Yeter ula tükendim !!!

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Tükendim gençler bıktım artık hayatta amacım kalmadı antidepresan alıp uyuyorum allahım hayatım neden böyle ben ne kötülük yaptım?!

Sabahtan başlıyorum biraya sigaraya iştede içiyorum biraz öyle annem yok aynı şehirdeyiz ama yok ya kardeşim gayet mutlu ben böleyimböleyim

Ne yiyip içtiğin mühim değil arkadaşım derdin nedir?
Annen yanında değil diye mi?
Kardeşin mutlu sen değilsin diye mi?
Hani konu ne?

Bunları yapmanızdaki sebep nedir?. Biz size nasıl yardımcı olucaz içerik girmemişsiniz . Neden içki içiyorsunuz.

Hayatınızı drama çevirmenin hiç bir anlamı yok çünkü hiçbirimizin hayatı mükemmel değil..
İsterse anne babamız ailemiz hiç olmasın ama kendi karakterimizle ayakta durmayı bilmeliyiz.
Sorun senin hayatının akışında bence yapman gereken öncelikle bir tedavi ( psikolojik ) ardından düzgün bir hayat.
Yeni huzurlu uğraşlar.

Özet olarak babam malatyalı annem istanbullu severek evlenmemeişler annem ailesi öldüğü için evlenmiş yıldızları pek barışmadı babam ben küçükken çok sinirliydi halen öyle sürekli bagrır it diye küfrederdi ergenlik döneminde kötü alışkanlıklarım başladı sonranda üniversite bitti iyi bir maaşla çalışmaya başladım annemle aramız bozuk ben onu çok seviyorum

Özet olarak babam malatyalı annem istanbullu severek evlenmemeişler annem ailesi öldüğü için evlenmiş yıldızları pek barışmadı babam ben küçükken çok sinirliydi halen öyle sürekli bagrır it diye küfrederdi ergenlik döneminde kötü alışkanlıklarım başladı sonranda üniversite bitti iyi bir maaşla çalışmaya başladım annemle aramız bozuk ben onu çok seviyorum
Erkek üyemisin sen??

Tamam iste okulun bitmis, calisiyormussun, hayatini kurtarmissin daha sorun ne?

Hala icmeye devam etmeler, isyerinde bile... Hali hazirda yoluna koyulmus bir hayati bozmaya calisiyorsun resmen.

Bu gidisle bozacaksin zaten. Gel, bu konuyu o zaman acta bir seye yarasin.

Yardımcı olmamız için konuyu bilmemiz lazım.
aile sorunların ama ne gibi.
kendini uyusturum demiştin umarım madde bağımlılığın yoktur.var da derhal tedavi ol.
işin varmış annenle iyi anlasiyormussun rahat mi battı.

üniversite bitti iyi bir maaşla çalışmaya başladım

Kaç kişinin hayatı mükemmel? Kaç kişi gümüş kaşıklarla beslenip büyütüldü acaba?
Bu alıntıladığım yerden sonrası için şikayet edecek bir şey yok gibi geldi bana.
Hayatını zaten kurtarmışsın ama değerini bilmiyorsun kendi ellerinle mahvediyorsun bence.

Back
X