O zaman yeni duruma gore en uygun olabilecek baska bi tepki gelistirirsiniz.
Hep adim adim gidin. Insan hayatinda neden huzursuzsa onlari hayatindan cikarmali.
Zaten aranız iyi değilmiş gitme uyma kurallarına sen üzüleceğine bırak o üzülsün inceldiği yerden kopsun
Ayni benim kaynana isin kotu tarafi esim benden yanada degil hep anasi hakli bisey dedimmi sen gelinsin gideceksin diyor benim esimde.
Artik agirligini koymanin vakti geldi de geciyor hamile kadinsin bi iki kez gitmezsen daha da cagirmaz heralde.
Sanki benim kv yi anlatiyorsun
Çanta gibi yanında gezdirmek ister ben de yapı olarak boya küpü gibi gezmeyi süslenmeyi sevmem her zaman doğallıktan yamayım. Gel gör ki herşeye müdahale
Saçlarını röfle yaptır, haftaya gün var kuaföre git, düğüne giderken topuz yaptır vs.....
Dün de bana diyor ki yarın x teyzelere "gidiyoruzz"yani ben gidiyorum sen de gelir misin yokkkk
Dahası var gelini doğum yaptı hediyeni de ayarla diyor
Cevabım açık ve net; anne ben cumartesi gezmeyi sevmiyorum zaten gezecek halim de yok size iyi oturmalar
Başlarda hiç diyemezdim kös kös giderdim mecbur napim hevesleniyor benimle gezmeye falan diye ama artık bir bebeğim olacak onu düşünmem lazım.
Sen de söyle boşver içinden ne geçiyorsa kırmadan söyle. Bir gün alınır iki gün alınır geçer. Lafı söyle sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam et. Yüzsüzlüğe vur yani
Içinde kalıp senin moralini bozacağına söyle o düşünsün derim hep. Sen bebeğini düşün en ufak bir moral bozukluğunu bile hissediyor meleğin.
Olan olmus, bundan sonra en makul sekilde halletmeye calis ama isin ilk zamanlardan daha zor, eger o zamanlar hayir diyebilseydin kv bu kadar tepene cikmazdi ama simdi her hayir dediginde sanki mecburmussun gibi tavir yapacak sana, ilk baslarda hayir deme hep bahane bul ve gitme, gittigin zamanlarda da kv nasil olmani istiyorsa tam tersi ol, bakimli istiyorsa misafirin karsisina en bakimsiz halinle cik, bi daha cagirmaz zaten :)
ben kayınvalıdemle aynı evde yasıyorum ve hıcmı hıc anlasamıyorum .
careyı konusmamakta buldum
konustugumuz donemde ısteklerı , laf sokmaları arı gıbı , moral bozmalrı hıc bıtmıyordu
benı sureklı bı yere goturmek ıstemesı
goturdugu yerlerde gorumcemlerle bırlıkte benı rezıl etmesı kucuk dusurmesı ..
sımdı ohh dıyorujm resmen
gıtmeyın
kuserse kussun
bılezıkları tak falan
sadece gosterıs cabası
alet olmayın
bende sevmıyorum takı takmayıAynı evde yaşamak gerçekten zor olmalı, Allah yardımcın olsun. Çok iyi yapmışsın. Artık iyice anlıyorum kimse kimseyi çekmek zorunda değil... Kurtulmuşsun valla...
Aynen, bitti artık cidden çok yordu beni. Bilezik zaten sevmem, daha da kimse taktıramaz bana onları...
Esinizin size bunu iletmeye yuzu olmasi da cok enteresan.
Ailesi altinlarinizi calmis, hirsizlik yapmis ve uzun sure yalan soylemis.
Ama esiniz hala altindan bahsedebiliyor, annesine gitmenizin talebini iletebiliyor.
Siz sert oldugunuzu dusunuyorsunuz esinize karsi. Ama hic degilsiniz. Esiniz de yeterince mahcup gorunmuyor.
Niye gidiyorsun ki? aradığında kusura bakmayın gelemem diyemiyor musunuz? Her çağırdığında giderseniz sonu gelmez. telefonla tacizi bırakır eşin üzerinden taciz eder.madem zamanında takılarına el koydu evlendiğin andan itibaren mesafeyi koymalıydın.
bende sevmıyorum takı takmayı
kaynananın yaptıgı dırek mılletın gozune bıseylerı sokmak
ve bunun ıcınde senı kullanıyor gıbı geldı bana
Evet evet... Biz geline şunu bunu taktık demek amaç. Taktıkları da 2 tane inceden biraz halli bilezik. 1 tane de nişanda taktıkları bilezik... Hava attığı şey bu yani
supurgelı cadı surusu gıbıler
Insallah bizde boyle olmayiz diyorum kendimeSorma... Hayır bu insanlar da bir zamanlar gençti, birilerinin gelinleriydi. Kaynana olunca direk bu özellikler nasıl yükleniyor anlamıyorum. Hepsi aynı
Insallah bizde boyle olmayiz diyorum kendime
Anlamiyorum kendi cekmis insanlarda zamani gelince cogu bu zihniyette oluyor ya
Sinirim bozuluyor valla...
Altınlarımı düğün gecesi tüm akrabalar gelin odasına doluşup saydılar bir güzel... Sonra da hırsız girer evinize diyerek balayında bizde dursuna getirdiler... Neyse balayından döndük, eşime diyorum gidip alalım. Yok benim ailem hırsız mı, yok ne olacak. Böyle böyle 6 ay geçti. Bu arada da kayınvalidem sürekli kızım merak etmeyin, emanetiniz bizde, şöyle böyle beni oyalıyor utanmadan...
Sonra ben dedim yeter gidip alalım, bir gittik ki ohoo altınlar çoktan harcanmış, bir güzel yemişler. Takılan gramlıkları da kayınvalidem konu komşunun düğününde takmış, çok işime yaradı valla diyor...
Donup kaldım, resmen dondum... Eşim hala ezikliğini yaşıyor bu durumun, tek laf edemiyor yani bana savunamıyor onları...
Ben olsaydim o altinlar yerine alinip konulmadan kapilarini acmazdim.
Hamileyim bu durumda basimi alip gitmeyi dusunemem mecbur katlaniyorum napiyim Allah herkesin yardimcisi olsunHadi yaişte o daha da kötü. Bu durumda eşine de bahane bulman gerekebilir. Öyle olsa ben katlanamazdım herhalde...
Hamileyim bu durumda basimi alip gitmeyi dusunemem mecbur katlaniyorum napiyim Allah herkesin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?