yeter artık kaynana yeter!!!

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
83
Kayınvalidemi tanıdığımdan beri, her yüzünü gördüğümde siniri bozulan biriyim. Yani 5 yıldır... Sinirimi sürekli bozmayı başarıyor sağolsun sağlı sollu...

Olaylar yaz yaz bitmez sadece son olayı yazacağım. Bana yaşattıklarının yanında bu olay devede kulak belki ama şu an inanılmaz gıcık oldum.

Her misafiri, hatta dış kapının dış mandalı biri evine gelse beni çağırır. Ameliyatlı halimle bile beni yatağımdan, sürekli telefonla taciz ederek kaldırmış ve misafir karşısına çıkartmış bir kişilik. Bununla kalsa iyi. Telefonu açıp bak şu şu elbiseni giy, altına şu ayakkabıyı giy. Saçına da mutlaka fön çektir, makyajını yap öyle gel diyor. Düğünümde çaldıkları altınlardan kurtarabildiğim 3 bileziğim var. Misafir gelince utanmadan o bilezikleri de tak diyor.

Neyse... Şu an hamileyim. 4 ay bulantım olduğu için çok rahattım, şimdi çok az ayaklandım. Hemen eşimle haber yollamış, haftasonu çok ama çok alakasız birileri gelecekmiş evine. Hiç tanımadığım insanlar, akraba falan değil. Eşimle haber edip gelsin demiş. Tabi ki kıyafet, saç, makyaj kurallarına uyulacak, bilezikler takılacak. Neymiş düğüne gelmemişler, takı getireceklermiş... Ve eşimle haber göndermesi ayrı bir saçmalık.

3 yılı aşkındır evliyim, hamileyim. Yeni gelinliğim mi kaldı Allah aşkına? Takıyı öne sürerek kandıracak aklı sıra. Ya hu sen benim 30 bin liralık altınımı düğün gecemde çaldın, 2 tane çeyrek alsam nolur almasam nolur şimdi? Ben de eşime ee alsın takıyı, biz sonra ondan alırız dedim. Sonra da aa ama iradesine sahip çıkamayıp onları da mı harcar yoksa dedim... Eşim üzüldü.

Şu an giyinip, süslenip misafir ağırlayacak halim yok, gerçekten. Hem de artık yeter. Gel deyince gelip, süs bebeği gibi oturtulmaktan sıkıldım. Sizce ne yapayım, gideyim mi? Lütfen bir akıl verin bana...

Dişlerini göster sana yazık karnında olan bebeğe yazık ,senin dinlenmen gereken bir dönem de yani podyuma manken mi çıkartıyorsun ,kendi misafirlerini kendin ağırla gelemem bende artık ne olursa olsun aranızda kocanda ağzını açıp iki laf edemiyorsa ona da yuh.

Sizce ne yapayim derken? Dediklerini yapmayacaksınız cok basit. En fazla araniz kotu olur ogluna sizi ne diye sikayet eder fon cek dedim cekmedi. Bilezik tak dedim takmadi diye mi insanlari uzmeyeyim kirmayayim diye kendinizi yipratiyorsun farkindamisin. Bak hamilesin.. lohusa olacaksin. Arana mesafe koymassan bebek olunca daha fazla sikintisini cekersin..

İşte, yeni gelinken çok hesap kitap yapamıyordum, daha iyi niyetli davranıyordum ve alıştı. Artık bir bebeğim olacak bıktım saf yeni gelin modundan.

Eşim bana karışmıyor, baskı yapmıyor ama o tarafa da yansıtmıyor çok...

Gitmeyin tabiiki..
Kararlı olum gitmeyin.. Eşiniz de kessin önünü bu zoraki davetlerin.
3 yıllık evliliğe takı getiren insanı görmeseniz de olur, ne alaka bu saatten sonra.. Saçmalamacalar

Siz yok demesini bilmemişsiniz. Gitmeyin haftasonu. Ararsa da gitmek istemediğinizi söyleyin. Daha sonra da aynı tutumu devam ederse siz de bu tavrı takınmaya devam edin. Er ya da geç pes edecektir.

Cagirdiginda gitmesen esin sorun ediyor mu? Etmiyorsa hep biseyleri bahane edip gitme hatta cogu zaman telefonlarina bile bakma kvnin, anlar istemedigi u uzun sure reddedince tekliflerini

Çok etmiyor sorun eşim. Ama o tarafa da pek sert durduğu söylenemez. Evet bundan sonra sürekli bahane bulmak gerek yoksa bir ömür taşınacağım oraya... Hayır yarın öbür gün bebeği bahane edecek. Şu geldi görmek istiyor getirin diye. Of offf

O zaman artık dişleri göstereceksin o bebeğin hatırına ilerde o çocuk süt beklerken seni şurdan şuraya koşturursa o zaman yanarsın niye ağzımı açmadım diye.

O zaman sorun sizde, kv de siz alistirmissiniz, her cagirdiginda gitmeyin, 10 kere cagiriyorsa 2 tanesine gidin siz de, hele ki cocuk 1 yasina girene kadar hicbirine gitmeyin, gittiginiz 3 seneye saysin

Sizi misafire hizmet edin diye mi çağırıyor?Eşiniz sorun etmiyorsa ağız birliği edin doktor risk var dedi yorulduğum üzüldüğüm için oluyormuş deyin.
Bileziği anladım gösteriş yapıyor da şunu giy bunu giy derken açık giyinmeyin anlamında mı söylüyor yoksa onlar da mı gösteriş için?Çok enteresanmış.
Siz kendi evinize akrabaları davet ediyor musunuz o zaman da illa ben de geleyim diyor mu?

Aynen öyle... Yeni gelinken bilmiyordum, çok saf davrandım... Artık tahammülüm kalmadı ne ona ne de o saçma çevresine...

Bunu dedim esim üzüldü demissin.
Eger bu anlattigin deve kulak ise. Gerisini dusunemiyorum.
Birak esin uzulsun. Sen uzulmuyor musun? Esin senin halini gormuyor mu?
Birsey demiyor mu?
Esin arkandami sen neden her dediklerini yapiyorsun?
Yok artik.
Be
Bizde bi seferinde esimin halasina bayram ziyaretine gidiyorduk. Spor giyindim.
Esim bunlarimi giydin degistirseydin orasi zengin muhit dedi. Dedim eee ne olmus. Ben bunlari giymek istedim giydim. Ayakkabalrini degisseydin barim dedi hic tinlamadim surat astim. Baktim giderken araba onune atlayip gulnsatiyorlar yam esim bi anneme bi babana aldi. Aldim kenara koydum suratimi astim. (Istemsiz)
Esim kizdin demi falan dedi. Evet dedim ben 30 yasindayim ne giyip giymecegimi biliyorum. Oraya gittik. Dedim burasimi zengin muhit? Zira hic benzemiyordu (meger oraya gitmemissiz evde yoklarmis)
Dedim ben kimseye uyamam onlar bana uysunlar.
Birakirsan sacinada basina makuajinada karisir.
Birakmayacaksinn o gunden sonra birdaha karismadi.
Kaynanam zarf atar onunyaoma bununyaoma yada ya ben izin vermezsem tarzi konusmlara bakar ki eşim birsey demiyor bende izin vermiyorum. Karistirsam devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…