• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter bu salaklığımdan çektiğim

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam.

Bdv bdv olalı böyle saçma bi istek olmamış olabilir. Şimdi ben aşırı salak bi kızım. Çoğu arkadaşım yakın çevrem iyi niyetli, saf diyor ama bence salak diyemedikleri için diyorlar bunu ahahahhah
Sorun şu ki, biri bana laf sokunca ya da iğneleyici konuşunca ya da fesat bir şeyler diyince ben bunu baya bildiğiniz düz anlıyorum. Birkaç örnek vereyim eski sevgilimin annesi ben çok da kısa olmayan elbise giyip yanlarına gidince eski sevgilime dönüp al açık birisini istiyordun al sana açık dedi gülerek. Ben şaka yapıyor sanıp gülmüştüm, arkadaşıma anlatınca o çok şaşırıp çok ayıp buldu mesela. Ya da iş yerinde üstüm benim iyiliğimi istiyor gibi görünüp bana iş yıkıyor bunu birileri demeden fark edemiyorum. En yakın arkadaşım sana olumluz bir olay anşatırken sen olaya o kadar polyanna bakıyorsun ki ben şüphe ediyorum diyor. Ya ben nasıl gözü açık biri olurum? Yeter artık bu salaklığım yüzünden kerizlendiğim. Bir de ben bi insanın hareketlerini sevmiyorsam istemsiz şekilde belli ederim, arkasınsam dedikodu yaptığım birinin yüzüne gülemem. (bunu ben doğruluk timsaliyim diye duyar kasmak içim demiyorum.) mesela iş yerimde biriyle ilgili konuşuyoruz, konuştuğumuz kızlar gidip o kişiyi pohpohlamaya devam ediyor ben uzak davranıyorum ve günün sonunda kötü olan ben olıyorum.

İroni filan yapmıyorum ya da onlar yanlış ben doğruluğun son kalesiyim diye yazmadım. Ben gerçekten merak ediyorum nasıl gözü açık olunur diye. (tecrübe diyeceksiniz biliyorum ama yeni mezun, tecrübesiz bi kız başladı o dahi cin gibi direkt anlıyor.)

Hanımlar selam.

Bdv bdv olalı böyle saçma bi istek olmamış olabilir. Şimdi ben aşırı salak bi kızım. Çoğu arkadaşım yakın çevrem iyi niyetli, saf diyor ama bence salak diyemedikleri için diyorlar bunu ahahahhah
Sorun şu ki, biri bana laf sokunca ya da iğneleyici konuşunca ya da fesat bir şeyler diyince ben bunu baya bildiğiniz düz anlıyorum. Birkaç örnek vereyim eski sevgilimin annesi ben çok da kısa olmayan elbise giyip yanlarına gidince eski sevgilime dönüp al açık birisini istiyordun al sana açık dedi gülerek. Ben şaka yapıyor sanıp gülmüştüm, arkadaşıma anlatınca o çok şaşırıp çok ayıp buldu mesela. Ya da iş yerinde üstüm benim iyiliğimi istiyor gibi görünüp bana iş yıkıyor bunu birileri demeden fark edemiyorum. En yakın arkadaşım sana olumluz bir olay anşatırken sen olaya o kadar polyanna bakıyorsun ki ben şüphe ediyorum diyor. Ya ben nasıl gözü açık biri olurum? Yeter artık bu salaklığım yüzünden kerizlendiğim. Bir de ben bi insanın hareketlerini sevmiyorsam istemsiz şekilde belli ederim, arkasınsam dedikodu yaptığım birinin yüzüne gülemem. (bunu ben doğruluk timsaliyim diye duyar kasmak içim demiyorum.) mesela iş yerimde biriyle ilgili konuşuyoruz, konuştuğumuz kızlar gidip o kişiyi pohpohlamaya devam ediyor ben uzak davranıyorum ve günün sonunda kötü olan ben olıyorum.

İroni filan yapmıyorum ya da onlar yanlış ben doğruluğun son kalesiyim diye yazmadım. Ben gerçekten merak ediyorum nasıl gözü açık olunur diye. (tecrübe diyeceksiniz biliyorum ama yeni mezun, tecrübesiz bi kız başladı o dahi cin gibi direkt anlıyor.)
Açıkçası bende boyleydim 22 imden sonra bişey oldu
Şimdi de çok fenayim..keşke bu kadar gozum acilmasaydi😭

Yaa simdi bol bol kitap oku diyeceğim kimse ne alaka demesin valla çok alaka :KK70:
Kitaplar bu konuda da insanin ufkunu aciyor. Kitaplardaki lafi çattt insanin alnina geciren insanlari okuya okuya biraz bir sey kapiyorsun :)
Vallaha çokta okurum.Koynumda yılan beslemışım.:KK43::KK43:Hiç de anlamadım.Aıle boyu beni inek gibi görüp sağmaya çalıştılar.

Yaa simdi bol bol kitap oku diyeceğim kimse ne alaka demesin valla çok alaka :D
Kitaplar bu konuda da insanin ufkunu aciyor. Kitaplardaki lafi çattt insanin alnina geciren insanlari okuya okuya biraz bir sey kapiyorsun :)

Çevremdeki fesat insanların hiçbiri kitap kurdı değil :D

Ayy bu reesmeen ben! İnanılmaz sıkılıyorum bu huyumdan. Birde olmayacak şeyi ters anlaması var ki sorma.. Şundan kurtulmanın yolu yok galiba

Nasık oldunuz peki?
Mesela baktim beni kullanıyorlar misal işleri düşeceği bir kaç gün öncesinden başlıyorlardı canımda Canim bende gerçek sanım hı hı yaparim ederim derdim sonra baktim yok yoook bu işlerde terslik var ...

Sonra beni bastırmaya çalışırlardı haklı olduğum yerde şimdi ben çekinmiyorum çatır çatır lafımı söylerim...

Ha kavgayla değil sakince be ılımlı şekilde derdi kavga olanla muhatap olmak...

Öncelikle dik durun

Beni önceden tanımayanlar geldiğim şehre ayy çok safsın iyi niyetlisin derlerdi

Şimdiyse sen çok fenasın gözü açıksin oldum

Seni saf sandık ama sen çok fenasın safim desen intahar ederim diyen bile oldu

Ben hala aynı benim sadece kişiye göre tutumlarım değişti...

Vallaha çokta okurum.Koynumda yılan beslemışım.:KK43::KK43:Hiç de anlamadım.Aıle boyu beni inek gibi görüp sağmaya çalıştılar.
Bir de bu acidan bakarak okumayi deneyin bakalim bence fark edecek ;) Mesela Jane Austen bu konuda iyidir. Kadin karakterleri sağlam duruslu, lafini esirgemeyen, zeki kadinlardir. Elizabeth Bennet, Emma, Fanny Price yeri geldiğinde lafini gecirir. Jane Eyre karakteri de iyidir bu konuda.

Yaa simdi bol bol kitap oku diyeceğim kimse ne alaka demesin valla çok alaka :KK70:

ben murat menteş'in bir söyleşisine katılmıştım. demişti ki, insanlar kitaplardan bilmedikleri durumlarda nasıl tepki vermeleri gerektiğini öğrenirler; mesela biri 'seni seviyorum' diyince vb. yıllar geçti unutmadım bu lafını adamın. çok haklı/haklısınız bence de.

Back
X