Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahtan başlıyorum biraya sigaraya iştede içiyorum biraz öyle annem yok aynı şehirdeyiz ama yok ya kardeşim gayet mutlu ben böleyimböleyimİçeriği yazmayı unutmuşsun tatlım
Yorum yapayım dicem ama konu ne? Bana 5 N 1 K yı vermelisin.
Sabahtan başlıyorum biraya sigaraya iştede içiyorum biraz öyle annem yok aynı şehirdeyiz ama yok ya kardeşim gayet mutlu ben böleyimböleyim
Erkek üyemisin sen??Özet olarak babam malatyalı annem istanbullu severek evlenmemeişler annem ailesi öldüğü için evlenmiş yıldızları pek barışmadı babam ben küçükken çok sinirliydi halen öyle sürekli bagrır it diye küfrederdi ergenlik döneminde kötü alışkanlıklarım başladı sonranda üniversite bitti iyi bir maaşla çalışmaya başladım annemle aramız bozuk ben onu çok seviyorum
Degilim ne alakaErkek üyemisin sen??
Baban "it"demiş ya..ne biliyim erkeklere derler onu..neyse..Degilim ne alaka
erkek çoçuğundan farksız davrandıBaban "it"demiş ya..ne biliyim erkeklere derler onu..neyse..
Yasın kaç ve ne gibi kötü alışkanlıkların var?Babam
erkek çoçuğundan farksız davrandı
Gençler derkenTükendim gençler bıktım artık hayatta amacım kalmadı antidepresan alıp uyuyorum allahım hayatım neden böyle ben ne kötülük yaptım?!
üniversite bitti iyi bir maaşla çalışmaya başladım