- 3 Nisan 2016
- 112
- 7
- 11
- 33
- Konu Sahibi Misslinna92
-
Olamyrm gerçekten insam kendi annesnddn nefret eder mi ettm o safaya getrdi beni inanin su an ne konuşmak nede yüzünü görmek istyrm su halmle bile bama bunları yapior ya pes cok boguldmBenim annemde boyle her lafta igneler. Artik bunlara cevap vermemeye calisiyorum. Duymamazliktan geliyorum. Yoksa konuyu uzattikca uzatiyo.
Mesela aradiniz hayirdir mi dedi. Sallayin gitsin neyse artik baska zaman gelir deyin kapatin.
Huyu buysa zaten her seyin altinda bisey arayacaktir. Takilmaya hic gerek yok. Brbisinizi dusunun sakin olun
Amin sağolun evet gerçekten annem cok bencil birisi hep kendi doğruları kendi egolari artk evlilme yansıo huzur felan birakmadi ona göre bz sacma sapan insanlariz bende oyleym esmde öyle insam kendi annesndem bunalr mi inanin bnaldm artk yüzünü görmeye tahammül edemeyecek hale getirdi beniMerhaba daha öncede bi konunuzu okumuştum öncelikle Allah yardımcınız olsun zor bi durum burdan ahkam kesmek kolay ama anne işte bisey denmiyo sırtını donemiyo insan ama su bi gerçek ki anneniz çok bencil biri kusura bakmayın ne olursa olsun lütfen onceliginiz bebeginiz olsun gebelik süreci cok etkiliyor bebekleri sonra sıkıntısını yine siz çekersiniz kendimden biliyorum başka ne tavsiye edilir bilmiyorum :/ Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin
Girdirio insanı gerim gerim geriosakin olun önce ,şuan da ne gelen telefonlara bakın ne de siz arayın.ayrıca mümkünse doğuma kadar da kimseye gitmeyin.karnınıdaki bebeği düşünün bir aile olduğunuz da anlayacaksınız ki kimse çocuğunuzdan önemli değil.anee baba bile 2. plana atılıyor .erken doğum riskinizde varmış ne gerek var bu tür diyaloglara giriyorsunuz
Zaten cok bozuldu ne demek kısasa kisas yapio ayıp sacma sapan insanlarsnz dedi ama napym de diym başka nasi acklaym durumu adam kendi anasina gtmio zirt pirt benm anama nie gtsn eşit tutmaya çalışıo napalbrm benm ne suçum var kisizin eski konunuza da biliyorum..
neden ısrarla annenizle laf dalaşına giriyorsunuz .. o istediği yönden bakmaktan vazgeçmeyecek ..
annenizle eşinizin arasını yapmaya çalışmaktanda vazgeçin..
koskoca iki yetişkin insan bırakın kendi ilişkilerini kendileri düzenlesin ve ayrıca illa sıkı fıkı olmaya gerek yok ki. anlaşamıyorlarsa öyle kalsın.. ama siz annenizin dediklerini habire eşinize aktarmayın annenizede çocuk tembihler gibi mesaj atarsa cevap yaz falan demeyin.. sizin göreviniz arabuluculuk değil.. kendi kendinize bir rol üstlenmişsiniz .. üstelik bu rol sizi sıkıntıya sokuyor.. siz annenizle ve eşinizle olan bireysel ilişkinize bakın..
kadına eşim kısasa kısas yapıyor derseniz bozulur tabi..
Olmak zorundasin. Bebegini dusunuyosan kendini dusunuyosan anneni gormezden geleceksin. Bu yastan sonra onu degistiremezsin. Sen ne dersen de o istedigine inanacak..Olamyrm gerçekten insam kendi annesnddn nefret eder mi ettm o safaya getrdi beni inanin su an ne konuşmak nede yüzünü görmek istyrm su halmle bile bama bunları yapior ya pes cok boguldm
çok takmamaya çalışın kafanıza. biliyorum demesi kolayda uygulaması zordur. ama annem banada arada hayırdır ne işin var erkenden diyoda bende dalga geöiyorum onunla. " hayır hayır oğluma istemeye geldim seni" diye.Girdirio insanı gerim gerim gerio
Ya insan evine gelene hayırdır nie geldnz der mi boyle bi saygszlk var mı bunu deynce yne ben suçlu oluyorm vay esn su kadar geldi bu kadar geldi virt zirt Hayır derdn ne senin yani
Girdirio insanı gerim gerim gerio
Ya insan evine gelene hayırdır nie geldnz der mi boyle bi saygszlk var mı bunu deynce yne ben suçlu oluyorm vay esn su kadar geldi bu kadar geldi virt zirt Hayır derdn ne senin yani
Zaten cok bozuldu ne demek kısasa kisas yapio ayıp sacma sapan insanlarsnz dedi ama napym de diym başka nasi acklaym durumu adam kendi anasina gtmio zirt pirt benm anama nie gtsn eşit tutmaya çalışıo napalbrm benm ne suçum var ki
Çok iyi anlıyorum çünkü benim annemde öyledir baskıcı dominant dediğim dedik herşeyin doğrusunu o bilir bide hic lafını esirgemez ağzına geleni söyler kalp mi kirmis uzmus mu umursamaz hislerinizi belli edin hatta söyleyin duygu sömürüsü yapin siz üste çıkın yoksa ezmeye devam edecektir :/ uzak kalabiliyorsaniz bi sure uzak kalinAmin sağolun evet gerçekten annem cok bencil birisi hep kendi doğruları kendi egolari artk evlilme yansıo huzur felan birakmadi ona göre bz sacma sapan insanlariz bende oyleym esmde öyle insam kendi annesndem bunalr mi inanin bnaldm artk yüzünü görmeye tahammül edemeyecek hale getirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?