- 3 Ekim 2007
- 14.688
- 36.927
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Çok çok uzun zamanlarımız hiç olmadı belki de ondan bir kere yapabildiğimize şükrediyoruzKadın ikiyi de yapar üçü de yapar
Doğru partner doğru frekansla çok çok üzun süreler devam edilebilir
30 lu yaşlar çok güzel zamanlar kendini keşfet
Alakası yok tabiki onun aşkla meşkleGücü o kadar, bu kadar basit.
5 posta atan sırılsıklam aşık o zaman karşısındakine
Alakası yok tabiki onun aşkla meşklekimse kusura bakmasın ama 5 yapana da ben başka birşey diyorum artık a.. ile başlayan
tamını yazarsam banlanırım diye korktum
Hahah evlenince azalıyor dmi bazı insanlardaEvlenincE 1…yı de Ararsın
Elinize sağlık valla aynen öyleHerşeyin bir yaşı bir zamanı var
30 lu yaşlar sevişmenin en güzel çağı
31 yaşında sevişmeye takati olmayan adamın sebebini araştırmam direk değiştiririm kendisini, altı üstü sevişecek onu da beceremiyorsa nedir yani pehhhh
İkinciyi yapmıyor ya da istemiyor diye başarısız denmez ki :) yapıyorlar işte sonuçta, beni istemiyor mu ikinciyi yapmıyor denmesi komik bana göreSorun sende değil adam başarısız
30’lu yaşlar böyle mi oluyor yoksa diye korktum biraz
Ben soruyu çok istekli oldugum icin sormadim sadece o girişimde bulunurken olmadı bende o esnada bir şeyden etkilendi beğenmedimi diye dusundumHer kadın yapabilir mi peki? Ciddi soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Ben hiç ikinci kez yapılmasına ihtiyaç duymadım mesela. Oysaki baya varmış bu olay. Benim libido zaten düşük orası kesin de herkesinki ne kadar yüksekmiş meğer ona şaşırdım
E yasak aşkın Meyvesi kabuk çürür helal dururken harama yönlenirsen olacağı bu yenisini bulmuştur yada cazip gelmiyorsundurKonum umarım taşınmaz ben 33 sevgilim 31 yaşında cinsellik yaşıyoruz 4 aydır beraberiz buluşmadan önce özlediğini söylüyor hep ama buluşunca sadece 1 defa birliktelik oluyor ikincide bir şekilde olmuyor bir anda modu düşebiliyor acaba bemi beğenmiyormu bir seylerden tiksiniyor olabilirmi diyecem ama gereken özeni gösterdiğinimi dusunuyorum bu durum canımı çok sıkıyor.
Evet ilki uzn suruyor gayet iyi ikinci başlangic oluyor sonu gelmiyor beni anladiginiza sevindim herkea yanlis anlamıs tesekkur ederim yorumunuz icinBu seninle ilgili bi durum degil .Bunu ben de yasadim.Birinci uzun sürüyor,ikincisi kesinlikle olamiyordu.Hatta başlangic oluyor malesef süremiyordu.Kadınla ilgili bi durum olsa ikinci ereksiyonu yasayamazlar.Ama ikinciyi sürduremiyor ,olmuyor işte.Zayıf olmasından da kaynaklıdir biraz.
E yasak aşkın Meyvesi kabuk çürür helal dururken harama yönlenirsen olacağı bu yenisini bulmuştur yada cazip gelmiyorsundur
Yasak aşkın meyvesi mi ? 2.yi Doğuruyor mu sandınız acabaE yasak aşkın Meyvesi kabuk çürür helal dururken harama yönlenirsen olacağı bu yenisini bulmuştur yada cazip gelmiyorsundur
Tabiki yanlış anladınız farklı bi deyim kullandım yasak aşkın şehvet denen duygusu sağlam gibi geliyor Sağlam bi meyve gibi yani b bu tarz birliktelik yaşayanlarda ve bi kitap okumuştum ordan aklımda kaldı bu tarz bi benzetme vardıYasak aşkın meyvesi mi ? 2.yi Doğuruyor mu sandınız acaba
Çok aşırı farklı hiç duymamıştım, hele böyle bir benzetme içinTabiki yanlış anladınız farklı bi deyim kullandım yasak aşkın şehvet denen duygusu sağlam gibi geliyor Sağlam bi meyve gibi yani b bu tarz birliktelik yaşayanlarda ve bi kitap okumuştum ordan aklımda kaldı bu tarz bi benzetme vardı
Şuan kitap aklımda değil araştırma yapıp bilgi inş vereceğimÇok aşırı farklı hiç duymamıştım, hele böyle bir benzetme için
Peki, teşekkürlerŞuan kitap aklımda değil araştırma yapıp bilgi inş vereceğim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?