- 29 Ocak 2015
- 6.981
- 127.671
- 748
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Amin amin. Zaten bu tür insanlarla baş edilemiyor malesef. O yüzden en güzeli Allah’a havale etmekBenim için ne düşünüyorsa başına fazlasıni versin ben düşünüyorsam banada versin diyecek başka birşey yok
Aynen yaaa ben neler yaptım kız neler kürtaj olmak zorunda kaldım iki gün sonra hastanelik oldu kv iki gece sabaha o halimle acilde bekledim yetmedi 5 gece hastanede yattım yetmedi çıktı geldi evimde çocuk gibi baktım ameliyat oldu iki kere bebek gibi baktım eltim olmasına rağmen ben kalırım dedim sonuç en kötü ben herşeyi yapan eltim şuan çocuğum kızım ben sadece sibelBöyleleri başka bir çeşit ya. Sinirlendiriyor insanı. Gerçekten oglunu geçtim kendisine bile saygısı olmayan tamamen özgüven eksik kendini tavana çıkarmaya çalışan başkalarını etmekten hoşlanan saçma sapan bir tipler. Köküne kibrit suyu.
Dedim de hangi kv beni dinliyor ki :))Çok iyi dedin :)
KıskanıyorlarGerçekten artık yeter ailelerimiz bizi nazlı yetiştirdi bu boya getirdi evlendirdi yetmedi hala yardım ediyorlar destekleri hiç eksik olmuyor buna rağmen anlayışlılar
peki kv onların bu havası kime yardım etmez bizi hizmetçi gibi görür dedikodumuzu yapar kuyumuzu kazar yetmez bizi kötüler eşimizi doldurur
peki ama niye???
benim annem annede bu kadın anne değilmi ???
ailem beni onlara ezsin sövsün hizmetçilik yapayım diye vermedi
ben onu annem gibi gördükçe yaptıkları yetti burdada her açılan 3 konudan biri kv ne istiyosunuz bu gelinlerden????
offf
Değil yüzünü görmek adını duySam çıldırıyorum nden yapıyorlar bunu nden anlam veremiyorum
Çok gücüme gidiyor böyle yapması tövbe yarabbim yaa kp yaşasaydı keşke ne iyi insanmış böyle bir kadınla en çok 47 yaşına kadar yasamisYani işine hangisi gelirse o çocuğundan yana oluyor.
İki yüzlü davranıyor. Bu da onun hiçbir evladına değer vermediğini gösteriyor.
İnsan evladına çıkarı olduğu için değil, işine geldiği için değil de sırf yavrusu olduğu için yaklaşsaydı bugün bu tür konular konuşulmazdı.
Yazık oğlu karısını savunuyor diye buna bile katlanamıyor. Acıyorum sadece acıyorum bunlara
Ben eşimle odada uzanıyorduk self yapıyorduk gelip aramızda uzanmışlığı fotoğrafa girmişliği var fotoyu görenler şokk
Erkek anasi olarak cevap veriyorum ; yok oyle bir dunya :)Burdan bı tanıdığım sohbet ederken espiriyle , benim oğluşum kıymetli ben tam kaynanalik yaparım dedi
Erkek analarına sormak lazım böyle düşünen niye böyle düşünüyor diye
Kızı olanlar ile oğlu olanlar arasında ki fark ne gerçekten anlamıyorum kayinvalidelerin derdi ne gerçekten anlamıyorum
Çok doğru eşim evlenene kadar KV nin umrunda olmazdı. Evlenince de abow kör öldü badem gözlü oldu :))Bence bu kvalidelerin içinde oğullarını paylaşamama duygusu yatıyor .
Oğlu evlenince oğlu oluyor ve kıymetleniyor .
benim kvde deEe, kurulacak yeni bir yuva ile oğullarının hayatındaki bir numaralı kadın tahtına eşi geçeceği için, o tahta yapışıp ağlamaları, sizi tahttan itmeye çalışmaları, olmuyorsa tahtı ateşe vermeleri bundan. Hele kendi kocalarının göstermediği ilgiyi oğullarında aramalar filan...
Ya bazıları o kadar ileri gidiyor ki (burada okuduğum bir konuydu aklımda iz etmiş), gelini artık sinirle "Oğlunla evlen bari" dediğinde "Nikah düşmüyor ki, düşse" diyen kaynanaları okudu bu gözler.
Ben de bi erkek çocuk annesiyim, yine de bu kafayı anlamıyorum, hiç anlamayayım da inşallah.
Aynen yaaa ben neler yaptım kız neler kürtaj olmak zorunda kaldım iki gün sonra hastanelik oldu kv iki gece sabaha o halimle acilde bekledim yetmedi 5 gece hastanede yattım yetmedi çıktı geldi evimde çocuk gibi baktım ameliyat oldu iki kere bebek gibi baktım eltim olmasına rağmen ben kalırım dedim sonuç en kötü ben herşeyi yapan eltim şuan çocuğum kızım ben sadece sibel
Çok doğru eşim evlenene kadar KV nin umrunda olmazdı. Evlenince de abow kör öldü badem gözlü oldu :))
Çok doğru eşim evlenene kadar KV nin umrunda olmazdı. Evlenince de abow kör öldü badem gözlü oldu :))
Elbette gücüne gider.Çok gücüme gidiyor böyle yapması tövbe yarabbim yaa kp yaşasaydı keşke ne iyi insanmış böyle bir kadınla en çok 47 yaşına kadar yasamis
Abla keşke benim kv sen olsaydın :))Allah iyilerle karşılaştırsın :)
Abla keşke benim kv sen olsaydın :))
Ben kv olduğumda çooook mesafeli olmaya ve huzurevine gitmeye karar verdim yaşlılığımda çünkü gereksiz bir samimiyet birbirimizi sıkmaya gerek yok, gençler ne yaparlarsa yapsınlar ama gerçi şimdi bi çocuk doğuruyoruz annem baksın kv baksın ama karışmasın, düğün yapıyoruz kv kp ödesin, alsın, taksın ana karışmasın insanların hayat kalitesini düşürüyoruz bir yerde, kadının kendi evinde davul fırın, bize ankastre al diyoruz, böyle olunca sa baştan bileniyor insanlar.
Yaa balayından döndük 3 gün sonra bize geldiler ve 1 ay kaldılar bir tek onlarda değil bir tonda misafir getirdiler düşündükçe nefret ediyorum bide bayramda eşim beni oraya götürüyor hemde bir haftalığına
O nasıl laf yaaa.benim kvde de
eşime sen beni değil karını tercih ettin ya ben hayatta kimseye güvenmem artık dedi.
evlendiğimiz zaman
sanki ben üzerine kuma geldim
sen annesin , ben eş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?