Gitme, niye gidiyorsun??
Dişlerini göster sana yazık karnında olan bebeğe yazık ,senin dinlenmen gereken bir dönem de yani podyuma manken mi çıkartıyorsun ,kendi misafirlerini kendin ağırla gelemem bende artık ne olursa olsun aranızda kocanda ağzını açıp iki laf edemiyorsa ona da yuh.
Cagirdiginda gitmesen esin sorun ediyor mu? Etmiyorsa hep biseyleri bahane edip gitme hatta cogu zaman telefonlarina bile bakma kvnin, anlar istemedigi u uzun sure reddedince tekliflerini
O zaman artık dişleri göstereceksin o bebeğin hatırına ilerde o çocuk süt beklerken seni şurdan şuraya koşturursa o zaman yanarsın niye ağzımı açmadım diye.İşte, yeni gelinken çok hesap kitap yapamıyordum, daha iyi niyetli davranıyordum ve alıştı. Artık bir bebeğim olacak bıktım saf yeni gelin modundan.
Eşim bana karışmıyor, baskı yapmıyor ama o tarafa da yansıtmıyor çok...
O zaman sorun sizde, kv de siz alistirmissiniz, her cagirdiginda gitmeyin, 10 kere cagiriyorsa 2 tanesine gidin siz de, hele ki cocuk 1 yasina girene kadar hicbirine gitmeyin, gittiginiz 3 seneye saysinİşte, yeni gelinken çok hesap kitap yapamıyordum, daha iyi niyetli davranıyordum ve alıştı. Artık bir bebeğim olacak bıktım saf yeni gelin modundan.
Eşim bana karışmıyor, baskı yapmıyor ama o tarafa da yansıtmıyor çok...
Sizce ne yapayim derken? Dediklerini yapmayacaksınız cok basit. En fazla araniz kotu olurogluna sizi ne diye sikayet eder fon cek dedim cekmedi. Bilezik tak dedim takmadi diye mi insanlari uzmeyeyim kirmayayim diye kendinizi yipratiyorsun farkindamisin. Bak hamilesin.. lohusa olacaksin. Arana mesafe koymassan bebek olunca daha fazla sikintisini cekersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?