- 24 Haziran 2017
- 34
- 79
- 3
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Yani bu kadar basit olsa herkes oturur konuşur canım zaten ama içinde olunca öyle değil maalesef..Kusura bakmayin ama kimisi de gerçekten abartıyor.. bu konu için demiyorum ama benim de dahil olduğum güruh bazen hadsizlesebiliyor... kocasini annesiyle görüstürmeyeni mi dersin eltisine olan kiskancligini kocasindan cikartan mi dersin .. birazda kendimize dönüp bir bakalim hatayi nerede yapiyoruz .. oldu ki gercekten kotu niyetli fesat vb bi kayinvalideniz var.kendinize bunu dert edeceğinize alır karşima konusurum böyle davranmasinin altinda yatan mutlaka psikolojik veya baska sebeplerini sorarim hemde eşimin yaninda ... makul cevaplar veremiyorsa sadece saygı gosteririm esim icin.. olur biter .. sevmek zorunda degiliz sırrınızı özelinizi paylaşmayın cahil değilse anlar herhalde ...
Yani bu kadar basit olsa herkes oturur konuşur canım zaten ama içinde olunca öyle değil maalesef..
Sadece saygı gösteririm dediğiniz kısım mesafeli olmaya geliyor.Kusura bakmayin ama kimisi de gerçekten abartıyor.. bu konu için demiyorum ama benim de dahil olduğum güruh bazen hadsizlesebiliyor... kocasini annesiyle görüstürmeyeni mi dersin eltisine olan kiskancligini kocasindan cikartan mi dersin .. birazda kendimize dönüp bir bakalim hatayi nerede yapiyoruz .. oldu ki gercekten kotu niyetli fesat vb bi kayinvalideniz var.kendinize bunu dert edeceğinize alır karşima konusurum böyle davranmasinin altinda yatan mutlaka psikolojik veya baska sebeplerini sorarim hemde eşimin yaninda ... makul cevaplar veremiyorsa sadece saygı gosteririm esim icin.. olur biter .. sevmek zorunda degiliz sırrınızı özelinizi paylaşmayın cahil değilse anlar herhalde ...
Deve ile ilgili kısma % 100 katılıyorum :)Canım peki ne yapalım yani saç baş kavga mı edelim kendimizi mi perişan edelim .. bence değmez... ya bu deveyi güdeceksin bi sekilde yada bu diyardan gideceksin .. baska care yok ne yazik ki ..
Anlamıyorum bu anneleri evlenmiş oğlun bir karısı var artık çocuğu var senle tatile gitmek niye evlendi diye evlatlıktan çıkmıyor ya evlenene kadar yüzüne bakmazlar evlenince oğlu paşa torunu veliaht olur kıymete biner elin kızı yemesin bende yicem oğlumun parasını derlerDemesi kolay.gerci.almazsam kalır nolcak ki.
anası bulur ona bir kız
Zaten erkekler öyle dediği için olaylar büyüyor krize dönüşüyor zamanında müdahale etmiyorlar
Bizim de öfkemiz artıyor inceden inceye birikiyor zamanı gelince de sunuluyor
Şu bir gerçek biz söyleyince kvye etki etmiyor kendi çocuğundan duyması farklı
aynen ya, ben de bunu hiç anlamıyorum.
ben annemi az köşeye çekip uyarmamışımdır hataları hakkında.
Allah mı bu anne yahu, hangi insana hatalısın diyemez bir insan?
bi de yirmi küsür sene aynı evde yaşadığın annen yani.
saygı demesinler totomla gülerim
Bu gene çok büyük bir olay değil.ben evleneli 4 yıl oldu, eşimi tanıyalı 8 yıl olacak.
artık eşimden fayda yok anladım.
valla kendim söylüyorum artık kayınvalideme.
örneğin; ramazanda sahur vaktinde eşime çağrı atıp kaldırıyordu.
halbu ki gerek yok ben ondan önce kalkıp hazırlıyorum sofrayı.
zaten Allah kabul ederse bende oruçluyum zaten.
eşime dedim ki: 'ne o öyle annen seni sahurda çaldırıyor? bekar evinde misin? eşin yok mu senin kaldıracak? anne cemre kaldırıyor zaten desene' dedim.
tabi ki söylemedi.
bende annesine 'anne ben zaten kalkıyorum, oruç tutuyorum çok şükür. oğlunu da kaldırıyorum. bence sen çaldırma artık gerek yok' dedim.
aldı mesajı tabi.
bir daha telefonda hiç ses yok sahurda :)
Bu gene çok büyük bir olay değil.
Diğer türlüde konuşmuyor erkekler.
Benim hamileyken hiç midem bulanmadı hiç bir yemekten tiksinmedim.
Eşimin annesi tam tersi 3 ay kusmuş.
Kadın bana ne dedi biliyor musun Allah dağına göre kar verirmiş
Valla çek. Resti çıkart evine bu nasıl iş böyle çekilmez ki
Sen ömür boyu orada mı kalacakmissin olcak iş mi bu sattirma sakın adama bak yaaaDün de evi satmaya karar verdi? Ağlamaktan heba oldum
Sen ömür boyu orada mı kalacakmissin olcak iş mi bu sattirma sakın adama bak yaaa
Canım kocanla kavga etme yanına çek yoksa tamamen uzaklaşır kv istediği olmasınOfff, kavga edip duruyoruz. Ben daha önceden hiç eşimle bu kadar kötü olduğumuzu bilmem
Canım kocanla kavga etme yanına çek yoksa tamamen uzaklaşır kv istediği olmasın
Canım kocanla kavga etme yanına çek yoksa tamamen uzaklaşır kv istediği olmasın
Çok zor işin o evden çıktın çıktın çıkamadın bu iş zor yürürBana:
"Başka karı mı yok bana!"
"Evlenirim"
"Sen kimsin?"
"İstediğimi yaparım!"
"Seni babanın ahırına koyar gelirim!"
"Sen kendini ne zannediyorsun?"
"Defol git şurdan!!" vs vs vs cümleler de kurmaya başladı. Ee haliyle öyle fitinde bizde kavga ediyoruz. Olmaz ki böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?