passıon msn varsa yaz eklıcem senı
Yanlis anlama da sanki kediden cok baska seyler var sizin mutsuzlugunuzda. Kedi sadece gorunen yuzu diye dusunuyorum. Birde sen cok bunalmissin hakli olarak.
Bana birbirini cok seven ama tukenmis yorulmus bir cift izlenimi verdi yazdiklariniz.
Birlikte bir tatile gitseniz. Yeniden kesfetseniz hayati birlikte yasamayi.
Allah yardımcın olsun canım... msn adresini sil istersen özelden msj at istediğine..
ilişkide tek tarafın her şeyden ödün verırken dığer tarafın hiçbir özveride bulunmamasıyla yapılan evlılıklerın sonunu iyi gormuyorum ben.kadınlar ya mutsuz bır sekılde hayatını surduruyor ya en sonunda kafayı yıyecek boyuta gelıyor ya da boşanıyor.bence oturun konusun eşinizin özen gostermesı lazım göstermıyorsa da terkedılmeyı hakedıyor
birde yaşlarınızı merak ettım ben
arkadaşım sen en iyisi bi psikatriye git en ufacık şeyde ne ayrılması ne güvenmmesi sen kendine yediremiyosun belli.
bende talihsiz bi evlilk geçirdim hemde kaçarak babam red etti kapıdan kovdu.ama ayrılıp gelince kapıya baba gidecek yerim yok sana geldim affet beni dedim
sen benim ciğirimsin affettim gel dedi.sen de ayrılacaksan ve budan eminsen bi dakika bile bekleme sen şimdii ikilemdesin ve sen boşluktasın belli ,
boşanmak okadar kolay değil çeken bilir hani derler ya bekara eş boşaması kolay diye şimdi sende öyle diyosun.....
eşinin şiddet yanlısı olması sebebiyle boşan diyeceğim bu korkuyla yaşanmaz ben yaşayamazdım ki bence sende de bu problem var asıl sıkıntın bu gibi
ailesine karşı sizi bir olarak göremiyor demek
ne yazık ki onların evlerinde oturduğunuz için malları kıymetli bahçedeki kedi bile huzursuz ediyor
bunun altında yatan budur bence yoksa kedi bahane bugün kedi olur yarın kullandığın temizlik malzemesi yerleri yıpratıyor der
yoksa ben de evde hayvan sevmem ama bahçedeki hayvanın ne zararı olucak üstelik eşiniz kendi elleriyle getirmiş
dolduruşa geldiği kesin yoksa baştan alıp getirmezdi
bence ayrılın derim ne demek yüzü gözü şişecek kadar dayak yemek hiç bir insan evladı bunu hak etmez.
eşiniz psikolojik hastaysa eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız bari psikiyatriste başvurun tedavisini olsun
siz de kendi sıkıntılarınızı anlatırsınız
belki küçük bi yer ama şehir merkezindeki hastanede elbet vardır psikiyatrist
Haklısın cok yorgun iki insan..ailesi sagolsun..Hemde cok bunaldım ama esimin isi zaman cok zor yani ben hep beraber el ele olalım dedim ama ailesi ince ince isledi ne bende ne ogullarında huzur bıraktılar
üzülme cnm yaaa gerçekten üzülmee...seni anlayabiliyorum insan sewdiğinden destek göremeyince istediği dawranışları alamayınca kötü şeyler yaşanınca hep kapı eşiğinde yaşıyor,hep valizi elinde oluyor..hep gitmekle gitmemek arasındaa kalıyor.her tartışma git giderimlerle sonuçlanıyor yani bu zamanla alışkanlık oluyor sanırım...çok zor yaaaa
insan alıştığı ortamdan yanii şöle söliyim medeniyetten (yanlış anlaşılmasın,insanların içinden) uzak oluncaa sonu gelmeyen bi bunalıma saplanıyor..bunu çok ii biliyorummm..konuşacak anlatacak kimsenın olmaması dışarı çıkınca zaten yanlarında olmaktan hoşlanmadığın seni üzen insanlardan başka kimseyle krşılaşılmaması ve bunu üzerinede eşinin sana olan tawrındaa her geçen gün bi kötüye gitme varsaaa..kursa gitme,çalışma vs imkanların varsaa bunları yapp eğer yok diosan sakin olmaya çalışş,bunu başarmakta çok zor ama boşann demek daha zor içindeki sewgi bitmedikten snr
Bence burdaki konu açan arkadaşların çoğunun ilk hatası evliliğe körü körüne atlamak. Neden kendi ailelerinizi bırakıp gidersinizki karşı tarafın ailelerinin yaşadığı yerlere? Ailenizden bile daha çok değer vericek ne bulursunuz eşiniz ve ailesinde? Kötü anne babanız vardır hadi onlardan kaçış için belki derim yada zorla evlendirirler falan bide eşinizin işi dolayısıyla gidersiniz ama ikinizinde ailesi uzakta olur ancak öyle kabullenilir. Böyle kocam için herşeye değer deyince aile hasretide çekiliyo aileside eziyo bin pişman olunuyo. Ben 22 yaşımda evlendim eşimde bende aynı ilçedeniz hatta komşu sayılırmışız haberimiz yok çıkma teklif ettiğinde ist.da çalışıyodu 10 yıldır ordaydı ailesi burdaydı birbirimize ümit vermeyelim ne sana gel derim ne ben gelirim diye reddetmiştim ben gelirim dedi öyle başladık ve geldi burda işini ayarladı evlendik kendi ailemle aynı apartmandayım çok memnunum onun ailesiylede yakınız ama iki ailede bize bulaşmazlar herkes birbirine saygılı sevgili ama en azından sahip çıkanlarım başımda. Kimi eş vardır anne baba kadar değerli olur insanda bunu beklemiyomu zaten yeni bi aile yeni hayat herşeyi paylaşacağımız eşimiz anne babamız kadar değerli olsun değer versin ama bu şans işi kader kısmet evlenmeden bilinmiyo tavsiyem şu ki kimseyi hakettiğinden fazla sevme o senin sevgine değse zaten seni üzmez kavga çıkarmaz 2,5 senede düzelmeyen ilerdede düzelmez bizimde ilk zamanlar bikaç atışmamız olmuştu ama sonuçta aynı evin içine girince hayat zorlaşıyo eltim çok kıskanç biri o biraz ortalık karıştırmıştı ama hiç öyle küslük falan yaşamadık şimdi maşallah diyeyim dörtdörtlük gidiyo herşey ama öyle yok kediymiş yok bilmem neymiş abuk sabuk şeyden can yakan adamdan koca olmaz bence çocuğun yokken ayrıl ailen evlerinde kalmalarına izin verse yeter gider çalışır onlara muhtaç olmazsın ilerde dahada beter olur verebileceğim öyle çok örnek varki en yakın arkadaşım ayrılmadı seviyorum dedi hergün ağladı ama bırakmadı bide çocuk yaptı düzelsin diye daha beter oldu şimdi giderim ben yanında konuşurum ordan burdan o ise dalar gider duymaz bile çocuğu döver sürekli temizlik yapar psikolojisi çok kötü onun durumuna düşmeni istemem bence kaç kurtul önüne daha neler çıkar neden kısmetini kapatıyosunki? Bak onada örnek vereyim komşumuz 1 tane çocuğu olduğu halde ayrıldı bikaç yıl önce ve geçen akşam çok zengin ve daha iyi bi adamla düğün yapıp evlendiler ilerde neler olcak bilemezsin kendini düşün bence.
Bence burdaki konu açan arkadaşların çoğunun ilk hatası evliliğe körü körüne atlamak. Neden kendi ailelerinizi bırakıp gidersinizki karşı tarafın ailelerinin yaşadığı yerlere? Ailenizden bile daha çok değer vericek ne bulursunuz eşiniz ve ailesinde? Kötü anne babanız vardır hadi onlardan kaçış için belki derim yada zorla evlendirirler falan bide eşinizin işi dolayısıyla gidersiniz ama ikinizinde ailesi uzakta olur ancak öyle kabullenilir. Böyle kocam için herşeye değer deyince aile hasretide çekiliyo aileside eziyo bin pişman olunuyo. Ben 22 yaşımda evlendim eşimde bende aynı ilçedeniz hatta komşu sayılırmışız haberimiz yok çıkma teklif ettiğinde ist.da çalışıyodu 10 yıldır ordaydı ailesi burdaydı birbirimize ümit vermeyelim ne sana gel derim ne ben gelirim diye reddetmiştim ben gelirim dedi öyle başladık ve geldi burda işini ayarladı evlendik kendi ailemle aynı apartmandayım çok memnunum onun ailesiylede yakınız ama iki ailede bize bulaşmazlar herkes birbirine saygılı sevgili ama en azından sahip çıkanlarım başımda. Kimi eş vardır anne baba kadar değerli olur insanda bunu beklemiyomu zaten yeni bi aile yeni hayat herşeyi paylaşacağımız eşimiz anne babamız kadar değerli olsun değer versin ama bu şans işi kader kısmet evlenmeden bilinmiyo tavsiyem şu ki kimseyi hakettiğinden fazla sevme o senin sevgine değse zaten seni üzmez kavga çıkarmaz 2,5 senede düzelmeyen ilerdede düzelmez bizimde ilk zamanlar bikaç atışmamız olmuştu ama sonuçta aynı evin içine girince hayat zorlaşıyo eltim çok kıskanç biri o biraz ortalık karıştırmıştı ama hiç öyle küslük falan yaşamadık şimdi maşallah diyeyim dörtdörtlük gidiyo herşey ama öyle yok kediymiş yok bilmem neymiş abuk sabuk şeyden can yakan adamdan koca olmaz bence çocuğun yokken ayrıl ailen evlerinde kalmalarına izin verse yeter gider çalışır onlara muhtaç olmazsın ilerde dahada beter olur verebileceğim öyle çok örnek varki en yakın arkadaşım ayrılmadı seviyorum dedi hergün ağladı ama bırakmadı bide çocuk yaptı düzelsin diye daha beter oldu şimdi giderim ben yanında konuşurum ordan burdan o ise dalar gider duymaz bile çocuğu döver sürekli temizlik yapar psikolojisi çok kötü onun durumuna düşmeni istemem bence kaç kurtul önüne daha neler çıkar neden kısmetini kapatıyosunki? Bak onada örnek vereyim komşumuz 1 tane çocuğu olduğu halde ayrıldı bikaç yıl önce ve geçen akşam çok zengin ve daha iyi bi adamla düğün yapıp evlendiler ilerde neler olcak bilemezsin kendini düşün bence.
Kücük yasta evlendik zaten beraber olalım ne olursa olsun diye ondan bu haldeyiz..Haklsın mantıgım bunu diyo herzaman ama is gittigim yada gitmeye karar verdigim güne gelince hersey büyüyo gözümde..Aciz hissediyorum.Ailem kapıları hep acık sagolsunlar babamın beceremedin laflarını duymazsam onlarla yasarım smdi sadece bekliyorum bi kac gün daha belki bi hafta kesn bi karar bi plan yapmadan yola cıkmak istemiyorum
okadar ödün verirseniz kendinizde hep üzülür ağlarsnz
madem eşinizi çok kere terk ettiniz ve geri döndünüz yapacak pek bişey yok gibi görünüyor
çünkü bu duruma eşini ve ailesini siz alştırmışsıınız
ve bu dumanlı hayatan siz çıkabilirsiniz
saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?