- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
evde hem koca hem pasta varsa ben pastayı tercih edenlerdenim hem de bir dilim kesmiyor iki dilimBence evlenmek yeterli bunun için
Dolapta hep pasta varken canın istemez bi süre sonra öff hep pasta mı yicez ya dersin
Ama evde hiç bi zaman yoksa ah bi pasta olsa da yesek dersin
tam tersi aslında kadınlar üstüste orgazm olabiliyor ama erkeklerin arada bir süreye ihtiyaçları oluyor. İlk ilişkide kadın için uyarılma olmuş ama orgazm olmamışsa o zaman ikinciyi isteyebiliyor kadın sanırım.Erkek devam ettiği sürece kadında devam edebilir. Ama kadınlar erkekler gibi üst üste rahatlayamazlar. Libidonuz yüksek olursa eğer belki partnerinizde istediğiniz gibi devam eder
Tamamen libidoyla alakalı bence orgazm olup olmamakla bir ilgisi yok benim için. Erkek arkadaşım boşaldığında üzülüyorum devam edemeyeceğimize. Bittiği an tekrar başlamak istiyorum. 24 saat sürse yine bitti diye üzülürüm herhaldetam tersi aslında kadınlar üstüste orgazm olabiliyor ama erkeklerin arada bir süreye ihtiyaçları oluyor. İlk ilişkide kadın için uyarılma olmuş ama orgazm olmamışsa o zaman ikinciyi isteyebiliyor kadın sanırım.
Kilo aldırmayan türden mievde hem koca hem pasta varsa ben pastayı tercih edenlerdenim hem de bir dilim kesmiyor iki dilim
orgazm olduğunuz halde saatlerce devam etmesini istemekTamamen libidoyla alakalı bence orgazm olup olmamakla bir ilgisi yok benim için. Erkek arkadaşım boşaldığında üzülüyorum devam edemeyeceğimize. Bittiği an tekrar başlamak istiyorum. 24 saat sürse yine bitti diye üzülürüm herhalde
Nemfomanın bir tık altıyım diye dalga geçiyoruz hep. Onlar etik falan dinlemeden herkesi arzuluyorlar, ben sadece erkek arkadaşıma karşı böyleyim.orgazm olduğunuz halde saatlerce devam etmesini istemek
aboo bir keresinde 36 saatte 17 kez yaptığımız var bacım bizim. Sen niye tükeniyon tek seferde tüm işi sen mi yapıyon34 yaşımdayım, üst üste 2-3 kere seks yapılabildiğini de KK da okudum.
biz bir kerede hoşafa dönüyoruz
O neymiş ya öyle “hulk”la falan mı oluyorsun bacım senaboo bir keresinde 36 saatte 17 kez yaptığımız var bacım bizim. Sen niye tükeniyon tek seferde tüm işi sen mi yapıyon
Partneriniz “erken”ci galibaaboo bir keresinde 36 saatte 17 kez yaptığımız var bacım bizim. Sen niye tükeniyon tek seferde tüm işi sen mi yapıyon
bir kez oldu böyle baya özleşmiştikO neymiş ya öyle “hulk”la falan mı oluyorsun bacım sen36 saat?17 kez?
yok aslında "stressiz, libidolu ve aşık"Partneriniz “erken”ci galiba
En güzeliyok aslında "stressiz, libidolu ve aşık"
özlem çok etkiliyor, o zaman özlem de vardı tabi bizde. Üç ay iyi bir süre sayı artar sizde deEn güzeli. Kendi kişisel gözlemim erken boşalan erkeklerin 4. 5.’ye çok kolay sertleştiği. Bu konuda bir araştırma yapmadım ya da okumadım. Sadece kendi gözlemim. O yüzden biraz geyiğe vurmak istedim. Bizim rekor 24 saatin 9 saatinde 3 kezdi. Bir de 24 saat içinde toplam 8 saat 2 kez vardı. Yaşımız 19’du ve daha fittik ikimiz de. Üç aydır farklı şehirlerdeydik bakalım özlemle artacak mı sayı bizde de
Geçen yılbaşı sabaha kadar 4 defa yapmışligmz var. Ne ictiysek otelde durduramadı bi Türlüözlem çok etkiliyor, o zaman özlem de vardı tabi bizde. Üç ay iyi bir süre sayı artar sizde deAman sabahlar olmasın
Herkes rekorunu mu yazıyor konuya şimdi kimsede de kalmıyor özel mözel maşallahGeçen yılbaşı sabaha kadar 4 defa yapmışligmz var. Ne ictiysek otelde durduramadı bi Türlü ☺
Konu yön değiştirdi anında. Sanırım bizde meyilliydikHerkes rekorunu mu yazıyor konuya şimdi kimsede de kalmıyor özel mözel maşallah
Biraz öyleymişizKonu yön değiştirdi anında. Sanırım bizde meyilliydik
ahahahah resmen nokta atisi yapmissinBazıları 31 yaşında 5bin metre koşucusu olur bazıları 100 metre.
Adamın takati o kadar yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?