- Konu Sahibi nefesimmizz
Meraba arkadaslar.. Nereden baslayim bilmiyorum ama artik cok bunaldim kimseye belli etmemeye calismaktan... Herkes bikti sanki benim durumumdan, buyuzden kimseye anlatamiyorum.. Sadece yalniz kaldigimda agliyorum dayanamiyorum.. Neyse... Bi senelik iliskim vardi ve ilk kez ciddi dusunmustum biriyle... Ayni sokakta oturuyoruz malesef... Ailelerimiz din gorusleri farkli oldugu icin istemedi ve ben defalarca ayrildim.. Son ayrilmamizda benim mutlu olmami istiyosan bidaha arama dedim ve bitti.. Snrasinda erkek kuzeninin yasli kadin arkadaslariyla birlikte takilmaya basladi... Facebookta hep biyerlerde etiketlenmeler fln... Ama bu konuda konustugumuzda, evden.uzaklasmak icin dedi hep.. Ailesi cok tepki gosteriyomus.. Bizi bile karsina aldigin kiz bak birakti seni fln diyolarmis.. Surekli kavga ediyolarmis.. Beni sevdigine inaniyorum aslinda... Ve bende cok seviyorum malesef... Daha kotusude gun gectikce daha kotu oluyorum.. Cok ozluyorum, ayni sokaktayiz.ama goremiyorum... Surekli nptiginibilmek istiyorum.. Hicbi kizla gorusmesini istemiyorum kriz geciriyorum gorustugunde... Psikolojim bozuldu artik resmen ya ... Aci cekmek istemiyorummm
unutmak istiyorum artik ... Lutfen.yardimci olun biseler soleyin
en yakin arkadaslarima bile unutmusum aci cekmiyomusum gibi davraniyorum resmen rol yapiyorum... Cok yoruldum artik