yeter artık evlenmek istiyorum

Ne yapalim, koca mi bulup getirelim?
Hayret birsey. Tabii ki calis diyecegiz. Bu zamanda evde oturan kizi kimse almiyor. Eskidendi onlar.

Valla ben buna bile karsi ornek gordum, ben calisiyorum, muhendisim, yuksek lisans mezunuyum, gelirim, kariyerim iyi. Insanlarin yolda 2 kere baktigi guzel bir kadinim. Guzel giyinirim, zevkliyimdir, paramin cogunu giysiye harcarim, spor yaparim vucudumu iyi durumda tutmak icin, parfum mutlaka surerim vs vs. En onemlisi duzgun bir insanim, asla para,pul, maddiyat, evi olsun arabasi olsun vs dusunmedim, erkek bana baksin gibi bir dusuncem asla olmadi, sadece sevgi istiyorum.Maddiyata ihtiyacim zaten yok, maddi durumum iyi cok sukur.

Ne oldu derseniz, sevdigim erkek issiz gucsuz, ne bir niteligi ne de guzelligi olan , tek sermayesi uyaniklik olan, manipule etmek olan biriyle olmayi secti. Bu heriften daha salagini bulamaz zaten, uyanik hatun, bu salak herifin paralarini yiyor, ben de evimde oturup uzuluyorum.

Yani bu isin guzellikle, tiple, calisip calismamayla bir alakasi yok, tamamen kismet. Benim sevdigim de baskalarina disardan bakinca dangalakca gelen bir karar verdi ama kendisi mutlu. Allah boyle yazdiysa yapacak bir sey yok. Mutluluk niteliklere bakmiyor.

Her gun agliyorum. Guzel kadin mutludur, calisan kadin mutludur vs vs kim dediyse gelsin beni gorsun, paralandim artik.

Son düzenleme:
Kimse kimse icin canini vermiyor.

Vallahi O isteseydi ben verirdim be Dans. Kalbimi yerinden cikarip eline verirdim isterse, giderken zaten yerinden sokup paralayip gitti. Parcalamak, yerinden sokmek yerine keske sadece soyleseydi, ben kalbimi kendim de sokerdim o isteseydi.

bende kendımı cok cok kotu hissedıyorum konu acmakla acmamak arasında karasızdım!
BENDE BIKTIMMMMM BENDEEEEEE 25 Yasındayım ama benden kucukler evlendı facebookta artık dugun davetıyelerı gelınlıklı arkadaslarımın resımlerını gormekten usandımmmmmm!!!:mad::mad:

Toli sen mis gibi yeni sevgili yapmamis miydin? Ne oldu aslanim :)

sen evlenmişsin allah bağışlasın bir de çocuğun olacak. böyle rahat konuşuyorsun. beni anlamanı beklemiyorum ama düşüncelerime ve yaşadıklarıma biraz saygı beklerdim. bunları keyfimden yapmıyorum.
Sende evlenirsin cocuklarin olur , herseyin bi zamani var..
Hayat bundan ibaret degil diyorum canim.

Valla ben buna bile karsi ornek gordum, ben calisiyorum, muhendisim, yuksek lisans mezunuyum, gelirim, kariyerim iyi. Insanlarin yolda 2 kere baktigi guzel bir kadinim. Guzel giyinirim, zevkliyimdir, paramin cogunu giysiye harcarim, spor yaparim vucudumu iyi durumda tutmak icin, parfum mutlaka surerim vs vs.

Ne oldu derseniz, sevdigim erkek issiz gucsuz, ne bir niteligi ne de guzelligi olan , tek sermayesi uyaniklik olan, manipule etmek olan biriyle olmayi secti. Bu heriften daha salagini bulamaz zaten, uyanik hatun, bu salak herifin paralarini yiyor, ben de evimde oturup uzuluyorum.

Yani bu isin guzellikle, tiple, calisip calismamayla bir alakasi yok, tamamen ksimet. Benim sevdigim de baskalarina disardan bakinca dangalakca gelen bir karar verdi ama kendisi mutlu. Allah boyle yazdiysa yapacak bir sey yok.

Kendiniz demissiniz salakmis o adam. :) Kimileri de kullanilmayi seviyor.
Butun erkeklerin ilk kriteri de calisan bir kadin degil tabii ki. Calismayanlar evlenmiyor, istenmiyor demedim tabii. Ama gunumuzde calismayan kadin isteyen adamlar istisna oldu artik. Kaldi ki konu sahibi calismayi gec, surekli evde olan biri. Kimi gorup tanisacak ki?
Mesela ben erkek olsam, 30 yasina gelmis, eli ekmek tutmayan, evlenmekten baska derdi olmayan, bu ugurda her gece aglayan, yasamaktan biktigini soyleyen, artik erkek olsun da bilmem kac yas buyuk olsun filan diyecek kadar arabeske baglamis bir kadin istemezdim. Yas hic sorun degil. Gunumuzde kadinlar artik daha gec evleniyorlar, 30 aman aman bir yas degil yani. Isterse 35 olsun. Tutum itici sadece. Hayatta evlenmekten baska amaci olmayan, tum hayatini buna baglayan kadinlar bana hep antipatik ve biraz da acinasi gelmistir kimse ustune alinmasin da.

Sizin durumunuz icin evlenmek tamamen artik kismet olabilir. Cunku hayatta pasif kalmamissiniz. Ama herkes icin bunun "tamamen" kismet oldugunu dusunmuyorum. Bu arkadas icin tamamen kismet degil bence. Bu zamanda insanlar kismetini de kendi yaratiyorlar. Eskisi gibi evlenilecek kizlar evde beklemiyor, cikip sosyallesiyor, birey oluyor, ayaklari ustunde durup guclu kadinlar oluyor. Artik evlilikte sadece bekar kiz olmak fayda etmiyor yani. Burda biz de calismasini tavsiye ederek kismetini acmasinda ve kendi bireyselligine de fayda olabilecek oneride bulunduk iste. Kendi elinden geleni yapar, yine de olmaz, o zaman kismet derim. Ama evde oturup aglamakla birsey olmuyor.

Valla ben buna bile karsi ornek gordum, ben calisiyorum, muhendisim, yuksek lisans mezunuyum, gelirim, kariyerim iyi. Insanlarin yolda 2 kere baktigi guzel bir kadinim. Guzel giyinirim, zevkliyimdir, paramin cogunu giysiye harcarim, spor yaparim vucudumu iyi durumda tutmak icin, parfum mutlaka surerim vs vs.

Yani bu isin guzellikle, tiple, calisip calismamayla bir alakasi yok, tamamen ksimet. Benim sevdigim de baskalarina disardan bakinca dangalakca gelen bir karar verdi ama kendisi mutlu. Allah boyle yazdiysa yapacak bir sey yok. Mutluluk niteliklere bakmiyor.

Her gun agliyorum. Guzel kadin mutludur, calisan kadin mutludur vs vs kim dediyse gelsin beni gorsun, paralandim artik.
Alemsin Cherry, ama sen yurtdisinda degil misin? Bizim bahsettigimiz sartlar Turkiye icin gecerli... Neyse, guzel ve bakimli olmak onemli tabi, ama kadin olmak daha da onemli. Bakmayi biliyor musun? Adami geri kazanmaya bakislarin yeter, yeter ki kullanmayi bil..:KK66:

Alemsin Cherry, ama sen yurtdisinda degil misin? Bizim bahsettigimiz sartlar Turkiye icin gecerli... Neyse, guzel ve bakimli olmak onemli tabi, ama kadin olmak daha da onemli. Bakmayi biliyor musun? Adami geri kazanmaya bakislarin yeter, yeter ki kullanmayi bil..:KK66:

Ben de insanlarin 1 euronun hesabini yaptigi bir ulkedeyim malum :) Burda kimse kimseyi sirtinda tasimaz, toplum calismayan bireye saygi duymaz.
Yani sekerim, herif salaksa isterse Sophia Loren bakisi atayim ne olacak :) Hic umrumda degil artik, cikarci, igrenc, murdar bir kariyla olmak isteyen salakliktaki bir herifin layigi da odur zaten, ben degilim :D Hayatta herkes dengini kendi seciyor, herif kendine bunu layik goruyorsa bana ne, ne ugrasicam ? Pasa pasa evimde oturur aglayp sizlanirim :D

Serencik.. Yazıldı mı bilmiyorum ama ne evde beklemekle, ne de düğünlere gitmemekle olmaz biliyorsunuz..!
Çalışmayı deneseniz..? Çalışan bayanların çoğu iş arkadaşlarıyla evleniyor ya da o çevreden biriyle..
Veya ortamdan birileri tanıştırıyor..vs.
Mesela bir keresinde şirket pikniğine gitmiştik.. Herkes ailesiyle geldi tabii..
Yanımda çalışan kız kuzenini de getirmiş, o çocuk da muhasebe departmanındaki kızı beğenmişti.
Orada normal tanıştırdık, tabi kalabalık ortam.. Sonra görüşmeye devam ettiler, yılbaşında nişan yaptılar..
Haziran pikniğinde tanışıp, diğer haziranda, yani 1 yıl sonra aynı gün evlendiler..
"Tanrı insanları çift yaratmıştır" diye boşuna söylenmemiş. Sizin de ruh eşiniz bir yerlerdedir muhakkak..
Onu bulabilmek için kabuğunuzdan çıkmanız gerekiyor.!

Yaa boyle dusunmeyin lutfen insanlar ikinci evliliklerini yapiyor bekar insansiniz sizmi yapamicaksiniz sanki herkesin bir kismeti vardir hayatinin son baharindaki insanlarin psikolojisine burunmeyin, sosyallesin, gezin tozun elbet biri cikar eve kapanmayinn

21 yasindayim evliyim calismiyordumda ayrica 30yas cok genc daha var nedir 35-40 yolun yarisi bitmis gitmis evliligin tadinimi cikartsin cocuk mu yapsin o saatten sonra biraz gercekci olun daha neyi bekleyecek 30 yasinda evlilik isteyen biri ? Ve calismiyorum diye bigun esim ezmedi dayak atmadi hemde lise mezunuyum kendisi 2 tane unv mezunu oyle veya boyle .. evlilik diyede yanip tutusmuyordum kismetim oyleymiş oldu tabiki zor yanlari var ama eş baska birsey yaninda uyumak bile guzel hergece evden birlikte cikip disarda guzel vakit gecirip birlikte donmek ayni sofrayi paylasmak hayati paylasmak cok guzell.. istemek hakki kotulemyin evliligi okdrda

Valla bu işler kısmet işi. Yanlız hayatın aktiv olmazsa 2 kişi seni görmezse nasıl kısmetin çıksın ki? Yarım gün bir iş bul. Kendini baştan yarat makyajın olsun saçın olsun giyinmin, parfümün. Sosyal hayatın olsun. Dışarı çık gez

Valla ben buna bile karsi ornek gordum, ben calisiyorum, muhendisim, yuksek lisans mezunuyum, gelirim, kariyerim iyi. Insanlarin yolda 2 kere baktigi guzel bir kadinim. Guzel giyinirim, zevkliyimdir, paramin cogunu giysiye harcarim, spor yaparim vucudumu iyi durumda tutmak icin, parfum mutlaka surerim vs vs. En onemlisi duzgun bir insanim, asla para,pul, maddiyat, evi olsun arabasi olsun vs dusunmedim, erkek bana baksin gibi bir dusuncem asla olmadi, sadece sevgi istiyorum.Maddiyata ihtiyacim zaten yok, maddi durumum iyi cok sukur.

Yani bu isin guzellikle, tiple, calisip calismamayla bir alakasi yok, tamamen kismet. Benim sevdigim de baskalarina disardan bakinca dangalakca gelen bir karar verdi ama kendisi mutlu. Allah boyle yazdiysa yapacak bir sey yok. Mutluluk niteliklere bakmiyor.

İnşallah gönlüne göre olur senin de ..

kısmet ayağıma gelsin diye beklemek olmuyor bazen.kendini eve kapatırsan,sosyal olmazsan nereden görüp bulacak kısmet seni.arkadaşlarının düğününe bile gitmiyormuşsun biraz sosyal ol bakalım o zaman ne olacak

Vallahi O isteseydi ben verirdim be Dans. Kalbimi yerinden cikarip eline verirdim isterse, giderken zaten yerinden sokup paralayip gitti. Parcalamak, yerinden sokmek yerine keske sadece soyleseydi, ben kalbimi kendim de sokerdim o isteseydi.

Cherrycim valla ben vermem. Istemez zaten o da oyle bi tesebbuste bulunmaz heralde. Zor isler

Sehrinizde haftalik yuruyusler duzenleyen gruplar var ise katilabilirsiniz. 25 tl filan oluyor minibuslerle gidiliyor o sehrin guzel yerlerine soguk havada sucuk ekmek yapiliyor diger zamanlarda kahvalti tarzi sonra da o guzel yerlerde hem fotofraf cekiliyor hem yuruyus yapiliyor aksam da geri getiriyorlar yine minibusle, para harcamak istemezseniz onlar icin calisir bedava gidersiniz. Bu sekilde bir suru tanisabileceginiz cogu modern, okumus arkadasiniz, arkadaslariniz olur. Kim bilir belki eşiniz :)

21 yasindayim evliyim calismiyordumda ayrica 30yas cok genc daha var nedir 35-40 yolun yarisi bitmis gitmis evliligin tadinimi cikartsin cocuk mu yapsin o saatten sonra biraz gercekci olun daha neyi bekleyecek 30 yasinda evlilik isteyen biri ? Ve calismiyorum diye bigun esim ezmedi dayak atmadi hemde lise mezunuyum kendisi 2 tane unv mezunu oyle veya boyle .. evlilik diyede yanip tutusmuyordum kismetim oyleymiş oldu tabiki zor yanlari var ama eş baska birsey yaninda uyumak bile guzel hergece evden birlikte cikip disarda guzel vakit gecirip birlikte donmek ayni sofrayi paylasmak hayati paylasmak cok guzell.. istemek hakki kotulemyin evliligi okdrda
Oyle ozendirici yazmissin ki benim bile ozenesim geldi valla kac yillik evligim.

Konu sahibine gelince, bu isler kismet meselesi canim. Yanlis bir evlilik yapip hayatini karatacagina evlenme hic daha iyi. Ama insallah iyibiri cikar karsina ve evlenirsin.

Back
X