- 23 Ağustos 2012
- 51.659
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.459
- 898
Ne yapalim, koca mi bulup getirelim?
Hayret birsey. Tabii ki calis diyecegiz. Bu zamanda evde oturan kizi kimse almiyor. Eskidendi onlar.
Valla ben buna bile karsi ornek gordum, ben calisiyorum, muhendisim, yuksek lisans mezunuyum, gelirim, kariyerim iyi. Insanlarin yolda 2 kere baktigi guzel bir kadinim. Guzel giyinirim, zevkliyimdir, paramin cogunu giysiye harcarim, spor yaparim vucudumu iyi durumda tutmak icin, parfum mutlaka surerim vs vs. En onemlisi duzgun bir insanim, asla para,pul, maddiyat, evi olsun arabasi olsun vs dusunmedim, erkek bana baksin gibi bir dusuncem asla olmadi, sadece sevgi istiyorum.Maddiyata ihtiyacim zaten yok, maddi durumum iyi cok sukur.
Ne oldu derseniz, sevdigim erkek issiz gucsuz, ne bir niteligi ne de guzelligi olan , tek sermayesi uyaniklik olan, manipule etmek olan biriyle olmayi secti. Bu heriften daha salagini bulamaz zaten, uyanik hatun, bu salak herifin paralarini yiyor, ben de evimde oturup uzuluyorum.
Yani bu isin guzellikle, tiple, calisip calismamayla bir alakasi yok, tamamen kismet. Benim sevdigim de baskalarina disardan bakinca dangalakca gelen bir karar verdi ama kendisi mutlu. Allah boyle yazdiysa yapacak bir sey yok. Mutluluk niteliklere bakmiyor.
Her gun agliyorum. Guzel kadin mutludur, calisan kadin mutludur vs vs kim dediyse gelsin beni gorsun, paralandim artik.
Son düzenleme: