yeter artık evlenmek istiyorum

herşeyin hayırlısı olmalı bence. ben de sizin gibi sürekli stres yapıyordum çok üzülüyordum. ve seneye 29 yaşında olucam. kısmetse mayısta düğünüm var. sürekli kendinizi kötülerseniz, olmuyor diye isyan modunda olursanız olacağı varsa da olmaz. Rabbim inşallah karşınıza gönlünüze göre bir eş nasip etsin en hayırlısından.. aminnnnn

ne zaman peki bu zaman. yakında 31 olacağım. iğrenç bir yaş. evde kalmış kız kurusuyum artık herkese göre. defolu ürün gibi hissediyorum kendimi. bunlar hep cilve eksikliğinden oldu işte... :( kadın gibi kadın olamadım ve evde kaldım. aynaya bakınca artık kendimden tiksiniyorum. bu hale mi gelecektim ben. geçen gün kendimi gelinlikle hayal ettim aynanın karşısında...nasıl imrendim. sonra da bütün gün ağladım...

haftaya bir akrabanın daha düğünü var. balayı için antalyada otel ayarladılar. deli gibi kıskandım. evini de düzdü. ben de evde tabakların yerini değişsem azar işitiyorum. :(

Bu işin süslenmekle, dışarda dolaşmakla, sosyal olmakla hiç alakası yok.
Kendi dünyanı kuracaksın, kendi dünyanda huzurlu ve sakin olacaksın, bu sınavlara hazırlanırken de böyle olacak, çalışırkende, tatil yaparkende.
Ben öss ye hazırlandığım yık, bir bayram bir geceliğine kuzenimin kuzeni misafir geldi.
O akşam söylediklerini umursamadım bile, muhabbet etmeye çalışıyor saf saf sırıtıyordu. Üstümde çamaşır sulu pijama, saçlarım tepeden topuz. Elimde test kitabı.
Sonrasında 2 yıl kadar görüşmek tanışmak evlenmek istedi. Hatta 3 4 yıl bekleyebilirim dedi. Ama kabul etmedim, hiç görüşmedim bile, farklı sebeplerim vardı. Evlendi ilk zamanlar eşine alışamamış bi sevdiği mi vardı üzülüyor diyomuş şimdi 2 çocukları var mutlularmış, mutlu olsun
Yine ilk defa 5 yıldızlı bir otelde tatil yaparken ben yarı haşema ile havuzda kayakta eğlenirken otelde çalışan animatörlerden biri ile tanışmıştım. Aramızda bi ilişki olmadı ama Uzatmayacağım şu an aramızda km ler var ama benimle evlenmek benimle olmak benimle yaşlanmak tek isteği. Yine olmaz diyorum.. O ortamda onca turist varken neden ben ilgisini çektim nasıl olduda farkedildim değilmi..
Bu arada bende 27 yaşına girdim, yanlızım, mutlumuyum çok şükür halime , bu zamanları dopdolu geçirmek istiyorum, yaptığım bişeyi atlasam, eksik yapsam o günü boş geçmiş sayıyorum okuyorum malesef iş hayatım beni kısıtlıyor ama elimdekinin en iyisini en dolusunu yaşamak istiyorum. Eğer Rabbim bana 31 yaşında evlilik kısmet edecekse 30 umda mutsuz olmak bak olmadı demek istemiyorum, şunu yaptım gezdim öğrendim okudum demek istiyorum
Gerisimi, dünya bitecekken, herşey geçiciyken evlilik korkusu nedir arkadaş.. Herşeyin hayırlısı olsun, ateşe atlamak var, binbir türlü hal var.. Bu kdr ayrıntılara takılmak niye?
Ben parasızlıktan kara kara düşünürken kısacık sürede işe başladım, üstümde renkli kot pantalon spor gömlek saçlarım toplu ve çıkmış kaşlarımla görüşmeye gitmiştim üstelik o kdr umutsuzdum o kdr sinirliydim :)
Biliyorumki bir anda şafak sökecek, güneş doğmadan önce gökyüzü kapkaranlıktır ben içimdeki ışığı ne kdr yakarsam o kdr dik yürürüm..
Sizde öyle yapın en azında bir mum yakın boğulacaksınız bu karanlıkta

Piyango gibi bişey evlilik. Amorti çıkma olasılığı yüksek. O yüzden acele etme bence. Kısmet.. Çünkü bigün bi bakmışsın şu günlerini özlüyosun sebebi ise evlenğin adam psikopat çıkmış. Evine bakmıyo sana değer vermiyo vs. Karşına çıkanı da iyice araştır yaşım geldi zaten evleneyim bi an önce deme!

Canim artik gorucu usulu kalmadi ki. İnsanlar is ortamindan buluyorlar hep. Kisaca sosyal ve bakimli ol zaten bulursun merak etme ;)

Toplum bu konuda cok acımasız siz Baskılara rağmen bekar kalmayı basarabilmissiniz..bulduğunuzda değil olmak istediğiniz insanla evlenin inş.forumda açılan Konuları okuyup şükredin bence.

Arkadaşlar hepinize mrb konuyu görünce üye olup msj yazmak istedim.bende 31 yaşındayım ve hala bekarım.bunun meslekle ve sosyallikle ilgisinin olmadığını düşünüyorum.mesleğim var sosyalim arkadaşlarımla sık buluşurum kurslara giderim kimse olmazsa bile tek başıma gezip alışveriş yaparım yani kendimi eve asla kapatmam. güzelim bakımlıyım giyimime özen gösteririm dışarda bi bakan bir daha bakıyor (kendimi övmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın durumu anlatmaya çalışıyorum) ama neden olmuyor anlamıyorum. bu kadar açıklamamın sebebi gerçekten çok yorulmuş olmam. bi çok insan çıkıyor karşıma hepsiylede görüşüyorum ama yokk bi şekilde olmuyo (yaşı-mesleği-dini görüşü uymuyo) çok kriterimde yok bu söylediklerime dikkat ediyorum sadece ama neden insanlar aradıkları gibi birini kolayca bulurken hep bana abuk sabuk insanlar denk geliyor anlamıyorum. Kaderden bahsediyorsunuz ama evlilik konusunda insan kendi kaderindekini kendi seçiyor diye biliyorum. yani herkesin kendi çabasına bağlı. Allah insanları çıkarıyor karşımıza ve biz seçiyoruz o kişi bizim kaderimiz oluyor. Allah önceden kimi seçiceğimizi bildiği için o kişiyi bizim kaderimize yazmış. ben çok araştırdım bu konuyu böyle yazıyor her yerde

artık yaşamaktan bıktım... 30 yaşına geldim, etrafımdaki herkes evlendi, en son benden 3 yaş küçük kuzenim evlendi ve şimdi balayındalar. evlerine gittiğimde o kadar imrendim ki :KK43: onlar mutlu olsunlar tabi ama artık ben de mutlu olmak istiyorum. özenle aldığım çeyizlerimi evimde açmak istiyorum. artık her gece ağlamaktan bıktım. arkadaşlarım beni düğünlerine çağırıyorlar çoğuna gitmiyorum bile. ben de kendi evim olsun istiyorum. akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum. çocuğum olsun onu emzireyim istiyorum. eş,dost,akraba bana acıyarak bakıyor artık.bunu hissediyorum. ben ki yaşam enerjisiyle dolu biriydim ama artık çürüdüğümü hissediyorum. yeni güne uyanmamın artık hiç bir anlamı yok. evde hiç bir şeye karışamıyorum, çünkü benim evim değil. artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin. sanki bir yaşamın kıyısındayım ve dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor.

5 tane kuzenim dışarı çıkarken artık beni çağırmıyorlar, çünkü artık onlara göre yaşlıyım. zaten onlarla olsam kendimi yük gibi hissediyorum. benden 4-5 yaş ufaklar. onların bile sevgilileri var. yazın 1 kuzenim daha evlenecek, benden 5 yaş küçük :KK43: çok kötü durumdayım..
Troll mu bu mantıksız konun acaba

Back
X