- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?Bana:
"Başka karı mı yok bana!"
"Evlenirim"
"Sen kimsin?"
"İstediğimi yaparım!"
"Seni babanın ahırına koyar gelirim!"
"Sen kendini ne zannediyorsun?"
"Defol git şurdan!!" vs vs vs cümleler de kurmaya başladı. Ee haliyle öyle fitinde bizde kavga ediyoruz. Olmaz ki böyle ya
Çok zor işin o evden çıktın çıktın çıkamadın bu iş zor yürür
Ama buraya gelince! KV'denNe yapmayı düşünüyorsunuz?
Eşiniz size insan olarak değer vermiyor
ne oldu son durumunuz merak ettimAma buraya gelince! KV'den
ne ekersen onu biçersin.ne diyosun Allahını seversen.
zalime zalim de mi demeyecez, tepki de mi göstermiycez neymiş ilerde ben de zalim olurum diye.
yok ya?
ilerinin sorunlu oğlan anası detectedAllah gelinine sabır versin şimdiden
Bir anlasak .... Benim kayın validem , sevgili kocamla tatile gidiyorlar ...(bensiz!) :))Gerçekten artık yeter ailelerimiz bizi nazlı yetiştirdi bu boya getirdi evlendirdi yetmedi hala yardım ediyorlar destekleri hiç eksik olmuyor buna rağmen anlayışlılar
peki kv onların bu havası kime yardım etmez bizi hizmetçi gibi görür dedikodumuzu yapar kuyumuzu kazar yetmez bizi kötüler eşimizi doldurur
peki ama niye???
benim annem annede bu kadın anne değilmi ???
ailem beni onlara ezsin sövsün hizmetçilik yapayım diye vermedi
ben onu annem gibi gördükçe yaptıkları yetti burdada her açılan 3 konudan biri kv ne istiyosunuz bu gelinlerden????
offf
Değil yüzünü görmek adını duySam çıldırıyorum nden yapıyorlar bunu nden anlam veremiyorum
Benim ki gitti bile şekerim :)Bir anlasak .... Benim kayın validem , sevgili kocamla tatile gidiyorlar ...(bensiz!) :))
Kız siz nasıl gönderiyorsunuz öyle tatile falan keserim o adamı benBenim ki gitti bile şekerim :)
Yok annecim sen öyle olurmusun hiç bize öyle davranmazsin ben öyle olanlar için demiştim deseydingeçen gün burdan gazı alıp kayınvalideme 'ne istiyor bu erkek anaları? çiftler bu yüzden boşanıyor yazık ya' demiş bulundum bayram yemeğinde bir konuşma içinde
sonra o da bana 'ben öyle değilim değil mi?' dedi.
ses çıkarmadım
Yok annecim sen öyle olurmusun hiç bize öyle davranmazsin ben öyle olanlar için demiştim deseydin
Ahahahaha benimki de gece ışığı görse sabah sorar bi yere gitsek 40 soru sorar bişey yapmak istesek kendi fikrini empoze etmeye çalışır ama sorsan ben ne yapıyorum sana karışmıyorum der bir ara takmıştı bankaya postaneye markete takiliyordu peşime en son dedim yeter her yerde peşindesin ne var gelsem napiyor umarım ben sana dedi :')şimdi yok yere yalan söyleyip günaha girmeyeyim dedim
sen zaten bir tane ben kötüyüm haksızım diyen kaynana gördün mü?
tabi ki onlar melek, şeytan olan diğer kaynanalar
Ahahahaha benimki de gece ışığı görse sabah sorar bi yere gitsek 40 soru sorar bişey yapmak istesek kendi fikrini empoze etmeye çalışır ama sorsan ben ne yapıyorum sana karışmıyorum der bir ara takmıştı bankaya postaneye markete takiliyordu peşime en son dedim yeter her yerde peşindesin ne var gelsem napiyor umarım ben sana dedi :')
İzliyor zaten merak etme canım bağımlı onlara sabaha kadar olsa izler yinedeyahu git diğer kaynanalar gibi evlendirme programı izle peşimden düş deseydin
ben çalışıyorum o yüzden 15 günde bir görüyorumdur belki.
benim sorunum da; kaynanamın hiç kızı yok 4 oğlu var.
benim eşimi kızı sanıyor. her gün arayıp günün özetini çekiyor.
ben bile annemle o kadar değilim düşün.
ha kayınpederle ilgili bir topik bulursam vay o zaman kayınpederimin haline!
çok kulağı çınlar
Owwww çok dolusunGelin eldir, elkizidir, oglan aman agam, pasamdir. O da cok kiymetli oldugundan degil de evlenince ayrica kiymete biner, elkizi var ya artik ortada.
Benim de en cok kizdigim nokta o suratsiz, o hicbir halta benzemeyen cirkinlik abidesi, beceriksiz, insanlik nedir bilmeyen, gerizekali gorumcenin sanki dunya guzeli, dunya akillisi, dunya cicisi, dunya beceriklisi kesilmesi ve oyle de muamele gormesi. Koca tarafi da, kv de, o b.k suratli gorumce de bi defolup gitsinler, benden uzak olsunlar da kendilerini ne b.k sanarlarsa sansinlar, gorgusuzler.
Gelin eldir, elkizidir, oglan aman agam, pasamdir. O da cok kiymetli oldugundan degil de evlenince ayrica kiymete biner, elkizi var ya artik ortada.
Benim de en cok kizdigim nokta o suratsiz, o hicbir halta benzemeyen cirkinlik abidesi, beceriksiz, insanlik nedir bilmeyen, gerizekali gorumcenin sanki dunya guzeli, dunya akillisi, dunya cicisi, dunya beceriklisi kesilmesi ve oyle de muamele gormesi. Koca tarafi da, kv de, o b.k suratli gorumce de bi defolup gitsinler, benden uzak olsunlar da kendilerini ne b.k sanarlarsa sansinlar, gorgusuzler.
İzliyor zaten merak etme canım bağımlı onlara sabaha kadar olsa izler yinede
Benimkide dünya onun etrafında dönsün ister o yön versin herkesi yonlendirsin etrafında pervane etsin bugün sabah bana karnı arıyormuş cırcır olmuş ölmesi yakınmış onu söylüyor dedim 3 yaşında 5 yasindada ölen var sen hastayım diyorsun bende hastayım bende yaz girdiğinden beri öyleyim üç gündür yemek yiyemedim çenemi açamadım agridan uyku uyuyamadım yirmilik dış çıkartıyorum ben bişey demiyorum herkes hasta dedimcinnet gecirecem artık hastalık hastası halinden
Yaaa bu insanların ağzı varsa çıldırtıyor beni bi sus dimi.herseye burnunu sokmaya olmaz zaten araba senin birde sahipleniyorlarmi kız git ehliyet al verme arabanı kendin surbender bir kayınpeder var 5 kaynanaya bedel.
düşman başına mazallah.
geçen gün liseye gidecek kaynım var parfüm sıkmış.
benim de alerjim var ya nasıl bineceğim şimdi senle aynı arabaya dedim kaynıma.
kayınpederim ne dese beğenirsin?
sana taksi çağırırız sen onla gelirsin dedi.
ben ne dedim sence?
arabanın kredisini kim ödüyorsa o arabayla gelir, taksi de başkalarına düşer dedim.
Allah affetsin.
delirtecek kız beni adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?