Yeter artık..

cocugunda yok!! ßosanmayi dusunmuyormusun,yaptiklarini unutamadigin,ve sogudugun bir adamdan?!?!?

eşinizin ailesi besledigıiniz hayvanı bilemek zorunda deildi keşke söyleme gereği duymasa idiniz .... kaç yıllık evlisiniz

ne kadar dayanabileceksin?

Bilmiyorum cdden cok kötüyüm onunla dertlesemiyorum aglayınca gücsüz oluyorum güvenemiyorum bu beni öldürüyo tekrar hastalanmkatan korkuyorum o zman kmin umrunda olurum yanımda km olur sanki ama hep kararsızım kmse yanımda durmadı be hele babam o kadar kırgınım ki

eşinizin ailesi besledigıiniz hayvanı bilemek zorunda deildi keşke söyleme gereği duymasa idiniz .... kaç yıllık evlisiniz

2.5 sene oldu..Cocukmusuz gibi hala..Ev onların ya herseye karısırlar haklıla beni burda bu durumda bırakma dye cok söyledim ama yok zman zaman zaman bizi ayırcak farkınada degil..

nerde yaşıyosunuzki,bazen insanlar elinde olmadan bazı hatalar yapabiliyor...

2.5 sene oldu..Cocukmusuz gibi hala..Ev onların ya herseye karısırlar haklıla beni burda bu durumda bırakma dye cok söyledim ama yok zman zaman zaman bizi ayırcak farkınada degil..

henüz üye oldum buraya ve yazınızı gördüm. içim burkularak okudum. ben belki yaşça sizden çok daha küçüğüm ve hiç evlilik yapmadım ama belkide anne babası ayrılmış bir genç olarak düşüncelerinizi anlamaya çalışıyorum. Dertleşmek isterseniz her zaman kapım açık size. Kendinize bir hobi bulmanız belki de eşinizle olan sorunlarınızın bir kısmını silmeye yeter. aile kurmak çok kutsal birşey. yapmak ve yıkmak hayatımızda köklü değişikliklere neden oluyor. yapıcı olarak bu değişikliği size en olumlu olacak şekilde yapmanızı yürekten istiyorum. bitsin derken en az 1 kere daha düşünmenizi, tartışmaları olumlu anlamda nasıl değiştirebileceğinizi düşünmek belki de size mutluluğu yeniden verir. mutlu kalın.

herşeyini feda etmeye değermi önce onu düşün sonra çizersin yolunu

Öyle hataları sildim sildik dedim ama insan sevdigine cok kırılıyo unutamıyorum elmde degil insan anlayıslı olur onun cırpınıyorum bi kedi mi battı bi düsman kesildi, ya bu nasıl istir sırf ben seiyorum dye bunu bildigim icin zoruma gidiyor..yalovanın kücük bir yerinde mahallemi köymü anladım ben

Ah canm ne anlatabilirim ne anlarsın tek aileden ayrı olmak degil hasret özlem cok yıpratıyor ama hep güclü bildiler hc aglamadım onlara ama esime güvenim yok yürteym diyorum iste an geliyo böyle gücsüz kalıveriyorum

herşeyini feda etmeye değermi önce onu düşün sonra çizersin yolunu

Kaybetcek bseyim yok aslında sadece ona olan sevgim ama beni öldürcekse ne kadar saglıklı bu sevgi bilmiyorum..Ölümdende döndüm imanlıyım dye gecinirken ilk zmanlar inthar ble etmeye kalktım gercekten gücsüz biri degilim aslında ama cok hayal kırıklıgı yasadım bi anda ve bitti yani smdi ne kadar düskün olursa olsun cok sevdigini biliyorum ama hep amalar

konunun bir öncesi var herhalde. ben sorunu tam anlayamadım

Öncesi ailesiyle sorunlarım vardı..Cok bsey anlatmadım..Sorun gecmisimiz ve smdi benm o güvenmemem en ufak seyde kopma noktasına gelmemiz yani bu noktaya iste sabah cıkıp gdicektim durdum iklemde olmak cok yordu

ya tam konunuzu bilmiyorum yani daha önce açtıklarınızı,ikinizde sakin bir anınızda uzun uzun oturup konuşsanız herşeyi sorun çözülebilir belki,eşinizinde kendine göre kafaya taktığı şeyler vardır zira sizinde öyle,hemen boşanmayı akla getirmek kolay iş belkide bi kaçış,çift taraflı sevgi varsa problemlerin çok zor aşılacağını düşünmüyorum

İyide güzelim o evde tek sen yaşamıyorsun ki yanlış anlama ama şahsen bende gittiğim bir evde hayvan varsa yiyip içmiyorum .Yani bi kedi için işi buralara getirmen doğru değil.Daha büyük sorunlarınız olsa neyse.
Ne insanlar var fakirlikle,hastalıkla mücadele eden,bu insanlar boşanmaları gündeme getirmiyorsa sırf evimize karıştılar yok kediyi önce aldı şimdi istemiyor.
Emin ol mükemmel erkek diye bir şey yok .Şahsen bende mükemmel bir kadın değilim . Masal gibi bir evliliği kim istemez ki malesef ama.Yapma arkadaşım böyle inan değmeyecek şeyler için hem ruhunu hem bedenini hem evliliğini yıpratma.Bu arada yorumların hepsini okumadım sadece ilk yoruma göre düşüncemi belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…