Yeter artık ne istiyor bu kayınvalideler

Aynen yaaa ben neler yaptım kız neler kürtaj olmak zorunda kaldım iki gün sonra hastanelik oldu kv iki gece sabaha o halimle acilde bekledim yetmedi 5 gece hastanede yattım yetmedi çıktı geldi evimde çocuk gibi baktım ameliyat oldu iki kere bebek gibi baktım eltim olmasına rağmen ben kalırım dedim sonuç en kötü ben herşeyi yapan eltim şuan çocuğum kızım ben sadece sibel

Kıskanıyorlar
Gelinleri rakip olarak görüyorlar
Ve de eşler buna müsade veriyor

Çok gücüme gidiyor böyle yapması tövbe yarabbim yaa kp yaşasaydı keşke ne iyi insanmış böyle bir kadınla en çok 47 yaşına kadar yasamis

Erkek anasi olarak cevap veriyorum ; yok oyle bir dunya :)
Oglumu sevecek ve mutlu edecek kadina dunyalari veririm
Iste bunu diyen insanlarin zihniyetleri buradaki kv sorunu , o insanin kizi olsa ayni seyleri de damadina yapardi emin olun

Ben kv olduğumda çooook mesafeli olmaya ve huzurevine gitmeye karar verdim yaşlılığımda çünkü gereksiz bir samimiyet birbirimizi sıkmaya gerek yok, gençler ne yaparlarsa yapsınlar ama gerçi şimdi bi çocuk doğuruyoruz annem baksın kv baksın ama karışmasın, düğün yapıyoruz kv kp ödesin, alsın, taksın ana karışmasın insanların hayat kalitesini düşürüyoruz bir yerde, kadının kendi evinde davul fırın, bize ankastre al diyoruz, böyle olunca sa baştan bileniyor insanlar.

benim kvde de
eşime sen beni değil karını tercih ettin ya ben hayatta kimseye güvenmem artık dedi.
evlendiğimiz zaman

sanki ben üzerine kuma geldim
sen annesin , ben eş.

Yaparsın yapmadın olarak görür yapmazsın neden yapmadın der. Araya koy mesafeyi bak o zaman kafan nasıl rahat oluyor :)

Çok gücüme gidiyor böyle yapması tövbe yarabbim yaa kp yaşasaydı keşke ne iyi insanmış böyle bir kadınla en çok 47 yaşına kadar yasamis
Elbette gücüne gider.
Ama tek bir şey söyleyeyim, sen kendini üzmekle kalırsın, senin canını sıkana hiçbir şey olmaz.
Hatta üzüldüğünü görürse daha da hoşuna gider

Bu tür kv'lerin evlere eşya aldığını mı düşünüyorsunuz,? Genelde erkekler kendi yapıyor ailesinin yardım ettiği çok az görülmüş ki öyle ailelere helal olsun.
Eşim her şeyi kendi aldı biz kız tarafı olarak almamız gerekenleri aldık.

Kv min tek yaptığı şey taşları toplayıp sepete koymak üstün yapma çiçek biriktirip getirmek. Kapı çarpmasın dye kapının önüne koyduğum için benden habersiz alıp gizlice götürmek.
O anda kapıya konulacak en agır şey oydu bende koydum. Buna kırılan biri benim kına hediyemi banyonun klozetinin üzerine koymazdı:)

Gitmeyin.
Mutsuz ve huzursuz olacağınız, hizmetçi muamelesi göreceğiniz yere gitmeyin.
Eşiniz de olsa buna mecbur değilsiniz.
Hayatınız hatta tek bir gününüz bile değersiz değil.

benim kvde de
eşime sen beni değil karını tercih ettin ya ben hayatta kimseye güvenmem artık dedi.
evlendiğimiz zaman

sanki ben üzerine kuma geldim
sen annesin , ben eş.
O nasıl laf yaaa.
Hey Allahım hey.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın, bizlere de hayırlı insan olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…