- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmiyo.doktara gittim ilac verdi nem toz sigara seni etkiliyo burnumda birsey varmis ameliyat dedi ama korkuyorum.bunu bilmesinenragmenumursamiyor.annem falanda rahatsiz ama anlamiyo dusman gibi hareketbediyo.soguk memleketteyiz ve camlari acarak yatiyoruz.sigarasi ioe otekininyakiyo hic cakmak kullanmaz :)amanin... evde sigara icme yasagi koyun, doktor soyledi filan deyin, balkonda icsin.. Hem ikide bir balkona cikmak zor gelir, kendi de azaltir sigarayi...
Siz kendiniz böyle düşünürseniz evet ezmeye kalkarlar. Beni kimse istemeyecek ne demek? Bakalım siz isteyecek misiniz onları?senin yine ailen var, benim bir ailem bile yok artik. yapayalnizim.. birisini sevsem bundan cesaret alip beni ezmeye kalkar..![]()
Siz kendiniz böyle düşünürseniz evet ezmeye kalkarlar. Beni kimse istemeyecek ne demek? Bakalım siz isteyecek misiniz onları?
Hanımlar kendinizi bu kadar değersiz görmeyin, gözünüzü seveyim.
Ne diyeceğimi bilemedimAllah bundan sonra yüzünü guldursun.bol bol dua et cnm Rabbimle konus gec olsun ama guc olmasin ben 23 yasinda evlendimde ne oldu senin gibi hayaller kuruyordum ceyizlerimi evimde acicam falan diye evlendim 50 gun evli kaldim simdi bosaniyoruz ve o cok ozendigim ceyizlerim o evde kaldi icim yaniyor ama napiyim yasiyorum boyle olsa daha mi iyi beterin beteri var ellerimdeki kinalar bile yeni cikmisti elimden ve ben ayriliyorum nasil sence yuregim durmadan kaniyor 4 aydir kendimde degilim senin icin cok icten dua ediyorum insallahhhhhh Rabbim en kisa zamanda istedigin gibi birini cikarir karsina ve saygi sevgi cercevesinde bi evliligin olur ve guzelde yavrularin olur en kisa zamanda insallahhhhhhhh ve bir omur boyu berbaer el ele olursunuz esinle bunu cok ictennnn soyluyorum kadir mevlam Rabbimmmm yuce Allahimmm duysun sesimi ve en kisa zamanda gozyaslarin dinsin
malesef toplum baskisimidir nedir hepimizde var o.calisan istedigi gibibgezen tozan ekonomik ozgurlugu olan biriyim.universitede okudum memurluk bekliyorum ama belkide lise mezunu bile olmayan bi adam hecen gun senden hoslaniyorum guzel gunler gecirmek istiyorum ama bak bastan soyliyim evlenmek dusunmuyorum dedi :) aninda yol verdim.ama onadama bubdusunceleri ben aşıladim benden o vesareti bulup konustu.Siz kendiniz böyle düşünürseniz evet ezmeye kalkarlar. Beni kimse istemeyecek ne demek? Bakalım siz isteyecek misiniz onları?
Hanımlar kendinizi bu kadar değersiz görmeyin, gözünüzü seveyim.
Ay o sigara kokusu butun evinize, esyalariniza, ustunuze basiniza ve de saclariniza siner, kultablasi gibi kokularla dolasirsiniz ortalikta.. Babani sen daha iyi tanirsin tabi mutlaka, ama bir kere de bir kahve kendine, bir kahve ona pisirip "baba senle birsey konusmamiz lazim" diye soze baslayarak karsisina oturup ciddi ciddi, laf dokundurmadan, ignelemeden guzel guzel akilli uslu bir tutumla konusup cozmeyi dene, bakarsin dinler.yapmiyo.doktara gittim ilac verdi nem toz sigara seni etkiliyo burnumda birsey varmis ameliyat dedi ama korkuyorum.bunu bilmesinenragmenumursamiyor.annem falanda rahatsiz ama anlamiyo dusman gibi hareketbediyo.soguk memleketteyiz ve camlari acarak yatiyoruz.sigarasi ioe otekininyakiyo hic cakmak kullanmaz :)
sagol iyi dusuncelerin icin ama her yolu denedik dinlemiyor.inat biraz.birkeresinde hakkim helal degil bile dedim.saclarim zaten cok yaglsniyor bide duman sinince hergun yikiyorum.o yuzden konu sahibine kizdim karamsarligi yuzunden aslinda evliligi en cok ben hakediyorumda olmuyo :)Ay o sigara kokusu butun evinize, esyalariniza, ustunuze basiniza ve de saclariniza siner, kultablasi gibi kokularla dolasirsiniz ortalikta.. Babani sen daha iyi tanirsin tabi mutlaka, ama bir kere de bir kahve kendine, bir kahve ona pisirip "baba senle birsey konusmamiz lazim" diye soze baslayarak karsisina oturup ciddi ciddi, laf dokundurmadan, ignelemeden guzel guzel akilli uslu bir tutumla konusup cozmeyi dene, bakarsin dinler.
Arkadaşım bak sen böyle düşünürsen, karşındakine de böyle düşünme hakkı verirsin. Ne demek terkedecek beni? sen daha önce evlendiğin için terk edecekse seni zaten etsin. Zaten hiç başlama öyle bir insanla ilişkiye. Sen kötü bir şey yapmamışsın ki. Neden yapmışsın gibi düşünüyorsun? Önce bu psikolojiden sıyrıl. Karşına çıkacak olan insanlara da böyle yansıtma. Anlaşamadım ayrıldım dünyanın sonu değil ki, daha gencim, daha iyisini bulurum diye düşün.ya degersiz degilde, biriyle anlassam onu sevsem, yuva kuracak Kadar istesem ki dürüst olup ona gecmisimi Düzgün bir sekilde anlatirim ben anlatmasam bir sekilde ortaya cikar zaten gecmisim.. sonra benden soguyacak.. ben ona baglanmisken o beni terk edecek.. hoop yine ve yeniden depresyondan depresonya kosacagim.. artik bu tür duygulari kaldirmaya gücüm yok, cesaret kalmadi yeniden kalbimi teslim etmeye birine.. o yüzden ömrüm boyunca yalniz kalcagimi düsünüyorum.. belki yine yenik düsersem kendime, salakligima doymazsam Yurt disinda yasadigim icin bir yabanciyi alirim hayatimda bundan da korkuyorum.. ne Kadar güclüyüm diye diretsem de kendime, Güclü olmadigimi biliyorum..
Arkadaşım bak sen böyle düşünürsen, karşındakine de böyle düşünme hakkı verirsin. Ne demek terkedecek beni? sen daha önce evlendiğin için terk edecekse seni zaten etsin. Zaten hiç başlama öyle bir insanla ilişkiye. Sen kötü bir şey yapmamışsın ki. Neden yapmışsın gibi düşünüyorsun? Önce bu psikolojiden sıyrıl. Karşına çıkacak olan insanlara da böyle yansıtma. Anlaşamadım ayrıldım dünyanın sonu değil ki, daha gencim, daha iyisini bulurum diye düşün.
güzeldi der yapıştırırsın cevabı, sormaz bir daha. türk erkeklerinin içinde oldukça modern erkekler de var merak etme. birlikte olduğu kadının geçmişini deşmeyecek kadar saygı duyan erkek çok.ama türk erkekleri kabullenemiyorlar böyle seyleri.. ya bir gün karsima gelir sünnetsiz biriyle beraber olmak nasildi diye sorarsa.. oha deme, olmayacak diye birsey yok..