Yeter uzamıyor bir türlü yardııımmm !!!!!!

olabilir tabi benim o bakımdanda şansım yok sanırım babam 168 annem 165 :26:

Kız çocuğu genelde anneyi geçer aslında,seninde o aralıkta olman gerekir.
şuan annenden kısa duruyorsun.sende benim tezimi çürüttün :37:

eminim yüzünüz falan çok şirindir güzelsinizdir de kendimi de beğenemiyorum ben ergenlik triplerindeyim heralde :1:

ay çok hoşsun :) buda bi çeşit motivasyon şekli boyun kısa ama yüzün güzel :9:

yaşına göre boyun gayet normal. belki fazla kilon varsa kendini biraz daha kısa hissedebilirsin. kilo boyu gizler. belki 2-3 kilo vermen seni psikolojik olarak rahatlatır.

aslında öylede denebilir kilomda var benim :1: 60 kiloyum ben hadii bakalım boy uzatma işlemlerini durdurup kilo vermeye başlalayalım :1:

Ablalarım, abla diyorum çünkü bu sitedeki bi çok kişi benden büyük. Herneyse ben direk konuma geçeyim.14 yaşındayım boyum 1.60 çok kısayım denemediğim şey kalmadı şifalı macunlar mı yemedim günde 3 litre keçi sütü mü içmedim sırf boyum uzasın diye sizden de isteğim bana bi yardım edin bildiğiniz ne yöntem ne spor ne yiyecek,içecek varsa hepsine muhtacım lütfen yardım edin eskiden uygulanan şeyler falan ne biliyosanız artık... :50: bi 5 cm daha uzasam yeticek bana...

tatlım bende 1,60 boyundayım ama gayette mutluyum üzme kendini :54:

palamut baliginin sirtindaki siyah etteymis keramet cok cok iddiali ibrahim bey bu konuda annen.yapmazsa sen.yap bukadar dert ediyosan deger bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim annemin balığa alerjisi var yani o kızartma kokusunu alsa balığın evde olduğunu farketse direk kabarır kaşınmaya başlar falan bizim evde hiç balık piştiğini bilmem ben o yzden evde olacak iş değil yani şu hazır balıklardan mı alsam acaba ?

bu yas ve okulu bi turlu dogru hesaplayamiyorum zaten.kusura bakma canim.evet 2 senen var.3 cm rahat uzarsin bu surede.cokta normal bi boy.bende senin boyundaydim ayni yasta.suan 1.65 boyum.hic uzasin diye cabalamadim bu arada.bana 20 yasina kadar uzayabilcegimi ama 16 yastan sonra 1,en fazla 2 cm uzayabillcegimi soylerlerdi.

2 senede 3 cm uzarım yani ay 3 cm uzayan 5 c de uzar heralde yani uzarım değil mi ? 165 olsam bana yetecek yorumunuz için çok teşekkürler

anaaam 14 yaşındasın 160 boy daha ne istiyon hemde daha bu yaşta....

ben 25 yaşında 155 boyundayım :53:

sen kısayım diosan ben cüceyim o zamn :53:

hem yaşın daha küçük basket voleybol oyna uzarsın ben hiç oynamadım...

Ablalarım, abla diyorum çünkü bu sitedeki bi çok kişi benden büyük. Herneyse ben direk konuma geçeyim.14 yaşındayım boyum 1.60 çok kısayım denemediğim şey kalmadı şifalı macunlar mı yemedim günde 3 litre keçi sütü mü içmedim sırf boyum uzasın diye sizden de isteğim bana bi yardım edin bildiğiniz ne yöntem ne spor ne yiyecek,içecek varsa hepsine muhtacım lütfen yardım edin eskiden uygulanan şeyler falan ne biliyosanız artık... :50: bi 5 cm daha uzasam yeticek bana...

yaşım 23 boyum 156 müstakbel eşimin boyu 183..

adile naşit + tarık akan = biz

$51077_490152738270_490137648270_14956_1436_b.webp

beterin beteri var haline şükret dostum diyor ve uzaklaşıyorum.. :5: biri ağlayacaksa oda kazık kadar olup bi buçuk metre boyla dolaşan benim gibiler olmalı.. uzarsın daha merak etme..:34:

aynen katılıyorum.ben konuyu açtım ablalarda sağolsun yardımcı oldular pohpohlanmak bunun neresinde ?
Eğer düzenli spor yaparsan kemik uçların kapanmamışsa boyun uzar,spor salonuna yazıl düzenli spor yap hiç aksatmadan faydasını görürsün.Benim babamın boyu 168- 169 annemin en fazla 160 tır,benim de 155 civarı boyum var ama erkek kardeşimin boyu 188 düzenli spor yapıyor hiç aksatmaz sporun çok faydası oldu hatta sulalede en uzun boylu diyebilirim.

Eğer düzenli spor yaparsan kemik uçların kapanmamışsa boyun uzar,spor salonuna yazıl düzenli spor yap hiç aksatmadan faydasını görürsün.Benim babamın boyu 168- 169 annemin en fazla 160 tır,benim de 155 civarı boyum var ama erkek kardeşimin boyu 188 düzenli spor yapıyor hiç aksatmaz sporun çok faydası oldu hatta sulalede en uzun boylu diyebilirim.

maşallah kardeşiniz çok şanslıymış :nazar: bende dediğiniz gibi spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bir de kemik uçlarımın kapanıp kapanmadığını anlamak için ne doktoruna gitmeliyim acaba ?:26:

Regl oldun mu?
Eğer olduysan ergenlikten sonra uzama olmuyor pek .
Olsa bile 1 kaç cm.

Boyun çok kısa değil ki. Ayrıca uzarsın daha. Bu kadar kafana takma. Zaten tr de kadınların boy ortalaması 1.60.
Boy meselesi çoğunlukla genetiktir, aile bireyleri uzunsa sen de uzun olursun.
Basketbol oynamayı deneyebilirsin, birkaç yıl düzenli şekilde oynayıp beslenmene dikkat edersen uzarsın. Başka bir çözümü de yok, öyle macunla bilmemneyle olacak iş değil.

maşallah kardeşiniz çok şanslıymış :nazar: bende dediğiniz gibi spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bir de kemik uçlarımın kapanıp kapanmadığını anlamak için ne doktoruna gitmeliyim acaba ?:26:

Ortopedi doktoru.

Back
X