- 18 Aralık 2016
- 415
- 488
- 103
- 38
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Biktim artik kv nin o suratsiz kizina olan duskunlugunden. Biktimmmmm. Gormeniz lazimdi ben nisanliyken o b.k suratli mi evleniyordu yoksa ben mi evleniyordum belli degildi, resmen benimle yaristirdi kv o suratsizi. Benim bir erkek kardesim vardi, onun da bir suratsiz kizi ama ne kiskanirdi kv o asalagi benim kardesimden, ne laflar atardi ortaya, ne bicim ortalik karistirirdi gormeniz lazim. O esimle ne kavgalar ederdik, ne kavgalar, ne kavgalar.... En buyukleri de o b.k suratli kiz yuzunden (kizin sucu yoktu o zamanlar, kv ortaligi karistiriyordu, kiziyla beni yaristiriyordu surekli ve kardesimden kizini sakiniyordu surekli) Gorsen bir suratsizdir, bir cirkindir, kepce kulakli, koca burunlu, kara suratli, torba gozlu birsey, ne nisanda ne dugunde kimseler de gorumcen guzel bile demedi, oyle cirkin, meymenetsiz birsey, bir cana yakinligi, bir becerikliligi de yoktur, bize gelirlerdi, her geliste anasi kosesine sikistirirdi, iki dk mutfaga gelip bana yardim bile etmezdi. Yok nisanda o da kuafore gelecekmis, o gelirse benim kardesim gelmesinmis (ki kardesim sofor olarak geliyor, bii goturuyor, culsuzlarin arabalari yok ki, mecbur o goturecek, nasil gidecegiz kuafore), yok efendim bizim dugunde ya benim erkek kardesim onu dansa kaldirirsa imis (bunu kv fesati soylemis esime, o da gelmis bana soyluyor salak salak ya kardesin kardesimi dansa kaldirirsa diye korkuyor annem diyor, ama oyle gicik bir soyleyisi va rki sanki benim kardesim sapik da bunun ayparcasi gibi parlayan kardesine asilacak da kv de sapiktan korumaya calisiyor ayparcasini. Bne cok sinir oldum, anneme soyledim, annem de bize geldikleri gun benim ogluma boyle demissiniz, benim oglum hayatta boyle birsey yapmaz dedi, esimle bir kavgalar ettik, bir kavgalar aboooooo, gunlerce inim inim aglatti beni, gunlerce nisan atiyorum diye bagirdi telefonlarda, gunlerce salak gibi, gerizekali gibi ozurler diledim aglaya aglaya, inleye inleye...... salak kafaya tukureyim, at gitsin yuzugunu, milyon pismanim milyon, ahh ahh Allah firsat verse de o gunlere donsem, ne pislikler yapardim) Sonra bir de b.k suratli gorumce benim kinada bindalli giyecekmis, kv bunu bana soyledi, ben de hayir falan demedim, iyi de gelin gyer bindalliyi dedim, sadece o. Abooooo sen misin bunu diyen, gunlerce esim bir de bu yuzden kavga etti benimle, neymis efendim o b.k suratlinin en buyuk hayaliymis bindalli giymek, cocuklugundan beri bunun hayalini kurarmis, ben kim oluyormusum da buna karisiyormusum, bu sadece benim mi dugunummus, sadece benim mi her dedigim olacakmis bilmem ne bilmem ne aboooo neler neler, agzimdan burnumdan getirdiler, kv oglunu doldurup doldurup ustume saldi. Ya daha neler neler bi soylesem yazmakla bitmez. kv sine de tukureyim, b.k suratli kizina da... pislikler.Owwww çok dolusun
Yaaa bu insanların ağzı varsa çıldırtıyor beni bi sus dimi.herseye burnunu sokmaya olmaz zaten araba senin birde sahipleniyorlarmi kız git ehliyet al verme arabanı kendin sur
Eeeee oğullarına hep öyle yapıyorlar zaten benimkide söyler söyler bende hiç saklamadim kocamdan kavga ettiysek önce ben söyledim her söylediğimi de anlattım o yüzden bilir yalan söylemem saklamam bana inanır bu sefer kv sen bunu dedin dediği zaman aaaa ne demişim ben bişey demedimki oğlum ne dedim ben der ama yemezlerehliyetim var kuzum kullanıyorum ama çoğunlukla çalıştığım için yorgun oluyorum eşime kullandırıyorum.
eşimle bir yere gitmek için kaynanamla kayınpederimi almaya gittiğimizde adam beni ön koltuktan kaldırıp arkaya yolluyor.
sanki kendi malı ya!
eşimi düşündüğümden bir şey demiyordum ama artık lafımı sakınmıyorum hiç.
onun yanında kaynanam bir melaike
Biktim artik kv nin o suratsiz kizina olan duskunlugunden. Biktimmmmm. Gormeniz lazimdi ben nisanliyken o b.k suratli mi evleniyordu yoksa ben mi evleniyordum belli degildi, resmen benimle yaristirdi kv o suratsizi. Benim bir erkek kardesim vardi, onun da bir suratsiz kizi ama ne kiskanirdi kv o asalagi benim kardesimden, ne laflar atardi ortaya, ne bicim ortalik karistirirdi gormeniz lazim. O esimle ne kavgalar ederdik, ne kavgalar, ne kavgalar.... En buyukleri de o b.k suratli kiz yuzunden (kizin sucu yoktu o zamanlar, kv ortaligi karistiriyordu, kiziyla beni yaristiriyordu surekli ve kardesimden kizini sakiniyordu surekli) Gorsen bir suratsizdir, bir cirkindir, kepce kulakli, koca burunlu, kara suratli, torba gozlu birsey, ne nisanda ne dugunde kimseler de gorumcen guzel bile demedi, oyle cirkin, meymenetsiz birsey, bir cana yakinligi, bir becerikliligi de yoktur, bize gelirlerdi, her geliste anasi kosesine sikistirirdi, iki dk mutfaga gelip bana yardim bile etmezdi. Yok nisanda o da kuafore gelecekmis, o gelirse benim kardesim gelmesinmis (ki kardesim sofor olarak geliyor, bii goturuyor, culsuzlarin arabalari yok ki, mecbur o goturecek, nasil gidecegiz kuafore), yok efendim bizim dugunde ya benim erkek kardesim onu dansa kaldirirsa imis (bunu kv fesati soylemis esime, o da gelmis bana soyluyor salak salak ya kardesin kardesimi dansa kaldirirsa diye korkuyor annem diyor, ama oyle gicik bir soyleyisi va rki sanki benim kardesim sapik da bunun ayparcasi gibi parlayan kardesine asilacak da kv de sapiktan korumaya calisiyor ayparcasini. Bne cok sinir oldum, anneme soyledim, annem de bize geldikleri gun benim ogluma boyle demissiniz, benim oglum hayatta boyle birsey yapmaz dedi, esimle bir kavgalar ettik, bir kavgalar aboooooo, gunlerce inim inim aglatti beni, gunlerce nisan atiyorum diye bagirdi telefonlarda, gunlerce salak gibi, gerizekali gibi ozurler diledim aglaya aglaya, inleye inleye...... salak kafaya tukureyim, at gitsin yuzugunu, milyon pismanim milyon, ahh ahh Allah firsat verse de o gunlere donsem, ne pislikler yapardim) Sonra bir de b.k suratli gorumce benim kinada bindalli giyecekmis, kv bunu bana soyledi, ben de hayir falan demedim, iyi de gelin gyer bindalliyi dedim, sadece o. Abooooo sen misin bunu diyen, gunlerce esim bir de bu yuzden kavga etti benimle, neymis efendim o b.k suratlinin en buyuk hayaliymis bindalli giymek, cocuklugundan beri bunun hayalini kurarmis, ben kim oluyormusum da buna karisiyormusum, bu sadece benim mi dugunummus, sadece benim mi her dedigim olacakmis bilmem ne bilmem ne aboooo neler neler, agzimdan burnumdan getirdiler, kv oglunu doldurup doldurup ustume saldi. Ya daha neler neler bi soylesem yazmakla bitmez. kv sine de tukureyim, b.k suratli kizina da... pislikler.
Eeeee oğullarına hep öyle yapıyorlar zaten benimkide söyler söyler bende hiç saklamadim kocamdan kavga ettiysek önce ben söyledim her söylediğimi de anlattım o yüzden bilir yalan söylemem saklamam bana inanır bu sefer kv sen bunu dedin dediği zaman aaaa ne demişim ben bişey demedimki oğlum ne dedim ben der ama yemezler
Vallahi biz aynı bahçenin içindeyiz bir ay önce yemeyi ayırdık artık ayrı yiyoruz ve o günden beri hiç kavga etmedik esimle o kadar soyliyim sana valla benimki hiç annemdir demez çat çat söyler atar lafını esirgemez hakkaniyetlidir kimin hatası varsa söylereşlerimizle bal böreğiz aslında var ya şu insanlar olmasa.
bizden bir el çekseler keşke.
bende kayınpederime öyle derken eşim vardı ama bir şey demedi.
o da biliyor babasını ama işte baba atadır gibi abuk bir mantığı var.
ah ahh damat olmak vardı canım.
annem de kocama pervane oluyor.
kocasından önce eşimin tabağını doldurur düşün.
Vallahi biz aynı bahçenin içindeyiz bir ay önce yemeyi ayırdık artık ayrı yiyoruz ve o günden beri hiç kavga etmedik esimle o kadar soyliyim sana valla benimki hiç annemdir demez çat çat söyler atar lafını esirgemez hakkaniyetlidir kimin hatası varsa söyler
Seninki yirmi lira vermiş benimki bana bir gün önce bana tatlı yapiver dedi bir tepsi kadayıf yaptım baktım bayram günü 10 lira almış eline al diyor git almam dedim sanki ben 10 lirasına kaldım onunohh ne güzelmiş eşinin tutumu. benimkinde ana babanın hatasını söylemek saygısızlıktır saçmalığı var. hoş ben babasına laf soktuğumda bana neden dedin demiyor daadam bana bayramda 20 tl verdi hahahah bir de cimri düşün. katmerli bela
Seninki yirmi lira vermiş benimki bana bir gün önce bana tatlı yapiver dedi bir tepsi kadayıf yaptım baktım bayram günü 10 lira almış eline al diyor git almam dedim sanki ben 10 lirasına kaldım onun
Ahahahaha helal sana oglunuda laf sokuyorsun ama az bile hakediyorlar bana söylediği lafları duysan ne pişkinlik bu dersin ama az kaldı taşınıyorumhahahah kız dışardan alsa tatlıyı bile 10 liraya alamaz o neyin kafasını yaşıyor?
kayınpederimin cimriliğine rakip çıktı
eşime dedim ki ertesi gün 'ben bu gün çerçeve alacağım.'
o da neden dedi.
bende babanın verdiği parayı çerçeveye koyacağım dedim.
kocamdan ses yok
Ahahahaha helal sana oglunuda laf sokuyorsun ama az bile hakediyorlar bana söylediği lafları duysan ne pişkinlik bu dersin ama az kaldı taşınıyorum
En güzeli canım yok eşim musade etmez ona benim en büyük şansım o yoksa çok. Zor olurdu benim icintahmin ederim canım inan.
oh taşınman süper olmuş.
gerçi onların eli kolu her yere yeter.
bende memlekete taşınacağım inşallah.
istanbula da onlara da elveda diyeceğim.
Bize soran mi var canım.bende neler neler yaptım ama.çözüm olmadı.kendi haline bıraktım ne hali varsa görsünKız siz nasıl gönderiyorsunuz öyle tatile falan keserim o adamı ben
Niye evlenmiş o zaman yakmasaymis senn başını ne bu beBize soran mi var canım.bende neler neler yaptım ama.çözüm olmadı.kendi haline bıraktım ne hali varsa görsün
Bende hep bunu sorguluyorumNiye evlenmiş o zaman yakmasaymis senn başını ne bu be
Sen o kocanı gönder benim kocadan bişeyler kapsin benimki biryere gidecek hemde tatile annesiyle kessem gitmez adam bensiz tuvalete gitmeyecek yakındaBende hep bunu sorguluyorum
Benim kocam o ne kılınır adam derSen o kocanı gönder benim kocadan bişeyler kapsin benimki biryere gidecek hemde tatile annesiyle kessem gitmez adam bensiz tuvalete gitmeyecek yakında
Allah'ını seversen ciddi söylüyorum şu b.k suratlının fotosu varsa özelden atar mısın çok merak ettimBiktim artik kv nin o suratsiz kizina olan duskunlugunden. Biktimmmmm. Gormeniz lazimdi ben nisanliyken o b.k suratli mi evleniyordu yoksa ben mi evleniyordum belli degildi, resmen benimle yaristirdi kv o suratsizi. Benim bir erkek kardesim vardi, onun da bir suratsiz kizi ama ne kiskanirdi kv o asalagi benim kardesimden, ne laflar atardi ortaya, ne bicim ortalik karistirirdi gormeniz lazim. O esimle ne kavgalar ederdik, ne kavgalar, ne kavgalar.... En buyukleri de o b.k suratli kiz yuzunden (kizin sucu yoktu o zamanlar, kv ortaligi karistiriyordu, kiziyla beni yaristiriyordu surekli ve kardesimden kizini sakiniyordu surekli) Gorsen bir suratsizdir, bir cirkindir, kepce kulakli, koca burunlu, kara suratli, torba gozlu birsey, ne nisanda ne dugunde kimseler de gorumcen guzel bile demedi, oyle cirkin, meymenetsiz birsey, bir cana yakinligi, bir becerikliligi de yoktur, bize gelirlerdi, her geliste anasi kosesine sikistirirdi, iki dk mutfaga gelip bana yardim bile etmezdi. Yok nisanda o da kuafore gelecekmis, o gelirse benim kardesim gelmesinmis (ki kardesim sofor olarak geliyor, bii goturuyor, culsuzlarin arabalari yok ki, mecbur o goturecek, nasil gidecegiz kuafore), yok efendim bizim dugunde ya benim erkek kardesim onu dansa kaldirirsa imis (bunu kv fesati soylemis esime, o da gelmis bana soyluyor salak salak ya kardesin kardesimi dansa kaldirirsa diye korkuyor annem diyor, ama oyle gicik bir soyleyisi va rki sanki benim kardesim sapik da bunun ayparcasi gibi parlayan kardesine asilacak da kv de sapiktan korumaya calisiyor ayparcasini. Bne cok sinir oldum, anneme soyledim, annem de bize geldikleri gun benim ogluma boyle demissiniz, benim oglum hayatta boyle birsey yapmaz dedi, esimle bir kavgalar ettik, bir kavgalar aboooooo, gunlerce inim inim aglatti beni, gunlerce nisan atiyorum diye bagirdi telefonlarda, gunlerce salak gibi, gerizekali gibi ozurler diledim aglaya aglaya, inleye inleye...... salak kafaya tukureyim, at gitsin yuzugunu, milyon pismanim milyon, ahh ahh Allah firsat verse de o gunlere donsem, ne pislikler yapardim) Sonra bir de b.k suratli gorumce benim kinada bindalli giyecekmis, kv bunu bana soyledi, ben de hayir falan demedim, iyi de gelin gyer bindalliyi dedim, sadece o. Abooooo sen misin bunu diyen, gunlerce esim bir de bu yuzden kavga etti benimle, neymis efendim o b.k suratlinin en buyuk hayaliymis bindalli giymek, cocuklugundan beri bunun hayalini kurarmis, ben kim oluyormusum da buna karisiyormusum, bu sadece benim mi dugunummus, sadece benim mi her dedigim olacakmis bilmem ne bilmem ne aboooo neler neler, agzimdan burnumdan getirdiler, kv oglunu doldurup doldurup ustume saldi. Ya daha neler neler bi soylesem yazmakla bitmez. kv sine de tukureyim, b.k suratli kizina da... pislikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?