Yeter Artk Yeter Bıktım Dayanamiyorum :(

İşte benim annemde böyle her zaman bunun tantanasini yapio bana. Esimde sizin yaptnz gibi kisasa kisas yapio ama napym sizin esinizin sizdt bise demeye hakki yok benm de eşime bende sizin gibi gecistiriyrm naapcan damadi bem gelyrm diorm kadn anlamio ya cildirdatacak beni

Biraz özletin annenize kendinizi, o merak etsin sorsun,
Aramadın diye sorarsa sorma anne rahatsızdım, baktın iğnelemeye devam mı ediyor seni
Sen konu değiştir sen neler yapıyosun gibi. Yani o senin bu yönünü keşfetmiş takıldığını kafa yoracağını biliyor ama kendini düşünüyor
Siz artık bir kuralınız olmalı "Bebeğimden önemli kimse yok" bunu ilke edinin lütfen.
O bebek stres üzüntü içinde her halinizden etkileniyor. Nefes alın, baharın güzelliklerini yaşayın, mutlu olmaya bakın

sizde gitmeyin bir süre annenize o halde. bende hamileyim 32 haftalık. ağrılarım sızılarım çok oluyo. uykuda çok oluyo. yatın dinlenin evde. annni zbisey dersede belim sırtım ağrıyo diyin. özlesin azcık sizi.

Bu sefer de yanima gelmemek için bahane ario der der vla herseyi der benim annem

Bence bir sure annenizden uzak durun soguk davranin ve sizi mutlu eden insanlarla gorusun. Arkadaslarinizla vakit gecirin. esinizle bas basa anneleri anmadan vakit gecirin. Anneniz anneme benziyor. O da ilk evlendigimde garip bi havalara girmisti. Gidiyorduk aa siz mi geldiniz ben aksam erken yaticam ama erken gidin vs gibi laflarini cok duydum. Aylarca da esim duymasin diye ugrastim. En sonunda eeeeh be dedim yeter gelmiyorum otur kocanla bas basa (ikinci evliligi annemin) uzunca bir sure gitmedim. Gelicem dediginde ordayim burdayim evde yokum dedim. Hep soguk ve kisa konustum. Simdi benden kiymetlisi yok.. Ilk baslarda umursamayacak annen bu tavrini. Amaan gecer diyecek. daha cok laf sokacak hatta belki küsecek. Ama sabredersen ve davranisindan taviz vermezsen sen kazanacaksin.. hele bir de torunu oluyo istese de senden uzak duramayacak. Iste o zaman sen onu karsina alip eski hatalarini tekrar etmemesini, esini ve seni rahat birakmasini soyleyeceksin. Uzgunum ama annenizle fazla samimi olmamalisiniz. Bazi insanlar bu samimiyeti kaldiramaz. Esinizle olan sorunlarinizi da anlatmayin derim ben..

valla benim anneminde fazlası var eksiği yok canım vır vır vır.gerçi ben iyi dayandım 16 senelik evliyim nerdeyse bir kaç sene önce bir patladım pir patladım bir dahada ne aradım ne sordum.1 sene sadece düğün derneklerde görüştük şimdi o arar gelir ben hiç aramam hiçte gitmem çektiğimi bir allah biliyor birde ben.şimdi yanıyorum bunca yıl neden katlanmışım tüm olanlara sen alttan aldıkça bu böyle devam edecek canım en iyisi uzak dur üzme kendini.

Ben alttan aldkta tepeme ckti vir vir vir vir . Herşeye bi tavır trip kendini bisi sanmalar ben kendi annemden sogumsken esm iyi dayanio çünkü oda goruo bazi ahlaklarini birde birsey dedn zaman ben senin annenm 9 ay karnmda tasidm bana cevap veremessn die kendilerini acindrmalari var onun yüzünden esmle kavga etmemde çabası doğum oldu zaman yanmda olacak kirk gün ben asıl ondands korkyrm blymsnz yne zehir olr hersey kesin

mecburmusunuz başka bir alternatif yokmu acaba?doğuma daha var belki o zamana kadar başka bir çözüm bulunur.allah yardımcınız olsun zor çok zor.

canım şuan zor bi dönemdesin öncelikle sadece bebeğini düşün ve senin artık kendine ait bi ailen var tamam anneni bir kenara at demiyorum ama onlar artık 2. sırada senin önceliğin bebeğin ve eşin .. eşinin yaptığı bi ayıp göremedim ben hani hergün kendi ailesine gitse 2 haftada bir senin annene gelse bir nevi ayıp etmiş olabilir ama eşit davranıyor anladığım kadarıyla. bunu kırmadan annene belirtmen lazım benim artık bir yuvam var önceliklerim var kendi ailemi düşünmem gerek tabiki sizi çok seviyorum ama herşeyden önce bebeğim ve eşim var demelisin ... herşey düzelir merak etme biraz mesafe koymalısınız hem kendi ailenize hem eşinizin ailesine evlendikten sonra çokta ailelerle içli dışlı olmamak gerekiyor

Benim annem de böyle. Şuan o kadar doluyumki anne konusunda konunu okuyunca yazmak istedim. Malesef belli bi yaştan sonra roller değişiyo anneler çocuk kızlar anne oluyo, inan bende çok yoruldum bunaldım herşeyi iğnelemesinden sürekli olumsuz konuşmasından, hiçbirşey yapmayıp her yaptığımı eleştirmesinden bıktım artık. Susuyorum ben sustukça daha çok üstüme geliyor, konuşmaya çalışşsan sana kafayı yedirtçek tarzda bi tavır takınıyo. Ne yapıcağımı bende şaşırmış durumdayım Allah yardımcımız olsun. Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Yine de acılarını göstermesin.

Hepsini okuyamadım cnm ama benimde hayatımda da var aynı şey herkes konuşur durur satEn yanında olmaktan hep kaçarlar ama seen iyi olunca onarda iyi olur ..Anne bunu yapar mı bilmem ama çok şükür o kadar olmadıı .Ama ne olursa olsun sen bebeğini düşün sana bebeğinden başka kimsenin faydası olmayacak . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn..

siz neden dengeyi kuramıyorsunuz hiç anlamadım
hayırdır dediğinde anne kandil gelmek istedik demek bu kadar zor mu
eşit gidiyoruz diye açıklama yapmak yerine anne ben seninle yalnız kalmak sohbet etmek istiyorum demek bu kadar zor mu
siz daha çok üzülürsünüz maalesef kendinize dert arıyor ve çıkarıyorsunuz

Ay ne kadar ufak biseye takilmissin sanki annelerin huyunu bilmiyo musun allah askina.. birak hamile halinle takilipdurma yakinda dogurcan. Hee tamam bidahakine arar de gec yahu guzelim.

Blymsnz annemle sizin yazdınız gibi konuşmayı cok denedm ama olmadı konusamadm hep laflari agzima tıkar kovuşturmaz karsisindaki insani dinlemez hemen sinir lenir. Aynen esm kendi ailesi nede o şekilde gidiyor ve kalkip hala esimi suclamaya calisio esimden artk annemin laflarini sozlerini gizleyemyrm neden çünkü yüzüm dusuo esim bisi oldunu terslik oldunu yne uzuldumu anlıyor esimle az önce konstk oda dedi ben kendo anama babama hergün gtsem senin annene öyle gtsem de amennah haklı dycem ama hala neyin iddasini yapio dedi haklı adam bazen gerçek ten annemin beni esimden ayrmaya calstni dusunyrm beni hep fitnelio senn esin söyle böyle gorgusuz karaktersiz seni ezer sen daha dur doğum dan sonra seni dover bu adam vs vs

Ay ne kadar ufak biseye takilmissin sanki annelerin huyunu bilmiyo musun allah askina.. birak hamile halinle takilipdurma yakinda dogurcan. Hee tamam bidahakine arar de gec yahu guzelim.
Sadece bu konuya baklrsa evet cok ufak birsey ama böyle böyle içimde cok birikti inanin annemin bunaltmalari fitnelemeleri dedm dedikci tavirlari blmyrm napcam

Bende anlamyrm kendmi inanin dengeyi evet kuramadm çünkü annemn baskilarindan ck bunaldm esimi sürekli elestrmesnden cok ama cok bunaldm şimdide bana kalkms sen daha dur. Doğumdan sonra seni ezer bu adam dover bu adam bu evlilik yurumez sende ceker gelrsn gor hp böyle esim ona göre gorgusuz yobazin teki.
Onuda gectm annem herhalde istio ki ondam hc cikmalym etmeylm istedi bisi olmasn hemen sitem hemen bisiler demeler

haklsnz ben annemi kafama taktkca üzerime üzerime geldi. Yuvamda ne huzur bıraktı ne birsey bıraktı. Esmide soguttu kendine hangi kafada yasio inanin blmyrm artk ne konusasm gelio nede yüzüne bakasm gelio o derece soğudm kusura bakmasn hayatta hep onun istedi olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…