cocugunda yok!! ßosanmayi dusunmuyormusun,yaptiklarini unutamadigin,ve sogudugun bir adamdan?!?!?
ne kadar dayanabileceksin?
eşinizin ailesi besledigıiniz hayvanı bilemek zorunda deildi keşke söyleme gereği duymasa idiniz .... kaç yıllık evlisiniz
eşinizin ailesi besledigıiniz hayvanı bilemek zorunda deildi keşke söyleme gereği duymasa idiniz .... kaç yıllık evlisiniz
Cok yoruldum..Bugünde ben esimle konusmuyorum.Dünyam onun etrafında dönüyor iyi mi kötü mü ne zaman geld ne zman gitti ac mı tok mu cocuk gibi düskünüm ama cok sevdim cok..En ufacık lafı saatlerce aglattı beni..En ufacık lafı dünyanın en mutlu insanı yaptı..Kısaca bahsetmistim esimle unutamadıgım seyler yasadım diye unutamadıgım bana attıgı tokatlar köpek gibi pisman olsada suan cok düskün olsada bana unutamıyorum.Bazen uyurken aklıma geliyor sarılırken cekiyorum elimi.Bu kadar gurursuz muyum ben diyorum..İkmizde sucluyduk bu kavgalarda ama haketmedim..
3 tane kedim var..İlk baslarda sıkılmıyım dye o aldı kedileri.Smdi onlarda sorun.Ailesi kedi pislik olmaz bakmayın yemek vermeyin neler yaptılar suan bile sinirden aglıyorum sabahta hc bsey yokken esimi ugurluydum kedide konu acıldı takıldık snra tartısmaya basladık yok pismis fln ya benim burda kimim var bi onlarla oyalanıyorum bu köy gibi allahın unuttugu yere onun icn katlanıyorum..Yanlıs mı yapıyorum..Yüzüne kapattım kapıyı gitti..Bitsin artık ben her kavgada ya sözünü tutmazsa ya yne kavgamız kötü bterse diye düsünmekten yargılanmaktan suclanmaktan yoruldum..Bütün hayatımı feda ettim ona okulumu,gelecegimi,ailemi herseyimi hic basına kakmadım senin yüzünden diye ama bu kadarını haketmedim ya..Daha anlatamadıgım o kadar cok sey varki..Ne ailemele dertlesebiliyorum nede 2 senedir bir arkadas var surda hep onların akrabaları..Allah aklıma mukayyet olsun bitsin istiyorum artık.
Cok yoruldum..Bugünde ben esimle konusmuyorum.Dünyam onun etrafında dönüyor iyi mi kötü mü ne zaman geld ne zman gitti ac mı tok mu cocuk gibi düskünüm ama cok sevdim cok..En ufacık lafı saatlerce aglattı beni..En ufacık lafı dünyanın en mutlu insanı yaptı..Kısaca bahsetmistim esimle unutamadıgım seyler yasadım diye unutamadıgım bana attıgı tokatlar köpek gibi pisman olsada suan cok düskün olsada bana unutamıyorum.Bazen uyurken aklıma geliyor sarılırken cekiyorum elimi.Bu kadar gurursuz muyum ben diyorum..İkmizde sucluyduk bu kavgalarda ama haketmedim..
3 tane kedim var..İlk baslarda sıkılmıyım dye o aldı kedileri.Smdi onlarda sorun.Ailesi kedi pislik olmaz bakmayın yemek vermeyin neler yaptılar suan bile sinirden aglıyorum sabahta hc bsey yokken esimi ugurluydum kedide konu acıldı takıldık snra tartısmaya basladık yok pismis fln ya benim burda kimim var bi onlarla oyalanıyorum bu köy gibi allahın unuttugu yere onun icn katlanıyorum..Yanlıs mı yapıyorum..Yüzüne kapattım kapıyı gitti..Bitsin artık ben her kavgada ya sözünü tutmazsa ya yne kavgamız kötü bterse diye düsünmekten yargılanmaktan suclanmaktan yoruldum..Bütün hayatımı feda ettim ona okulumu,gelecegimi,ailemi herseyimi hic basına kakmadım senin yüzünden diye ama bu kadarını haketmedim ya..Daha anlatamadıgım o kadar cok sey varki..Ne ailemele dertlesebiliyorum nede 2 senedir bir arkadas var surda hep onların akrabaları..Allah aklıma mukayyet olsun bitsin istiyorum artık.
nerde yaşıyosunuzki,bazen insanlar elinde olmadan bazı hatalar yapabiliyor...
henüz üye oldum buraya ve yazınızı gördüm. içim burkularak okudum. ben belki yaşça sizden çok daha küçüğüm ve hiç evlilik yapmadım ama belkide anne babası ayrılmış bir genç olarak düşüncelerinizi anlamaya çalışıyorum. Dertleşmek isterseniz her zaman kapım açık size. Kendinize bir hobi bulmanız belki de eşinizle olan sorunlarınızın bir kısmını silmeye yeter. aile kurmak çok kutsal birşey. yapmak ve yıkmak hayatımızda köklü değişikliklere neden oluyor. yapıcı olarak bu değişikliği size en olumlu olacak şekilde yapmanızı yürekten istiyorum. bitsin derken en az 1 kere daha düşünmenizi, tartışmaları olumlu anlamda nasıl değiştirebileceğinizi düşünmek belki de size mutluluğu yeniden verir. mutlu kalın.
herşeyini feda etmeye değermi önce onu düşün sonra çizersin yolunu
konunun bir öncesi var herhalde. ben sorunu tam anlayamadım
Kaybetcek bseyim yok aslında sadece ona olan sevgim ama beni öldürcekse ne kadar saglıklı bu sevgi bilmiyorum..Ölümdende döndüm imanlıyım dye gecinirken ilk zmanlar inthar ble etmeye kalktım gercekten gücsüz biri degilim aslında ama cok hayal kırıklıgı yasadım bi anda ve bitti yani smdi ne kadar düskün olursa olsun cok sevdigini biliyorum ama hep amalar
konunun bir öncesi var herhalde. ben sorunu tam anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?