ya tam konunuzu bilmiyorum yani daha önce açtıklarınızı,ikinizde sakin bir anınızda uzun uzun oturup konuşsanız herşeyi sorun çözülebilir belki,eşinizinde kendine göre kafaya taktığı şeyler vardır zira sizinde öyle,hemen boşanmayı akla getirmek kolay iş belkide bi kaçış,çift taraflı sevgi varsa problemlerin çok zor aşılacağını düşünmüyorum
İyide güzelim o evde tek sen yaşamıyorsun ki yanlış anlama ama şahsen bende gittiğim bir evde hayvan varsa yiyip içmiyorum .Yani bi kedi için işi buralara getirmen doğru değil.Daha büyük sorunlarınız olsa neyse.
Ne insanlar var fakirlikle,hastalıkla mücadele eden,bu insanlar boşanmaları gündeme getirmiyorsa sırf evimize karıştılar yok kediyi önce aldı şimdi istemiyor.
Emin ol mükemmel erkek diye bir şey yok .Şahsen bende mükemmel bir kadın değilim . Masal gibi bir evliliği kim istemez ki malesef ama.Yapma arkadaşım böyle inan değmeyecek şeyler için hem ruhunu hem bedenini hem evliliğini yıpratma.Bu arada yorumların hepsini okumadım sadece ilk yoruma göre düşüncemi belirttim.
valla senın konuyu okudum içim oyle bı daraldıki anlatamam... hem koy gıbı bır yer kımsen yok orda arkadas falan hem akrabası aılesı herseye karısıyolardır herhalde.... bı kedıyımı kıskandı benımde bı zmanlar hıc arkadasım yoktu bı kedım vardı yalnızken oturur yanı basına konusmaya baslardım sankı anlıyormus gıbı bı yandan gözlerım yaşarırdı allah kımseyı o duruma getırmesın gıtmek çozumse git dıcem ama sevıyosan gıtmekte çözum deıl...
Bence kedilerine bakacağına cocuk yapmalısın. İster inan ister inanma cocuk kocayı bile unutturuyor çünkü aklın hep bebeğinde oluyo böylece eşinin de ailesinin de dedikleri umrunda olmuyo
Okudum okudum anlayamadım sorununuzu tam olarak ?
Şiddet mi?Köyde yaşamanız mı?Kediler mi?Babanız mı?Tahsil hayatınızı bırakmanız mı?
Ne olur düzgün cümlelerle anlatın kendinizi.Yazdıklarınızı okuyamadım bile eksik yazdığınız harflerden.
Okuduklarımızı anlarsak belki bir faydamız olur size..
Kediler bahçedeyse o zaman sonuna kadar haklısın.Bu konu da nasıl karışabilirler ki onlar. Kimi ne ilgilendirir istersem iguana yetiştiririm ailesini ilgilendirmez ki! Eşinle konuş ama güzel güzel tane tane anlat.İmalı imalı kavga eder gibi değil.Sevaptır hem hayvan beslemek ne biçim insan bunlar.Dogru bosanmak kacıs yolu cogu zaman ama bzim durumumuzda tek yasama yolu gibi gözüküyo biz konusamıyoruz sorun orda iletsim yok
Kediler evde degil bahcede koca bi bahcesi var bunların.3 tane yavru kedi acıktıkları zaman kapımdlar bu kadar.Bu evde ben yasaıyorum sadece dogru bende rahatsız olurum ama konu kedi dil konu benm deger verdigim oyalandıgım tek sey ve bu yüzde ailesyle kavga etmekten yoruldum esm getirdi onları benm sucum ne benm deger verdigime esm vermiyorsa ve bu tavrı sonradan degisiyosa ben bunu ailesinden bilirim bu kadar kırılmaz insan bi yaratık icn bunlar bahane cok sey yasadım onların üstüne bu kadar kcuk konudan kırılmak kavga etmek zoruma gdiyor cnku cok srey atlattık deger kıymet blmesi gerekirken ben yne aynı durumdayım
Kediler bahçedeyse o zaman sonuna kadar haklısın.Bu konu da nasıl karışabilirler ki onlar. Kimi ne ilgilendirir istersem iguana yetiştiririm ailesini ilgilendirmez ki! Eşinle konuş ama güzel güzel tane tane anlat.İmalı imalı kavga eder gibi değil.Sevaptır hem hayvan beslemek ne biçim insan bunlar.
Anladigim kadariyla bu durumda en cok kedileriniz sevginizi hak ediyor.
Kedinize verdiginiz bir lokma ekmek bile ne kadar sevap kazandirir size, yazik bunu düsünemeyen insanlara.
sen anlamak cokta zor değil.. kolay da değil...
ama anlamadığım birey var neden bu tokatı bukadar taktın kafana .. lafımı yanlış yerlere çekmeyin .. ama hem heşimle seviyorum diyorsun hemde bu tokatı sankı senın gözünü şişirmiş gibi büyütüyosun bence gereksiz ce üzüyosun hem kendıini hemde eşini.. kedi konusunda haklısın hem bahcede bakıyormussun hemde laf atıyolar onlarda gıderse koy gibi bir yerde ne yapacaksın sen çok afedersin köpek baglasan durmaz saman gibi bir haytta biraz sitres atman lazım senin.. bence siz bir tatile gidin.
Ne anlatıyorsun arkadaşım sen:)Dışarıda pek ala hayatını devam edebilen bi hayvanı eve alıp ev hayatına zorla alıştıran sensin.Evet kedilerin ,köpeklerin olduğu evde yemek yiyemiyorum şimdi hayvan sevmiyor muyum ben? Evet kocam sevmiyorsa ev ortamına alıştırdığın bir hayvanı güvenli bir yere bırakacaksın normali budur.valla bi arkadaş kediler için o evde yemek yemem demiş o senin sorunun arkadaşım neyani kocası istemiyor diye hayvan sevmicekmi ii istemiyor diye nefeste almasın benimde kedim var nişanlımda sevmiyor ama kusura bakmasın onu çocuğun gibi bakıp büyütüyosun kocam için sokağa atıcam ölemi kendi çocuğundan vazgeçmekten hiçbir farkı yok bunun havyanları sevmiyenler anlıyamaz oyüzden yok kedi yüzünden büyütüyosunuz gibi saçma şeyler sölemeyin!!
Ne anlatıyorsun arkadaşım sen:)Dışarıda pek ala hayatını devam edebilen bi hayvanı eve alıp ev hayatına zorla alıştıran sensin.Evet kedilerin ,köpeklerin olduğu evde yemek yiyemiyorum şimdi hayvan sevmiyor muyum ben? Evet kocam sevmiyorsa ev ortamına alıştırdığın bir hayvanı güvenli bir yere bırakacaksın normali budur.
belkı komık gelıcek ama eger bı bayan arkadasla bayan bayana dertlesmek konusmak ıstersen ben varım msn den konusup dertlesebılırız ıkı kadın emınım daha ıyı anlar bırbırını
valla bi arkadaş kediler için o evde yemek yemem demiş o senin sorunun arkadaşım neyani kocası istemiyor diye hayvan sevmicekmi ii istemiyor diye nefeste almasın benimde kedim var nişanlımda sevmiyor ama kusura bakmasın onu çocuğun gibi bakıp büyütüyosun kocam için sokağa atıcam ölemi kendi çocuğundan vazgeçmekten hiçbir farkı yok bunun havyanları sevmiyenler anlıyamaz oyüzden yok kedi yüzünden büyütüyosunuz gibi saçma şeyler sölemeyin!!
Vay arkadaş ya hayvanla çocuğu bir tuttu ! Doğurma sakın sen o zaman çocuk direk hayvan al besle!
Bak arkadaşım ben sana evden atmı dedim hayvanı vicdansız olan sensin bir kedi için evliliğini bitirmekten bahsediyorsun ! Mantıklı düşünemediğin orta da.Neyse Allaha emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?