- 3 Nisan 2016
- 112
- 7
- 11
- 33
- Konu Sahibi Misslinna92
-
Gerçekten allah yardımcmz olsun aman allahm hele benim annem bi cevap vermeye kalk bak noluo neler der neler lafila dover insani peki bu durumu esiniz bilio mu benim artk esimde bilio ve gt gde oda annemi sevmior beni böyle uzdugu içinBenim annem de böyle. Şuan o kadar doluyumki anne konusunda konunu okuyunca yazmak istedim. Malesef belli bi yaştan sonra roller değişiyo anneler çocuk kızlar anne oluyo, inan bende çok yoruldum bunaldım herşeyi iğnelemesinden sürekli olumsuz konuşmasından, hiçbirşey yapmayıp her yaptığımı eleştirmesinden bıktım artık. Susuyorum ben sustukça daha çok üstüme geliyor, konuşmaya çalışşsan sana kafayı yedirtçek tarzda bi tavır takınıyo. Ne yapıcağımı bende şaşırmış durumdayım Allah yardımcımız olsun. Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Yine de acılarını göstermesin.
hayatım annenle arana mesafe koyman gerek bu anlattıklarına bakılırsa senin yuvan için tehdit oluşturuyor .. çoğu zaman kayınvalideler için bu durum söylenir ama bazen bizim annelerimizde yapabiliyor .. mesafe herzaman iyidir hem kendi ailene hem eşinin ailesine karşı...Blymsnz annemle sizin yazdınız gibi konuşmayı cok denedm ama olmadı konusamadm hep laflari agzima tıkar kovuşturmaz karsisindaki insani dinlemez hemen sinir lenir. Aynen esm kendi ailesi nede o şekilde gidiyor ve kalkip hala esimi suclamaya calisio esimden artk annemin laflarini sozlerini gizleyemyrm neden çünkü yüzüm dusuo esim bisi oldunu terslik oldunu yne uzuldumu anlıyor esimle az önce konstk oda dedi ben kendo anama babama hergün gtsem senin annene öyle gtsem de amennah haklı dycem ama hala neyin iddasini yapio dedi haklı adam bazen gerçek ten annemin beni esimden ayrmaya calstni dusunyrm beni hep fitnelio senn esin söyle böyle gorgusuz karaktersiz seni ezer sen daha dur doğum dan sonra seni dover bu adam vs vs
Eşimin ailesine zaten mesafelym ve bu mesafeyi koymak için cok yol aldm inanin. Kafam o kadar rahat ki smdide annecm cktohayatım annenle arana mesafe koyman gerek bu anlattıklarına bakılırsa senin yuvan için tehdit oluşturuyor .. çoğu zaman kayınvalideler için bu durum söylenir ama bazen bizim annelerimizde yapabiliyor .. mesafe herzaman iyidir hem kendi ailene hem eşinin ailesine karşı...
Aynen öyle hemde ne tepeme ckmak ama ne huzur bıraktı me birsey bıraktı evimde !kimseye taviz vermeyeceksin annene bile gitmeyiver birak o aglasin.alttan aldikca annen bile tepene cikmis.benim annemdede diktatorluk vardir ama asla cizgimi aatirmam
Ohooo ne 3 günü 30 gun basmda ne yazikkiKapiya gidip arayacagina, evden cikmadan arasan sana gelicez desen daha iyi olurdu. Bunlari yasamazdin. Ayrica annenin dogumdan sonra gelmesine kalmasina gerek yok. 3gun dursa yeter.
Sende gitme. bir süre kapan evinde dinlen. kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin. bence kendi kendine yapıyorsun. kimsede kusur arama. evinde kocanla mutlu bir hayat yaşa.Ben gerçekten kafayı yemek üzereyim ne mutlulugum kaldı ne huzurum kaldı ne düzenim kaldı annem annem kendinden iyice nefret ettirdi artık cok boguluyorum herkez üzerime geliyor hersey den kaçıp kurtulup defolup gitmek istiyorum
Bu halim le kimsenin umrunda değilim laf sokan sokana bunaltan bunaltana
Eski konumda size annemden bahsetmstm yasadklarmdan tranvalardan
Dun doktora gittim doktorum bana erken doğum riskim olduğunu söyledi bol bol yatmam dinlenmem lazimmis birsürü iğne verdi hergün vurulacam . Üzüntü stres istemyrm kendini koruyosn dedi 34 haftalgm su an ama nerde.
Benim derdim zaten bana ueter
Eşimle sürekli aileler yüzünden tartismaktan sürekli kavga etmek ten cok yoruldm artk uçurum lar var sanki aramizda ve annem eveg ondanda bktm beni cok bunaltio her lafinda ignelio
Dun kandildi biliyorsunuz doktordan geldk esm yemek yedi hadi annene gidelim bi cay icip gelelm iyi olur hemde dedi.
Tamam dedim çıktık yola
Geldk annemi aradim.
Ben : anne biz geldk evdemisn
Annem : yok evde değilim Teyzenlere geldim yeni hayırdır nie geldiniz
Ben : ne demek hayırdır. sanki hic gelmiyomyzda böyle konusuosn
Annem : ne blym bayadr gelmeynce tenezul etmeynce sasrdm insan alisio artık ondan hayırdır dedim. ( bayadir dedi eşim iki haftadır gtmior ben iki güne Bir annemin yanindaym esimle pek gtmioruz )
Ya sabir dedm sustum
Eve geldk eşim anneme kandil mesajı atti Teyzem glde oldu için musait degldir die aramadi .yada mesaj atmak istedi aramak istemedi bilmiyorum.
Sabah oldu eşim ise gtti annemi aradim. anneme aksam demstm ki anne eşim mesaj atarsa kandil mesaji sende yazda ayıp olmasın .sabah konuşuyoruz
Annem : esin beni insan hesabina almio herhalde insan mesaj mi atar bi arar kutlar
Ben : anne Teyzem gldesn die musait deglsndr die mesaj atmstr
Annem : sende bana mesaj atarsa cevap ver diyosun beni yönlendirmeye çalışma senle bilecek değilim
Ben : bendr cevap vermrssn de ayıp olr die dedm evine geliyoruz Hayır dir diosun cok değişik tepkiler veriyosn
Annem : ee öyle benim kapıma gelmio bende geldi mi sasiryrm
Ben : anne allahaskina daha geçen hafta gelmedi die sanki hicc gelmiomus gibi yapiosun nolursn yeter artk
Bende kaynanama bazen haftada bazen 15 gunde bir gidiyorum
Esimde öyle yapio esiy tutmaua calisio kendi annesine bile böyle giderken sana zirt pirt gelemez ki
Annem : bu kiyaslamayi nasi yapio yazık iyi kendi annesine 10 gunde gidiosun sen die oda bana oyle gelsn sacma sapan insanlarsaniz yarn birsey olsa ben kosacam sana ben yardm edecem onun anasi degl
( esim evet böyle yapio ama napym ne dyeblrm adama ? ) esit gidip gelio
Annem herseyin tantanasini yapio
Ben : anne ben zaten s urekli gidip gelym allahaskina tamam
Annem : getrme zaten onu gelmesn benim evime hadi kapat telefonu.
Ben artk cok boguldm dayanamyrm kızlar herkez üstüme geliyor ne huzurum kaldi nede gecimim kaldı bu haldeken bile bna bunlar yapilio su an aglyrm tutamyrm kendi mi daha dogmamis yavrumun hesabını kim verecek blmyrm nefes alamıyorum inanin böyle giderse benim yuvamda yikilacak zaten anneme tahammül edemyrm artk herseye birsey bulmasindan yoruldm yarm doğumdan sonradan annem bakacak bi süre bana bizde kalacak ve hersey burnumdan gelecek eminim
Eşime hiç bir şey belli etmiyorum, ailesine de. Sürekli idare etmekten yoruldum ama napıyım o da benim annem kötüsünü kimse bilsin istemiyorum. Eşim bişey söyler cımbızla içinden çeker lafları büyütürde büyütür şöyle söyledi böyle yaptı. K.valideme gider yada telefonla konuşur hiç konuşulan güzel şeylerden bahsetmez konuşulanların içinden hoşuna gitmeyen lafları seçer böyle dedi şöyle dedi. Herşeyi burnumdan getirir. Doğumumda bana 2 çeyrek taktılar babamla birlikte. Eşimin annesi babası 1 tane (benim kimseden bi beklentim yok bu arada) 40 gün boyunca bana onun lafını yaptı 40 gün gözümün yaşı dinmedi ne lohusalığımdan bişey anladım ne bebeğimden burnumdan geldi. Bide kayınvalidemi arayıp ben gelinime bilezik takmıştım doğumunda demesi yok mu? Böyle basit şeyler yüzünden hep beni yerin dibine sokmuştur.Gerçekten allah yardımcmz olsun aman allahm hele benim annem bi cevap vermeye kalk bak noluo neler der neler lafila dover insani peki bu durumu esiniz bilio mu benim artk esimde bilio ve gt gde oda annemi sevmior beni böyle uzdugu için
ne takcaklarmış 2 ceyrek yemıyormuEşime hiç bir şey belli etmiyorum, ailesine de. Sürekli idare etmekten yoruldum ama napıyım o da benim annem kötüsünü kimse bilsin istemiyorum. Eşim bişey söyler cımbızla içinden çeker lafları büyütürde büyütür şöyle söyledi böyle yaptı. K.valideme gider yada telefonla konuşur hiç konuşulan güzel şeylerden bahsetmez konuşulanların içinden hoşuna gitmeyen lafları seçer böyle dedi şöyle dedi. Herşeyi burnumdan getirir. Doğumumda bana 2 çeyrek taktılar babamla birlikte. Eşimin annesi babası 1 tane (benim kimseden bi beklentim yok bu arada) 40 gün boyunca bana onun lafını yaptı 40 gün gözümün yaşı dinmedi ne lohusalığımdan bişey anladım ne bebeğimden burnumdan geldi. Bide kayınvalidemi arayıp ben gelinime bilezik takmıştım doğumunda demesi yok mu? Böyle basit şeyler yüzünden hep beni yerin dibine sokmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?