yeter artık kaynana yeter!!!

Zaten aranız iyi değilmiş gitme uyma kurallarına sen üzüleceğine bırak o üzülsün inceldiği yerden kopsun

Evet ben de ne yarın ne de başka bir misafir olayında gitmeyi düşünmüyorum. Zaten torunu için çıldırıyor, dargınlık çıkartmayacak kadar kurnaz.

Ayni benim kaynana isin kotu tarafi esim benden yanada degil hep anasi hakli bisey dedimmi sen gelinsin gideceksin diyor benim esimde.

Hadi ya işte o daha da kötü. Bu durumda eşine de bahane bulman gerekebilir. Öyle olsa ben katlanamazdım herhalde...

Artik agirligini koymanin vakti geldi de geciyor hamile kadinsin bi iki kez gitmezsen daha da cagirmaz heralde.

Yok ona göre hiç farketmiyor, çağırır. Elalem için ölebilir ciddi söylüyorum. Amaç hava atmaksa, elaleme iyi görünmekse geri kalan herşey detay kadın için. Mesela kilo almadım fazla. Onu bile anlatıyor millete hem de telefonda. Ayy bizim gelin de gram almadı maşallah maşallah diyor kadın her an herşeyle hava atabilir. İş bana düşüyor yani...

Ayy aynı ben... Ben de başta öyle düşündüm işte. Saf saf gittim. Benimki de direk gidiyoruz der. Hediye ayarla demesi de bombaymış bizimki benim götüreceğim hediyeyi de alırdı kesin tövbe ya rabbim yaa... İnsanı günaha sokuyorlar durduk yere.

Aynen cnm. Ben de artık böyle düşünüyorum. Ağırlığımı koymam gerekiyor. Zırt pırt gezmeye ne halim var ne isteğim. Aynı senin dediğin gibi yapacağım ben de...

Benimki o kadar kurnaz ki, tavır yapsa bile hissettirmiyor. Hemen çeviriyor olayı. Ne yaparsa alttan alttan yapıyor. Diyelim ki dargınlık çıktı vs. Elalem gelinle arası bozuk demesin diye çıt çıkarmaz. Kadın elalemle bozmuş kafayı. O yüzden tavır yapamaz.

Zaten tavrımı kırmadan ve herşey normalmiş gibi koymayı düşünüyorum. Evet bahanelerle hep... Aynen dediğin gibi yapacağım. Gidince gayet vasat gideceğim, şöyle bir kendine gelsin

Aynı evde yaşamak gerçekten zor olmalı, Allah yardımcın olsun. Çok iyi yapmışsın. Artık iyice anlıyorum kimse kimseyi çekmek zorunda değil... Kurtulmuşsun valla...

Aynen, bitti artık cidden çok yordu beni. Bilezik zaten sevmem, daha da kimse taktıramaz bana onları...

bende sevmıyorum takı takmayı
kaynananın yaptıgı dırek mılletın gozune bıseylerı sokmak
ve bunun ıcınde senı kullanıyor gıbı geldı bana

Bu altın konusu başka bir konu olduğu için detay vermedim. Bu şekilde üstünkörü anlattığım için böyle yansımış olabilir ama değil.

Altın tak diyen kayınvalidem zaten. Eşime kalsa taktırmaz, hırsızlık olaylarından dolayı vs. Zaten eşim gitmem için beni zorlamıyor asla. Hatta yeri gelince annem de olsa sok lafını tavrını koy diyor....

Zaten beni asla aramıyor, eşimle haber yolluyor. Sonra misafir günü sabah arıyor. Şunu giy, bunu tak vs. direktifler için. Artık çok bunaldım ve bundan sonra gitmeyi düşünmüyorum...

Takı olayı çok başka. 6 ay sonra ortaya çıktı yedikleri. Ben o olaydan sonra zaten ne telefonda konuştum ne normal tek başıma gittim. Anca eşimle 2-3 saat oturup kalkıyoruz. İnanılmaz soğuğum zaten...

bende sevmıyorum takı takmayı
kaynananın yaptıgı dırek mılletın gozune bıseylerı sokmak
ve bunun ıcınde senı kullanıyor gıbı geldı bana

Evet evet... Biz geline şunu bunu taktık demek amaç. Taktıkları da 2 tane inceden biraz halli bilezik. 1 tane de nişanda taktıkları bilezik... Hava attığı şey bu yani

Evet evet... Biz geline şunu bunu taktık demek amaç. Taktıkları da 2 tane inceden biraz halli bilezik. 1 tane de nişanda taktıkları bilezik... Hava attığı şey bu yani

supurgelı cadı surusu gıbıler

Sorma... Hayır bu insanlar da bir zamanlar gençti, birilerinin gelinleriydi. Kaynana olunca direk bu özellikler nasıl yükleniyor anlamıyorum. Hepsi aynı
Insallah bizde boyle olmayiz diyorum kendime
Anlamiyorum kendi cekmis insanlarda zamani gelince cogu bu zihniyette oluyor ya

Ben olsaydim o altinlar yerine alinip konulmadan kapilarini acmazdim.

Hadi ya işte o daha da kötü. Bu durumda eşine de bahane bulman gerekebilir. Öyle olsa ben katlanamazdım herhalde...
Hamileyim bu durumda basimi alip gitmeyi dusunemem mecbur katlaniyorum napiyim Allah herkesin yardimcisi olsun

Hamileyim bu durumda basimi alip gitmeyi dusunemem mecbur katlaniyorum napiyim Allah herkesin yardimcisi olsun

Aynen... Bazı durumlarda olmuyor. İnsan başkasında okuyunca çabucak çözüm bulabiliyor ama kendi yaşarken çok farklı. Bazı şeylerin yanlış olduğunu bilsek bile içinde bulunabiliyoruz. Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Biraz idare, biraz diş gösterme, böyle böyle geçiyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…