Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de anlatırsınız o zamanama türk erkekleri kabullenemiyorlar böyle seyleri.. ya bir gün karsima gelir sünnetsiz biriyle beraber olmak nasildi diye sorarsa.. oha deme, olmayacak diye birsey yok..
Seni uzmek icin yazmiyorum ama senin evlenebilme sansin yuzde 10, bilemedin 20 yi gecmez. Yas, guzellik, cirkinlik, hic biri onemli degil, isin yok. Artik bu zamanda kaynanalar gelin olarak, erkekler de es olarak hep calisan kadin araniyorlar, yani 1-0 maglup basliyorsun bu durumda. Hayat sartlari zor, tek kisinin kazanci yetmiyor evlilikte, o bakimdan yani. Hic duymadin mi okul onlerinde oglu icin ogretmen kiz bakinan kaynana adaylarini?
düğünlere gıdın evde oturarak aglayarak bırını bulamazsınız Allah kısmetinizi yazmış beklıor sızı bır yerde ama aramassanız bulamayabılırsınız önce aramakla başlayın işeartık yaşamaktan bıktım... 30 yaşına geldim, etrafımdaki herkes evlendi, en son benden 3 yaş küçük kuzenim evlendi ve şimdi balayındalar. evlerine gittiğimde o kadar imrendim kionlar mutlu olsunlar tabi ama artık ben de mutlu olmak istiyorum. özenle aldığım çeyizlerimi evimde açmak istiyorum. artık her gece ağlamaktan bıktım. arkadaşlarım beni düğünlerine çağırıyorlar çoğuna gitmiyorum bile. ben de kendi evim olsun istiyorum. akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum. çocuğum olsun onu emzireyim istiyorum. eş,dost,akraba bana acıyarak bakıyor artık.bunu hissediyorum. ben ki yaşam enerjisiyle dolu biriydim ama artık çürüdüğümü hissediyorum. yeni güne uyanmamın artık hiç bir anlamı yok. evde hiç bir şeye karışamıyorum, çünkü benim evim değil. artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin. sanki bir yaşamın kıyısındayım ve dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor.
5 tane kuzenim dışarı çıkarken artık beni çağırmıyorlar, çünkü artık onlara göre yaşlıyım. zaten onlarla olsam kendimi yük gibi hissediyorum. benden 4-5 yaş ufaklar. onların bile sevgilileri var. yazın 1 kuzenim daha evlenecek, benden 5 yaş küçükçok kötü durumdayım..
Sana boyle diyebilecek biri Turk erkeginden ayrilmis olsan o zaman da "nasil, ilk kocan benden daha mi iyiydi sekste" diyebilen biridir, bu tiplerden de zaten koca olmaz. Hem sunnetli mi sunnetsiz mi onu sen bilirsin, o nerden bilecek ki sen demedikce, ben de yurtdisinda yasiyorum, burada yeni dogan erkek cocuklarinin yuzde 99u sunnet oluyor dogdugunun ertesi gunu, musluman da degil hic biri..ama türk erkekleri kabullenemiyorlar böyle seyleri.. ya bir gün karsima gelir sünnetsiz biriyle beraber olmak nasildi diye sorarsa.. oha deme, olmayacak diye birsey yok..
yahu sana oyle derse sende ona sorarsın benden oncekı kız arkadasınla olmak nasıldı dıye acaba sana gelecek olan kısı bakırmı olacakkı hıc sanmamama türk erkekleri kabullenemiyorlar böyle seyleri.. ya bir gün karsima gelir sünnetsiz biriyle beraber olmak nasildi diye sorarsa.. oha deme, olmayacak diye birsey yok..
Evlenecegine bir kedi al,inan bana ayni sey...
güzeldi der yapıştırırsın cevabı, sormaz bir daha. türk erkeklerinin içinde oldukça modern erkekler de var merak etme. birlikte olduğu kadının geçmişini deşmeyecek kadar saygı duyan erkek çok.
yuh yuhhh sakın ol merveeee![]()
Spor olsun diye.şu soruya İfrit oluyorum ne doktorlar mühendisler istemiş beğenmemişNeden evlenmedin bu güne kadar ?
Kalp kirmayi gicikligina yapiyorsaniz bir sey diyemem..ama tam ''hoca durur mu yapıştırmış cevabı'' denebilecek bi yorumdu. gıcıklıgına yapıştırıverdim![]()
Kalp kirmayi gicikligina yapiyorsaniz bir sey diyemem..
Tamam.ya gül geç niye kırılıyorsun. why so serious anlamadım ki