
Böyle aciz gibi davranırsan kim sana niye baksın zaten.
O kadar şey yazıyor millet ama kafa aynı kafa.

siz böyle tavsiye verince kendimi daha kötü hissediyorum. 1000 evlilikten 1 i kötü diye evlilik neden kötü olsun. kıymetini bilmiyorsunuz!! kendine ait bir ev,senden bir parça ve senin için canını bile verebilecek bir eş. ahhh ahhh
ben 20 yaşındayım 5 aylık evliyim. başta hersey rüya gbi olur. hayal ettiğin gbi hatta inanamazsın evlendiğine . belki kadınlar yıllar gecse ömür gecse gene ilk gün ki gbi heycanla aşkla yaşar ilişkiyi ama erkekler öyle değil. erkekler işten güçten bide kadının dertlerini dinlemekten bunalır. bazen tatlı bir söz bile soylesen ters cevap alabilirsin. BEN EVLENMEDEN önce aileme hiç baglı degıldım hatta hep ew işini ben yapardım yemegı temzlgı kardeşmn ödevi vs. cok bunalırdım bi an önce kendı ewım olsun kendi yemegmı yapyım kocama suprızler yapıyım diye hayal ederdim . bak şimdi ewliyim ailemi cok ozluyorum annemi babamı abimi kardeşimi nekdr cok sewdgmi anladım.. kske dıorum 1 sne dha onlarn yannda otursaydım... onlarda ben gdnce boşluga düştüler. hissettiriyolarda bunu... eşim iyiliğne cok iyi beni çok sewen bi insan ama bı sure snra ewlilik manatonlaşıyor. bunuda kimse yaşamadan bilemez... ewlenmeden oncekı hayallern hc brnıde ewlennce gerceklestremıosun bi kaç sey dısında tabii....yinede inş düzgün bi eş bulursun ömür boyda mutlu olursun... ama bana sorarsan ailenin yanındayken onlara çok iyi bak. çunkı ewlennce eskisi gbi yanlarnda olamıcaksın...

geç evlenince çok mutlu olacaksın dye bi kaide de yok elbette. ama herşeyin bi zamanı var domatesler kızarmadan yeniliyor mu. armudun bile olgunşlaşmışını bekliyoruz yemek için.

Aman canimin ici, gorucu usulunu ne yapacaksin zaten, komsu teyzeler mal secer gibi kiz seciyorlar, mide bulandirici.

Dugune gitmenin amaci sosyallesmek, orda sen muhabbet et, sen konus heriflerle. Gorucu usulu hikaye bence, zaten adam gibi ozguveni olan adam niye annesini kiz bakmaya yollasin bana cok komik geliyor, begendiysen git , konus , tanis degil mi?
Bu kafadaki bir erkekle olmak ister misin, bunu dusun. Yani seni tanimadan etmeden anasi gordu diye begenen adamla ne yapacaksin? Gorustugun, konustugun, tanistigin, seni sen oldugun icin seven, begenen biri varken , olabilirken ; tanimadigin etmedigin herifi ne yapacaksin :)

Uzme kendini, kaderden ote koy yok. Buna samimi oalrak inaniyorum, kendini paralasan da alnina olanin onune gecemiyorsun.

Son düzenleme:
bikere hiç unutmam çok kötu hasta olmustum ayaga kalkamıodum bel agrısı baş agrısı burun tıkanıklıgı hepsi bi aradaydı. eşim işe gitmişti. BİR TAS CORBA KOYANIM OLMAMIŞTI :///// herşeyin değerini bilmek lazım..............

Düğünde etrafa 'Koca arıyorum' sinyali verdiğin için olabilir mi acaba? Evlenmeyi bile düşünmeyen kuzenin peşine düşmeleri etki-tepki meselesi bence. Süslenmeyi de millet için yaptıysan belki üzerinde kötü durmuştur konu sahibi..

bugün itibarıyla evliliğinin 2. ayını dolduran 23 yaşında bi ev hanımı olarak söylüyorum bacım evliliğin hiç bir esprisi yok inan bana.. erkek milleti evlendiğinin ertesi günü normal hayatına dönüyor zaten hiç bişi yokmuş gibi.. sana ne oluyo biliyomusun.. ben iş yapmak için mi evlendim diye söylenerekten eşinin ayağından çıkarıp kenara attığı çoraplarını toplarken buluyorsun kendini.. ne evin işi bitiyo ne derdi bitiyo.. tamam tatlı anlarında olmuyo değil ama inan özenilcek kadar çok değil.. insan kendi evi kendi düzeni olsun istiyo evet ama en basitinden annenin evinde bi işi yapmasanda annen iki söylenir susar seninde umurunda olmaz ama eşin laf ettimi gücüne gidiyo insanın.. babandan para alırsın harcarsın evde herşeyini hunharca kullanabilirsin ama kendi evinde öyle olmuyo işte eşine hesap veriyosun ne yaptığını tek tek sayıyosun eşin bişeye buna ne gerek var dediğinde yine bozuluyosun alcağın herşeyde acaba bişi dermi diye tereddüt ediyosun istersen çalışan bayan ol kendi paranı kazanıyo ol eşin varsa o para gene senin değil yine sorupta harcamak zorunda kalıyorsun.. hiçbişi hayal ettiğin gibi olmuyo inanki.. rabbim hayırlı zamanda hayırlı insanlarla karşılaştırsın böyle dua et ve bu kadar hevesli olma gerçekten değmez..
bak sana örnek sabahtan beri canım çıkıyo iş yapcam diye beyefendi bozuk attı niye eşofmanlarını yıkamışım daha bi kere giymişmiş... al yapsan suç yapmasan suç... evliliği kötülemek için yazmıyorum bunları bacım öyle algılama sakın ama hayal ettiğin gibide değil.. etrafındaki evlilikleri çok mutlu görüyo olabilirsin ama görünen gibi olmuyo hani bi laf var kan kusucan kızılcık şerbeti içtim dicen diye çok çok doğru gerçekten böyle oluyosun.. yalnızlığının keyfini sür eğlenmeye bak evlilik illa olur ama bekarlığın kadar rahat olamıcaksın hiç bi zaman bu yüzden hiç kafana takma..

bugün itibarıyla evliliğinin 2. ayını dolduran 23 yaşında bi ev hanımı olarak söylüyorum bacım evliliğin hiç bir esprisi yok inan bana.. erkek milleti evlendiğinin ertesi günü normal hayatına dönüyor zaten hiç bişi yokmuş gibi.. sana ne oluyo biliyomusun.. ben iş yapmak için mi evlendim diye söylenerekten eşinin ayağından çıkarıp kenara attığı çoraplarını toplarken buluyorsun kendini.. ne evin işi bitiyo ne derdi bitiyo.. tamam tatlı anlarında olmuyo değil ama inan özenilcek kadar çok değil.. insan kendi evi kendi düzeni olsun istiyo evet ama en basitinden annenin evinde bi işi yapmasanda annen iki söylenir susar seninde umurunda olmaz ama eşin laf ettimi gücüne gidiyo insanın.. babandan para alırsın harcarsın evde herşeyini hunharca kullanabilirsin ama kendi evinde öyle olmuyo işte eşine hesap veriyosun ne yaptığını tek tek sayıyosun eşin bişeye buna ne gerek var dediğinde yine bozuluyosun alcağın herşeyde acaba bişi dermi diye tereddüt ediyosun istersen çalışan bayan ol kendi paranı kazanıyo ol eşin varsa o para gene senin değil yine sorupta harcamak zorunda kalıyorsun.. hiçbişi hayal ettiğin gibi olmuyo inanki.. rabbim hayırlı zamanda hayırlı insanlarla karşılaştırsın böyle dua et ve bu kadar hevesli olma gerçekten değmez..
bak sana örnek sabahtan beri canım çıkıyo iş yapcam diye beyefendi bozuk attı niye eşofmanlarını yıkamışım daha bi kere giymişmiş... al yapsan suç yapmasan suç... evliliği kötülemek için yazmıyorum bunları bacım öyle algılama sakın ama hayal ettiğin gibide değil.. etrafındaki evlilikleri çok mutlu görüyo olabilirsin ama görünen gibi olmuyo hani bi laf var kan kusucan kızılcık şerbeti içtim dicen diye çok çok doğru gerçekten böyle oluyosun.. yalnızlığının keyfini sür eğlenmeye bak evlilik illa olur ama bekarlığın kadar rahat olamıcaksın hiç bi zaman bu yüzden hiç kafana takma..

ben seni hatırladım açtıgın bi konudan. evlendin şimdi de pişman mı oldun? evlilikten beklentileriniz uçuk kaçık şeyler olmasa keşke... böyle ah vah olmazdı.
senin pişman olmana üzüldüm ne yalan söyliyim.

ben seni hatırladım açtıgın bi konudan. evlendin şimdi de pişman mı oldun? evlilikten beklentileriniz uçuk kaçık şeyler olmasa keşke... böyle ah vah olmazdı.
senin pişman olmana üzüldüm ne yalan söyliyim.

pişman değilim canım yanlış anlaşılmasın öyle çok çok büyük hayallerlede evlenmedim açıkçası.. şu ev hanımlığına alışamadım sadece hepsi bu.. kocamla mutluyum herşeye rağmen çok şükür.. tek pişmanlığım ne biliyonmu keşke yazın başında evleneymişim evim çok soğuk yaa hiç iş yapasım gelmiyo hakket.. çocukken hizmetçili kocaya gitcem dermişim hep.. daha akıllıymışım o zaman valla :KK53:

pişman değilim canım yanlış anlaşılmasın öyle çok çok büyük hayallerlede evlenmedim açıkçası.. şu ev hanımlığına alışamadım sadece hepsi bu.. kocamla mutluyum herşeye rağmen çok şükür.. tek pişmanlığım ne biliyonmu keşke yazın başında evleneymişim evim çok soğuk yaa hiç iş yapasım gelmiyo hakket.. çocukken hizmetçili kocaya gitcem dermişim hep.. daha akıllıymışım o zaman valla :KK53:

iyi bari üzüntüm geçti :KK53:

Üzüldüm o_O ama tavsiye istemiyorsan konuyu neden açtın :110: Kendine bir eş bulmak için bu kadar süslenmen de gerekmiyor:KK12: Belki de kuzenini beğenenlerin yaşı küçüktür o_O

Back
X