yeter artık evlenmek istiyorum

erken evlenen şikayetçi, geç kaldığını düşünen şikayetçi.. ah be dünya ne tuhafsın:KK14:

ama türk erkekleri kabullenemiyorlar böyle seyleri.. ya bir gün karsima gelir sünnetsiz biriyle beraber olmak nasildi diye sorarsa.. oha deme, olmayacak diye birsey yok..
Siz de anlatırsınız o zaman:KK53: Espri yapıyorum tabii, Türk erkeğinin genelinin en büyük korkusu cinsel performans, o topa girmezler:KK48:

Birileriyle tanışmak kendini eve kapatmakla mümkün değil.
Yeni insanlarla tanışmak için kendine hobi olacak kurslara git.
Fotoğraf, resim, yemek vs.

Seni uzmek icin yazmiyorum ama senin evlenebilme sansin yuzde 10, bilemedin 20 yi gecmez. Yas, guzellik, cirkinlik, hic biri onemli degil, isin yok. Artik bu zamanda kaynanalar gelin olarak, erkekler de es olarak hep calisan kadin araniyorlar, yani 1-0 maglup basliyorsun bu durumda. Hayat sartlari zor, tek kisinin kazanci yetmiyor evlilikte, o bakimdan yani. Hic duymadin mi okul onlerinde oglu icin ogretmen kiz bakinan kaynana adaylarini?

6 yildir o kaynana adaylarını okulumun bahçesinde bekliyorum gelen guden yok:)şaka bir yana kismet bu işler olmayinca olmuyor.

artık yaşamaktan bıktım... 30 yaşına geldim, etrafımdaki herkes evlendi, en son benden 3 yaş küçük kuzenim evlendi ve şimdi balayındalar. evlerine gittiğimde o kadar imrendim ki :KK43: onlar mutlu olsunlar tabi ama artık ben de mutlu olmak istiyorum. özenle aldığım çeyizlerimi evimde açmak istiyorum. artık her gece ağlamaktan bıktım. arkadaşlarım beni düğünlerine çağırıyorlar çoğuna gitmiyorum bile. ben de kendi evim olsun istiyorum. akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum. çocuğum olsun onu emzireyim istiyorum. eş,dost,akraba bana acıyarak bakıyor artık.bunu hissediyorum. ben ki yaşam enerjisiyle dolu biriydim ama artık çürüdüğümü hissediyorum. yeni güne uyanmamın artık hiç bir anlamı yok. evde hiç bir şeye karışamıyorum, çünkü benim evim değil. artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin. sanki bir yaşamın kıyısındayım ve dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor.

5 tane kuzenim dışarı çıkarken artık beni çağırmıyorlar, çünkü artık onlara göre yaşlıyım. zaten onlarla olsam kendimi yük gibi hissediyorum. benden 4-5 yaş ufaklar. onların bile sevgilileri var. yazın 1 kuzenim daha evlenecek, benden 5 yaş küçük :KK43: çok kötü durumdayım..
düğünlere gıdın evde oturarak aglayarak bırını bulamazsınız Allah kısmetinizi yazmış beklıor sızı bır yerde ama aramassanız bulamayabılırsınız önce aramakla başlayın işe

ama türk erkekleri kabullenemiyorlar böyle seyleri.. ya bir gün karsima gelir sünnetsiz biriyle beraber olmak nasildi diye sorarsa.. oha deme, olmayacak diye birsey yok..
Sana boyle diyebilecek biri Turk erkeginden ayrilmis olsan o zaman da "nasil, ilk kocan benden daha mi iyiydi sekste" diyebilen biridir, bu tiplerden de zaten koca olmaz. Hem sunnetli mi sunnetsiz mi onu sen bilirsin, o nerden bilecek ki sen demedikce, ben de yurtdisinda yasiyorum, burada yeni dogan erkek cocuklarinin yuzde 99u sunnet oluyor dogdugunun ertesi gunu, musluman da degil hic biri..

yahu sana oyle derse sende ona sorarsın benden oncekı kız arkadasınla olmak nasıldı dıye acaba sana gelecek olan kısı bakırmı olacakkı hıc sanmam:KK14::KK14:

Bu aralar herkes evleniyor arkadaş :) Birçok arkadaşım daha 25 Yaşından önce evlendi. Ben bile 22 olmama ve 26,27 den önce düşünmem dememe rağmen arada acaba diyorum bu nedenle hak da veriyorum size. Yaşınız çok geç değil. Benim 30lu yaşlarda evlenen bir sürü tanıdığım var. Hayırlısını dileyin. Rabbim bir gün hakkınızda hayırlı olan Kişiyi çıkaracaktır karşınıza. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yasamayan bilmez sanirim, benim de boyle bekar olup da evlenmek isteyen 32 yasinda bayan bi kuzenim oldugu icin seni anliyorum kendinden kucuk kuzenleri evlenip cocuk sahibi olunca uzuluyor o da :KK43:

Bence dugunlere gidin, daha cok disari cikin, kismetin nereden gelecegi belli olmaz, Rabbim gonlunuze gore hayirli bir kismet versin en kisa zamanda (âmin)

Back
X